Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
עזוב המבורגר ויולו, אני מקווה שתלמד מכך שתמיד אפשר לבקר ולמצוא במה המצלם לא בסדר אבל זו לא מטרתו של השרשור כפי שהיתה הכוונה מלכתחילה.

כל הויכוחים האינסופיים האלה גורמים לשרשור לאבד מעוקצו ומיופיו וכל מה שרוב רובם של חברי הפורום המבקרים בשרשור רוצים זה לראות את הסרטונים בלי הויכוחים.

מקווה שהשרשור יחזור לעצמו בלי כל הויכוחים העקרים האלה, שלך, לצערי, יש חלק גדול בהם.

שרשורים הם, כמו דברים רבים בחיים, דינמיים. הם מתפתחים וה"מטרה" שלהם משתנה. כמי ששותף לחלק מן הביקורת שאני מחשיב כבונה, עניינית וחשובה - אני רואה בכך את עוקצו ויופיו האמתי של השרשור.

ועקרונית, לא צריך להיות נהג מי-יודע-מה כדי להצביע על כשלים אובייקטיביים בנהיגה של הזולת. אפילו אם Automatic1 חושב אחרת, זה עדיין לא אומר שהוא לא צודק בטיעוניו עקרונית. טיעוני Tu Quoque לא במחיצתי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

שומאכר, הנה תגובה על הסרטון כמו שביקשת:

כל הכבוד על הבלימה בזמן מספק (אני לא מצפה ממך, או מכל בן אנוש, לזמן תגובה אפסי וזה בסדר ואין מה להתלונן פה).

זמן התגובה היה בערך חצי שנייה עד שנייה, אבל באמת שהיה קשה לזהות את זה באותו רגע תוך כדי נהיגה שאתה מסתכל גם סביבך.

אני למשל לא מסתכל כמעט על הרכב שלפניי, אני מנסה להסתכל דרכו (דרך השמשות) ומנסה גם לשים לב לפעולות שהנהג ברכב עושה או שאני תופס קצת יותר מרחק.

אבל כל הכבוד באופן כללי.

פורסם
ושום תגובה על הסרטון שהעלתי. תתביישו.

אחד הטובים צחקתי בקול

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

מאז שקנית מאזדה אתה כיתה טיפולית.

ברוך הבא למועדון :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ושום תגובה על הסרטון שהעלתי. תתביישו.

ירדת קודם על הבלמים ורק אח"כ לחצת על דוושת המצמד? או הפוך? או שניהם ביחד?

פורסם (נערך)
ראיתם את זה?

הנהג שנכנס לו לנתיב דביל, אין ספק, אבל אף אחד לא שואל את עצמו מה עושה נהג משאית בנתיב השמאלי ב 84 קמ"ש בכביש מהיר?

עריכה אחרונה על ידי huber
פורסם

הרבה תגובות שם מפספסות את העניין שזה כביש עם שני נתיבים, כאשר הנתיב הימני הוא נתיב השתלבות שנגמר.

נהג המשאית כנראה עקף משאית איטית יותר של וולוו שנראית מגיחה בסוף הסרטון.

מדובר בכביש ארוך (6, כנראה בחלקו הדרומי) וגם החוק מתיר למשאית לעקוף, אם יצא לעקיפה כשהנתיב השמאלי פנוי. וחסרות לי כמה עשרות שניות אחורה, לראות איזה אפשרות השתלבות הייתה לסוברו, ולמה הרכב שלפניה לא משתלב בתנועה.

עם הפריווילגיה של צפייה לאחר מעשה מול מסך המחשב, נראה היה עדיף לו נהג המשאית היה מחכה לאחר ההתמזגות עם התנועה במחלף לפני שיצא לעקוף, כך התאונה הייתה נמנעת.

נשמע שיש מערכת התרעה לתאונה, שהתריעה רק לאחר התאונה. מאכזב.

נהג הסוברו יכל כמובן לראות את המשאית מאותתת מול העיניים. היה צריך לחכות עם ההשתלבות או להאיץ במעבר נתיב והיה משתלב ללא התאונה המיותרת הזאת.

פורסם

בהחלט ישנה תופעה של משאיות כבדות וקלות, שנוסעות על 90 ויוצאות לעקיפה של דקות במהירות של 95 כאשר הנהג הנעקף לא תמיד מאפשר למשאיות לעקוף, סוג של תרבות כזאת.

באמת ואם כל נהגי המשאיות היו סבלניים ונוהגים אחד אחריי השני ומבינים שאם יעקפו משאית שנוסעת על 90 והם יהיו על 95 או 100, זה לא באמת יתרום להם שום דבר היות וכביש 6 זה כביש קצר, אם הנסיעה היא 5 שעות, אולי הפרש של 10 קמ"ש יהיה בעל חשיבות כלשהי כזאת או אחרת.

פורסם

אני לא בטוח שהעקיפות הללו כל כך נטולות משמעות למשאיות. אלו כלי רכב שיכולתם לצבור מהירות נוספת ממהירות שיוט בינעירונית היא מוגבלת.

ראוי שגם אנחנו נהיה סובלניים יותר כלפיהם. הם עושים עבורנו שירות עצום.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...