Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שיתחילו הדיונים - יש דברים שהמצלמה קולטת שהעין לא רואה, למשל האישה שקפצה לי לכביש הוסתרה גם ע"י הרכב וגם ע"י הקורה של הרכב שלי, כך שראיתי אותה רק באותו רגע שבלמתי.

מקבל. הרי המצלמה יושבת באמצע הרכב ואתה יושב בצד שמאל, כך שהפינה של מכונית החונה משמאלך תסתיר לך יותר מאשר למצלמה - ולהיפך כשההסתרה היא בצד ימין.

מעבר לזה, זה עניין של זמן תגובה. כשצופים בסרטון או אפילו יושבים במושב הנוסע אנחנו רואים את הסכנה יחסית מהר ומצפים תגובה מיידית. בפועל, למי שיושב במושב הנהג לוקח זמן להגיב.

הנורמה לנהג כביש ערני ומרוכז היא עד 1.5 שניות (ונושק ל-3 שניות לנהג לא קשוב) ולא נראה לי שהתגובה שלך חורגת מן הנורמה הזו.

משהו לחשוב עליו עבורנו ה"ביקורתיים".

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

נראה לי לא לעניין כל כך לתת ציונים באנגלית לחבר פורום אחר, בטח אף פעם לא ראיתם סרטים ממדינה אחרת ברוסית או ביפנית מבלי להבין מילה...

בעיני אסופה משעשעת ומרעננת, עם מוזיקת רקע. מניח שתוכנת העריכה מאפשרת לכתוב באנגלית.

מבטיח לכם שאף אנטישמי לא יתעניין בסרטונים האלה!

פורסם

יש לאנטישמים יותר סרטונים מלהיטים על ישראל מאשר סתומה רוקדת על אופנוע בכביש מהיר או אנשים שנדחפים בכח לנתיב.

ערכתי את הסרטון ב4 בבוקר ולא ישבתי על האנגלית יותר מדי, מה שכן היא קצת יותר טובה מרוב אוכלוסיית המדינה שלנו ;(

פורסם

משאית, עליה, פס לבן, סיבובים.

אני נשמע כמו ילדה עם קוקיות.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

היום קרה לי מקרה שבגללו אני חייב להביא מצלמה, וחבל ולא הייתה לי.

אני נוסע בדרך המכבים לכיוון ת"א בראשון לציון במחלף דרך השבעה שמאלה.

למזלי האטתי קצת לפני הצומת למהירות 40 קמ"ש. ובפחות משניה לפני שרני עובר, חותך אותי ילד בן 17 עם אופנים חשמליות כמעט העפתי אותו לעזזל.

מפחיד

פורסם
היום קרה לי מקרה שבגללו אני חייב להביא מצלמה, וחבל ולא הייתה לי.

אני נוסע בדרך המכבים לכיוון ת"א בראשון לציון במחלף דרך השבעה שמאלה.

למזלי האטתי קצת לפני הצומת למהירות 40 קמ"ש. ובפחות משניה לפני שרני עובר, חותך אותי ילד בן 17 עם אופנים חשמליות כמעט העפתי אותו לעזזל.

מפחיד

'ריכוז עדויות זכרון נהיגה של דביליים'

פורסם
בסרטון המצורף אין דבילים או עבירות תנועה חמורות, אך בכל זאת חשבתי שתמצאו אותו די משעשע, במיוחד מי שמכיר את הכיכר הנ"ל בבורסה ברמת גן:

מכיר את הכיכר, יש בזה משהו מצחיק שזה לא נגמר.

מצד שני, ריספקט לכך שנהג\ת האלטו, היתה סבלנות וכבוד הדדי לעצור ולאפשר חציית הולכי רגל בביטחה.

אפשר לראות בסרטון הזה 2 התנהגויות שונות.

מצד אחד נהג\ת האלטו עם הסבלנות והכבוד לעצירה.

מצד שני, 2 הרכבים שמקיפים אותך שאין להם סבלנות ומכביש של 2 נתיבים יצרו כביש עם 3 נתיבים וישר החלו להידחף לתוך המעבר חצייה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
משאית, עליה, פס לבן, סיבובים.

מטומטמים. יש ליסרטון דומה מכביש 375. לא מוצא אותו.

אגב,

.

ולמטומטם התורן(אולי מטומטמת, לא שמתי לב; יום ארוך):

[video=youtube;rIOG-Bq9HAI]

מהכיוון שלו, ביום(קיים תמרור תן זכות קדימה):

rkmycp.jpg

פורסם (נערך)

מה הבעיה לחצות במעבר ?.

מסתכלת תוך כדי חציה

או שנראה לי אפילו בכלל לא הסתכלה

עבדה עם חוש השמיעה

עריכה אחרונה על ידי klasa
פורסם

רק תינוק על הידיים, בלי טלפון באוזן\מול העיניים? ממש ממושמעת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...