Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדואר מציע אפשרות להשכיר תא דואר בסניף, ולתא דואר יש כתובת משל עצמו.

ככה הדואר לא מגיע הביתה. ובני המשפחה/זרים שמחטטים בתיבת הדואר מחוץ לבית, לעולם לא ידעו על קיום הדואר שהגיע לתא.

אנחנו בבית משתמשים בתא דואר שבסניף בגלל שאנחנו גרים במיקום בעייתי והדואר פה נוטה ללכת לאיבוד דרך קבע.

פועל הרבה יותר טוב מתיבת דואר מחוץ לבית.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אם תא הדואר יהיה אנונימי איך ידעו לשלוח לשם דואר? הנוהל הוא פשוט, אתה הולך לכל סניף דואר שנראה לך ומבקש להשכיר תיבה. אתה מראה תעודת זהות ורושמים אותה על שמך. כאשר אתה רוצה שישלחו לך דואר אתה נותן את שמך, מספר התיבה ואת שם העיר כמובן. אם אתה לא מספר לאף אחד על קיומה של התיבה אז אף אחד לא יידע. עלות השכרת תיבה לשנה היא 193 שקל אם אני זוכר נכון. אני משתמש בתיבת דואר כבר למעלה מ 10 שנים. גם לי לצערי יש שכנים שאוהבים להתעדכן במצב חשבון הבנק שלי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

על זה בדיוק דיברתי. רק כדרך אגב, אם באמת רוצים לשמור על אנונימיות מוטב לקחת תיבת דואר בסניף הרחוק ממקום מגורייך.

ככה גם אלה שמחלקים את הדואר לא מכירים אותך ולכן אין משמעות שקיבלת את העיתון החודשי עם נערת החודש על הכריכה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...