Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לצערי הסרטונים שלי זוכים להרבה תשומת לב שלילית מבחינתי ומסתבר שמסתובבים כאן גם אנשים מכל מיני אתרים ברשת כמו רוטר ועכשיו גם NRG מתברר שמרשים לעצמם לקחת סרטונים של אנשים מבלי לבקש את רשותם.

לצערי אני משער שאפסיק להעלות סרטונים מסוג זה ואשמור אותם לעצמי.

אני משער שהייתי צריך לדעת שזה עלול לקרות כי ברגע שאתה מפרסם משהו באינטרנט אתה לא יכול לדעת לאן זה יגיע.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

או תתבע להם תתחת!

אין איזה הפרת זכויות יוצרים?

אני אגב לא ראיתי שום תגובה בפורום מאז תחילת העמוד הקודם עם הסרטון אז אני לא יודע על איזה ויכוחים אתם מדברים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לצערי הסרטונים שלי זוכים להרבה תשומת לב שלילית מבחינתי ומסתבר שמסתובבים כאן גם אנשים מכל מיני אתרים ברשת כמו רוטר ועכשיו גם NRG מתברר שמרשים לעצמם לקחת סרטונים של אנשים מבלי לבקש את רשותם.

לצערי אני משער שאפסיק להעלות סרטונים מסוג זה ואשמור אותם לעצמי.

אני משער שהייתי צריך לדעת שזה עלול לקרות כי ברגע שאתה מפרסם משהו באינטרנט אתה לא יכול לדעת לאן זה יגיע.

האמת שזה מפתיע לרעה. מילא רוטר שהוא "רק" פורום, NRG (השייכים למעריב) זהו גוף עיתונאי, הם צריכים לדעת מהם

זכויות יוצרים.

דווקא התגובות, כפי שכתבתי, ברובן אוהדות - עם זאת, למרות שזה עושה כניראה שירות טוב לנושא ההרתעה מביצוע עבירות

תנועה בכלל ועבירות בריונות בפרט, סרטון שלך הוא שלך, אין לאף אחד זכות לעשות בו שימוש

ללא הסכמתך (למעט לפי ההסכמים עליהם אתה "חותם" מול יוטיוב כאשר אתה פותח ערוץ).

פורסם
מספיק כבר. טרחן.

אתה במעמד סלב רומס הרכבים בכביש ומחנך מחדש ולאחר שזה לא מצליח עוצר אנשים, איך אפשר נגדך?

נראה לי שהתבלבלת, אתה יורד על האייל הלא נכון...

פורסם (נערך)
נשמח לראות.

הינה הלינק שלי: https://www.youtube.com/watch?v=G6VnBi0a2eM&feature=youtu.be

כמובן, שהוידאו מעובד ב PASS אחד מהיר, לכן יש פגיעה באיכות קצת ומן הסתם לפורמט בסיסי יותר.

מה רואים? את הצומת של פארק המדע ברחובות, נתיב ימין, מקדימה יש את הכביש שמתחבר לזוג הנתיבים שבהם אני נמצא.

ישנו שילוט רב וענק בכתום לבאים עם הרכבים, להאט ולתת זכות קדימה + שילוט רשמי ושילוט נוסף לזהירות וכו'.

אני כמובן, בגלל חוסר שדה ראיה עצום שיש שם, מאט וכמובן, רכב טס לנתיב שלי ועוצר בלימה חזקה, אני כמובן לא מתרגש ועוקף ברוגע אותו... ידוע וצפוי.

לאחר 2 דקות, באותו קטע הכביש, אני מגיע לנקודת השתלבות שבו לוקחים את האמצעי, שמאלי ומשתלבים לנתיב אחד.

מאזדה 3 נהוגה על ידי ערס לגמריי עם כובע ומוזיקה חזקה ומדבקות וניקלים, אני מזהה אותו שהוא דוהר במהירות רבה מאוד (ביצע פניה לאחר הצומת למי שמכיר שם את הכביש, לא נסע אחריי למי שמתעניין).

