Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם להיות מהמצקצקים ולהגיד שנהג האוטובוס פשוט טס לו בנתיב בזמן שהתנועה חצי מטר ממנו זוחלת, לא עושים דבר כזה! הפרש המהירויות הוא גדול מדי.

עם כל מה שקורה בזמן האחרון איתם, זה לא מוסיף.

לדעתי, במהירות כזאת נהג המונית אפילו לא ראה אותו מגיע.

פורסם

אני לא האשמתי את נהג האוטובוס בלבד, בוודאי שנהג המונית לא היה צריך להיכנס ולנהוג בצורה בה נהג.

אבל נהיגה מהירה שכזאת מצד נהג האוטובוס, לא משאירה מקום לתמרון במקרים כאלו של "נדחפים".

אם שואלים אותי מי יותר חמור, נהג האוטובוס נהג בצורה חמורה יותר, הוא צריך לצפות לנהגים שיכנסו בפקק לנתיבים אחרים ויתפרצו אליו.

שוב, האשמה היא של נהג הואן שנכנס לנת"צ, אבל אני בספק אם הוא בכלל היה במצב שהוא יכל לראות את האוטובוס מגיע מרחוק בשל המהירות הגבוהה.

פורסם

אתה צודק. זה מתכון לתאונות. מבחינה משפטית אין ספק שלאוטובוס אשמה זעירה עד אפס אחוזים, אבל בפועל נכון, לשים נת"צ ולא להגביל אותו במהירות/להפריד מהתנועה זה לא חכם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נהג הואן לא ראה את האוטובוס מסיבה פשוטה: הוא לא התסכל מה הוא עושה. בזוית שבה הוא נדחף גם מבט יסודי במראות היה מראה לו את הפקק, לא את הנת"צ.

להזכירכם - הנת"ץ הוא מסלול נפרד לחלוטין שנועד לאפשר לרכב הציבורי לנסוע מהר.

לגבי הסרטון הראשון - כבוד לנהגת הסוזוקי על התמרון המצויין שללא ספק הציל את חייה ואולי גם נוסעי המאזדה (וזאת למרות איזה קטע קצר בו היא נצמדה יותר מדי לקו ההפרדה. אבל אולי בזכותו היא ראתה את מי שמולה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
וואו התאונה בסרטון הראשון מלחיצה...

זה פחד אלוהים! זה חוסך אונים היסטרי בחיים לפי מה שרואים מהעדשה אין מצב שהוא היה מצליח לחזות במאזדה המעופפת ולהבין שעוד רגע הוא בתאונה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ד"א - בסרטון הראשון: האם מדובר בכביש 66 הידוע לשמצה?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לא כביש 66. מזכיר את הקטע החד מסלולי של כביש 85 אבל לא מזהה בודאות

עריכה - יש קואורדינטות gps בסרטון - אכן כביש 85 בין מורן לשזור

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם
אני לא האשמתי את נהג האוטובוס בלבד, בוודאי שנהג המונית לא היה צריך להיכנס ולנהוג בצורה בה נהג. אבל נהיגה מהירה שכזאת מצד נהג האוטובוס, לא משאירה מקום לתמרון במקרים כאלו של "נדחפים".

צודק. ולא נשכח שמדובר באוטובוס (רכב גבוה וכבד, במיוחד כשהוא מלא נוסעים) על כל המשתמע מכך מבחינת היכולת שלו לבלום ולסטות בתגובה להפתעות.

לגבי הסרטון הראשון - כבוד לנהגת הסוזוקי על התמרון המצויין שללא ספק הציל את חייה ואולי גם נוסעי המאזדה (וזאת למרות איזה קטע קצר בו היא נצמדה יותר מדי לקו ההפרדה. אבל אולי בזכותו היא ראתה את מי שמולה).

לגבי ההיצמדות לפס הלבן - אני רואה את זה הרבה. זו הדרך של נהגים שלא שומרים מספיק רווח להשיג שדה ראיה לפנים.

אם היא הייתה קצת יותר רחוקה - היא לא היתה צריכה להיצמד לפס הלבן כדי לבצע את התמרון ואפשר שהוא היה מוצלח עוד יותר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

במבט נוסף בסרט - נראה שאתה צודק (וקשה מאד לשפוט שמירת מרחק ממצלמה ,ועוד יותר לגבי המכוניות שלפנים).

בכל זאת נראה שנהגת הסוזוקי מושכת לימין לפני הטנדר שלפניה.

פורסם

ידוע לכם מה מצבם של הפצועים בתאונה הראשונה?

הבכי של הילד ממש מכאיב לי בלב, מסכנים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...