Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מעניין!

עוד משהו: עם אמבולנס אתה לא יודע האם הוא בדרך לזירת האירוע (לרוב זה מצב דחוף הרבה יותר) או חוזר ממנה.

לצערנו היו יותר מדי תאונות שהתרחשו כאשר רכב חירום חצה צומת בלי לבדוק אם הוא פנוי. עדיף לעצור ל-2 שניות מאשר להיות מעורב בתאונה עם סיכוי גבוה לנפגעים ואף הרוגים, והיו דברים מעולם.

או אמור זאת כך: זה לא משנה כמה מהר מגיעים לצומת/פניה/פס/מעגל/עקיפה/הצרה/האטה/הסתרה - רק כמה מהר יוצאים מהם.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
לא הייתי עוצר לילד עם כלי רכב שיכול לנסוע מיד, באותו מעבר חציה שבה תעבור בעוד רגע נהגת שנוסעת נגד כיוון התנועה.

אז אתה מנחש מה הרכב מולך הולך לעשות, לא תתן זכות קדימה לילד/אדם מבוגר/ כל אחד ובעצם תשאיר אותו לחסדים של ההבא בתור אחרייך, שלא ברור אם יתנו להם זכות קדימה? כל הכבוד, בהחלט ראוי לציון.

כאשר תעצור במעבר חציה, סיכוי גדול שהרכב מולך גם כן כאשר הילד יתחיל את החציה שלו, למרות שלפי ההגיון, כדאי להשאיר אותו לחסדים של האחרים.

הוא מסתכל עלי שניות רבות כי אני מצפצף שם כל הדרך וכמו שאלי כתב, הדבר האחרון שהייתי עושה זה לעצור ולתת לו לעבור כשיש נהגת שלא מודעת לכביש..

זה ההגיון הבריא שלי ואני שלם איתו.

Sent using Tapatalk

כמובן, לא לתת זכות קדימה לאנשים במעבר חציה שעומדים עם הרגליים על הכביש, זה בהחלט הגיון בריא וזה טוב להיות שלם עם ההחלטה לגזול זכות קדימה שאתה מחוייב לתת אותה.

בעצם השארת אותו לרחמים של הנהגים האחרים.

מניח שהסרטון הזה יגיע גם כן לחדשות 2 ויהללו אותך, נראה שיש הילולה גדולה סביב אי מתן זכות קדימה ורמיסה.

פורסם

עקרונית, אני מעדיף לעצור להולכי רגל כדי "לשלוט" על ההתנהגות שלהם.

אבל (שוב, עקרונית) כאשר יש תנועה, יש מקום שלא לעצור להולכי רגל, הגם שהדבר סותר את הנוסח החדש של החוק, על מנת לא להרים תרומה למצב מסוכן שבו רכב אחר עוקף על מעבר חציה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
מספיק כבר. טרחן.

אתה במעמד סלב רומס הרכבים בכביש ומחנך מחדש ולאחר שזה לא מצליח עוצר אנשים, איך אפשר נגדך?

יש ללמוד לקבל דעות שונות, כשאנשים רושמים שלא בכבוד שלהם לעצור להולכי רגל, זה פתאום בסדר ומקובל בנורמה? אז אחד אומר שזה כן נדרש והוא לא בסדר?

אז לפי מה שאני מבין, לחנך ולרמוס אנשים בכביש לאחר שניסו לעשות משהו רע + לא לעצרו להולכי רגל כי אלוהים אולי יעשה להם משהו, זאת הנורמה, כנראה שאצטרך לבקש ממשרד התחבורה להכניס את זה לספרי הלימוד.

פורסם
עקרונית, אני מעדיף לעצור להולכי רגל כדי "לשלוט" על ההתנהגות שלהם.

אבל (שוב, עקרונית) כאשר יש תנועה, יש מקום שלא לעצור להולכי רגל, הגם שהדבר סותר את הנוסח החדש של החוק, על מנת לא להרים תרומה למצב מסוכן שבו רכב אחר עוקף על מעבר חציה.

תמיד יש מקום לעצור כאשר יש הולך רגל שממתין ליד מעבר חציה, במיוחד כאן שבפירוש ראו שההולך רגל ממתין כדי לחצות, אני לא מכיר שום פרשנות בחוק שמאפשרת לנהג שיקול דעת באם לעצור או לא לעצור להולך רגל.

פורסם
אז אתה מנחש מה הרכב מולך הולך לעשות, לא תתן זכות קדימה לילד/אדם מבוגר/ כל אחד ובעצם תשאיר אותו לחסדים של ההבא בתור אחרייך, שלא ברור אם יתנו להם זכות קדימה? כל הכבוד, בהחלט ראוי לציון.

כאשר תעצור במעבר חציה, סיכוי גדול שהרכב מולך גם כן כאשר הילד יתחיל את החציה שלו, למרות שלפי ההגיון, כדאי להשאיר אותו לחסדים של האחרים.

כמובן, לא לתת זכות קדימה לאנשים במעבר חציה שעומדים עם הרגליים על הכביש, זה בהחלט הגיון בריא וזה טוב להיות שלם עם ההחלטה לגזול זכות קדימה שאתה מחוייב לתת אותה.

בעצם השארת אותו לרחמים של הנהגים האחרים.