אני נותן לו לחצות למרות שזעם שיש בי והרצון לחנך אותו, אבל אני לא... למה? כי אני חכם, כפי שחלק פה חושבים שאני לא.

נתתי לו לעבור אבל צפו וחכו החל מדקה 00:56 הוא יוצא לעקיפה ללא שדה ראיה, פס הפרדה רצוף כנגד התנועה והאמת? כמעט ומתנגש ברכבים שבאים ממול.

אז מה למדנו? שאני יודע לנהוג בנתיב ימני רגוע, אני מאפשר לעבריינים להשתלב והאמת שחשבתי להתלונן עליו, יש בידי את הסרטון...

לא מחנך ולא רומס אותם בכביש, יודע לצפות לבלתי צפוי ומאט כשצריך וגם, נותן זכות קדימה להולכי רגל, מאט לפניי מעברי חציה ובכלל? נוהג רגוע.

לא צריך להתייחס ברצינות לכל ביקורת, זה ידוע שכל מי שכותב באינטרנט הוא מומחה.

שווה להיכנס לפה בעיקר בשביל הסרטונים שלך, אחלה תוכן וחבל שנפסיד את זה.

מהסרטון שהעלתי למעלה, בוא נגיד שאני כן יכול ויש לי את כל הזכות להיות מומחה ולבקר ולהעיר/להאיר, למה?

כי אני כן נוהג בנתיב ימני, לא מחנך ורומס, מאט איפה שצריך, נותן זכות קדימה להולכי רגל במעבר חציה תמיד (גם אם הם 2 מטר לפניי ואני מזהה שהם יחצו, במיוחד בימים חמים שכאלו כשהם מתבשלים בחוץ ואתה במיזוג, להאט לא הורג אף אחד).

אז עם כל הכבוד, מרשה לעצמי להעיר ולהאיר כשיש איפה, יש כאן אנשים שלא בכבוד שלהם לתת זכות קדימה להולכי רגל, לא לתת לאנשים להשתלב בתנועה, לא מזהים מצבים קיצוניים וכו', אז למה לא לדבר על זה? בסהכ פורום פתוח כן.

יש לי עוד כמה וכמה סרטונים, אני הרי מקליט את עצמי, אני נוהג רגוע, לאן יש לי למהר? הסרטון הזה מוכיח מעבר לכל ספק.

תודה רבה על ההבנה, אוכל לחזור למלאכה שלי לתת בראש? ;) תודה רבה.

אגב מי שקרא לי טרחן קיבל ויקבל בתקווה אזהרה והערה, מכיוון שזאת מילת גנאי.

תודה על ההבנה.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לך זכות להעיר ולהאיר כמה שאתה רוצה. אף אחד לא אמר לך להפסיק, לפחות לא אני.

הבעיה שזה מסיט את השרשור מהמטרה שלו ומוציא את החשק לאנשים שיש להם חומר מעניין לשתף. בסוף כולנו מפסידים מזה.

לכן אני ממליץ לא להתייחס להערות שזה שקוף שיגרמו לוויכוח ארוך ומשעמם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

למה לא נתת לפוקוס להשתלב? חשבתי שאתה נותן לעבריינים להכנס לפניך בלי בעיה.

למה אתה משתמש באורות גבוהים שלא לצורך? חשבתי שאתה לא עושה עבירות בזמן נהיגה.

נאה דורש, נאה מקיים.

אתה טוען שאתה לא מחנך אף אחד על הכביש אבל בפורום החלטת לחנך את כולם...

לפעמים הנשק שלך יופנה נגדך.

אני אשאיר לחברי הפורום הנוספים למצוא.עוד עבירות שביצעת. קטנות כגדולות

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם (נערך)

אממ כי זכות הקדימה שלי לאחר שהוא עבר 4 תמרורים ענקיים קודם לכן (תקפוץ לצומת הזאת בפארק המדע תראה את כל השילוט שיש בנתיב שלהם).

לאחר מכן, הפוקוס עצר עצירה מוחלטת לתת לי לעבור, בוא נהיה חכמים קצת, לכן, אני לא אעצור עצירה מוחלטת עד שהוא יחליט לעבור.

הוא ביצע עצירה מוחלטת לתת לי לעבור, עברתי, שום זליגה לנתיב לידי או משהו כזה (שים לב שאני מאט מאוד לקראת ההשתלבות כי אני מכיר את הבעיה בצומת הזאת, יש כאן המון תאונות בכל יום).

אור גבוה? ובכן, חתך אותי בצרוה גסה והצמיד לנתיב הנגדי בסיטואציה לא יפה, הארתי באור גבוה לתשומת ליבו, לא שזה יעזור.

אבל תראה איזו התנהלות יפה, למרות שיכלתי לצאת לתת מכות לנהג הפוקוס ולהראות לו אצבע, ולנהג המאזדה להשיג אותו לחסום ואז לתת לו גם מכות? חח נו באמת ;)

הם יכולים לחפש, אין כאן עבירות.

1. הפוקוס נות ןלי זכות קדימה והיא שלי, הוא עוצר עצירה מלאה ואני ממשיך בנתיב שלי.

לא מדובר על עבריין המנסה לגזול ממני את הנתיב, אלה על נהג מפגר שלא יודע לנהוג, הבדל משמעותי מהסרטון עם הסקודה.

2. הארתי באור גבוה ועל כך אני מצטער מקרב ליבי, להאיר לתשומת ליבו, כי לאחר מכן בדקה 00:56 הוא יוצא לנתיב הנגדי לשחוט חיי אדם, כפי שרואים.

צר לי.. לא תמצא עבירות תנועה, הכל מבוצע עם איתות, נסיעה רגועה, נתיב ימני.. חבל על המאמץ.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

מכות? מכות זו כבר עבירה פלילית. לא ממליץ לך לתת מכות לאף אחד.

בכל מקרה עברת על תקנה 98 לתקנות התעבורה בזה שהפעלת אורות גבוהים מה שעושה אותך עבריין תנועה ולא צדיק זך כשלג כפי שאתה אוהב להציג את עצמך.

כמו כן, תקנה 99 (לפני שתעלה את הטיעון הזה) לא חלה עליך מכיוון שאתה עלול היית לסנוור רכבים שבאו מולך.

פורסם
ביקרתי גם אותך כשלא ידעת לתת זכות קדימה בכביש באיזה כמה נקודות בסרטון שפרסמת, אני רואה שלא לתת זכות קדימה גם להולכי רגל זה בדם שלך.

אז כנראה שאתה זה שלא חכם ולא צודק, צר לי.

אתה רק חושב שאתה יודע להתנהל נכון בכביש, אבל לא.

לא זכור לי ממתי אני לא נותן זכויות קדימה, כנס לערוץ שלי ותראה לי בבקשה.

פורסם

אז רגע, המאזדה לא עבריין שכמעט ריסק חיי אדם לאחר שהוא חוצה נתיב ופס הפרדה רצוף בדקה 00:56?

פעם אני אשתדל לחסום ולעצור אותו גם כן, אוף רציתי לצאת גיבור... :( כנראה שהייתי צריך להצמד אליו ולחסום אותו ולפגוש אותו בצומת לאחר מכן, איזה באסה איתכם.

אני אדם שרוצה להגיע הביתה, אין טעם לעשות נזק בכביש, אורות גבוהים? כבן אנוש, מן הסתם גם אני נפלתי בפח, אבל אני שמח שאלו רק אורות גבוהים, ולא סיכון חיי אדם בכביש.

פורסם
לא זכור לי ממתי אני לא נותן זכויות קדימה, כנס לערוץ שלי ותראה לי בבקשה.

לא צריך, יש כמה עמודים לאחור ביקורת על הסרטון שלך, זה בסדר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...