מניח שהסרטון הזה יגיע גם כן לחדשות 2 ויהללו אותך, נראה שיש הילולה גדולה סביב אי מתן זכות קדימה ורמיסה.

תהיה חכם בכביש, עדיף מלהיות צודק.

קורה לי לא מעט לעצור להולכי רגל בכביש דו נתיבי, ובמראות לראות רכב מתקדם במהירות, אני מסמן גם לרכב וגם להולכי הרגל על הסכנה.

במצב כזה שמראש אתה רואה נהגת שלא מודעת לכביש , למה להכניס אותו למצב של סכנה?

אתה באמת טרחן, נזכרתי עכשיו שזה אתה שביקר את התנהוגות של אייל בעמודים הקודמים..

פורסם

עוגה - כל שאר הנהלים שתארת לא השתנו. לי זכור דיווח על חצית רמזורים אדומים, איני זוכר אם מדובר בתחילת או בסוף שנות ה-80, תקופות שונות וגם תחנות מד"א שונות מבחינתי.

עוד דיווח שהיה מקובל - מחסום רכבת. נוהל יותר מדי נפוץ בכניסה לרמב"ם באותם ימים, לפחות את הצרה הזו פתרו - גם אם באחור ניכר - עם ההפרדה המפלסית.

אלי-סי - הסיכון שאתה לוקח עם הילד והקורקינט גדול מדי. ילדים הם עם מאוד לא צפוי, ובהחלט קיים סיכון שיתפרץ לכביש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תהיה חכם בכביש, עדיף מלהיות צודק.

קורה לי לא מעט לעצור להולכי רגל בכביש דו נתיבי, ובמראות לראות רכב מתקדם במהירות, אני מסמן גם לרכב וגם להולכי הרגל על הסכנה.

במצב כזה שמראש אתה רואה נהגת שלא מודעת לכביש , למה להכניס אותו למצב של סכנה?

אתה באמת טרחן, נזכרתי עכשיו שזה אתה שביקר את התנהוגות של אייל בעמודים הקודמים..

ביקרתי גם אותך כשלא ידעת לתת זכות קדימה בכביש באיזה כמה נקודות בסרטון שפרסמת, אני רואה שלא לתת זכות קדימה גם להולכי רגל זה בדם שלך.

אז כנראה שאתה זה שלא חכם ולא צודק, צר לי.

אתה רק חושב שאתה יודע להתנהל נכון בכביש, אבל לא.

פורסם (נערך)

Automatic1, אני לא יודע באיזה מדינה אתה חי אבל בישראל מנקודת המבט שלי חצי מהנהגים הם זומבים ולאור העובדה שהנהגת הנכבדת המשיכה לנסוע נגד כיוון התנועה בהמשך כל הרחוב ואני זה שעקפתי אותה מימין. הסיטואציה היחידה שהייתה קורת פה אם הייתי עוצר ונותן לילד לעבור זה שהיא כנראה הייתה ממשיכה להתעסק באיזה פוסט מאוד ויראלי בפייסבוק ופוגעת בילד ואחר-כך בי. אז אני שמח שאותו ילד נשאר המום שראה רכב חוצה אותו בצפצופים וכנראה לא מבין על כל המהומה אבל נשאר לעמוד במקומו עם הקורקינט.

תראה ידידי, יצא לי כבר לראות כמה מצבים שבהם רכב אחד עצר בכביש עם יותר מנתיב אחד והשני כמעט ודרס אותו. יותר מזה, כך דרסו את סבתי בזמנו לפני כמה שנים (תודה לאל היא אישה מאוד חזקה והיא בסדר גמור כעת) אז מאז שזה קרה אני לא עוצר בנתיב סתם ולא נותן להולך רגל את התחושת ביטחון כשאין לו ביטחון ולרוב אם תראה רכב שעומד על 2 נתיבים לפני מעבר חציה בשביל למנוע מעבר של רכבים אחרים זה כנראה יהיה אני. למה ? כי על הנהג הישראלי הממוצע שאני מכיר אני לא סומך.

אתה רוצה להמשיך להיות טרול ולהגיד שזה החוק ו״בלהבלהבלה״ תמשיך בדרכך, ואל תדאג אני שלם בדרכי.

עריכה אחרונה על ידי Taimors
פורסם

תגידו, מישהו ראה פעם סרטון שאוטומטיק העלה או שהוא פה רק כדי לתת ביקורת?

לדעתי אפשר לסגור את השרשור הזה.

כבר מזמן הוא איבד את מטרתו המקורית.

פורסם

האמת? יש לי סרטונים מעניינים דווקא, אתה צודק.

רכב מאזדה 3 לבן כמעט גרם למותי, עקיפה בפס לבן וכו'.

תן לי רגע לרדת לרכב לשלוף ולהעלות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תגידו, מישהו ראה פעם סרטון שאוטומטיק העלה או שהוא פה רק כדי לתת ביקורת?

לדעתי אפשר לסגור את השרשור הזה.

כבר מזמן הוא איבד את מטרתו המקורית.

לא צריך להתייחס ברצינות לכל ביקורת, זה ידוע שכל מי שכותב באינטרנט הוא מומחה.

שווה להיכנס לפה בעיקר בשביל הסרטונים שלך, אחלה תוכן וחבל שנפסיד את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...