Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שים לב שגם הרמזור שלו בתהליכים להפוך לאדום. יש סיכוי טוב שכשלו היה כתום, גם הרמזור שלה התחיל להתחלף לירוק ובגלל שהיא הגיעה בתנועה, היא פשוט המשיכה מבלי להאט. לא שזה מצדיק או מאשים את מי מהצדדים.

פורסם
שים לב שגם הרמזור שלו בתהליכים להפוך לאדום. יש סיכוי טוב שכשלו היה כתום, גם הרמזור שלה התחיל להתחלף לירוק ובגלל שהיא הגיעה בתנועה, היא פשוט המשיכה מבלי להאט. לא שזה מצדיק או מאשים את מי מהצדדים.

שים לב גם לכך שלא היתה בעיה להבחין בכך שהיא עומדת לעבור באדום ולהימנע מפגיעה בה: גם האטה קלילה היתה מספיקה.

כמו כן, תגובת הנהג מלבד מה שהיתה מאוחרת כפי שצוין, היתה גם אומללה: אפשר לראות אותו סוטה מעט עם ההגה (בטח גם מאט קצת) ושולח יד (שלא היתה על ההגה)...לצופר!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

נהגת עוברת באדום ופוגעת בS2000, מדהים לראות את כריות האוויר בפעולה.

יתכן אפילו שהצלם עובר באדום. המצלמה מותקנת באחורי הרכב כך שהרמזור כלל אינו נראה בכניסה לצומ.

ושאלה אחרת - מדוע נפתחת כרית האויר הימנית? היא לא אמורה להפתח אם אין נוסע במושב הימני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשהוא חוצה את הקו, האור עדין כתום למיטב זכרוני. ניתן לראות את הרמזור ברווח שבין המראה המרכזית לגג.

אבל זה בהחלט גבולי משום שיש כ-2 וקצת שניות בין המעבר לכתום לכניסה לצומת, ואם איני טועה לרוב יופיע הכתום למשך 3 שניות.

פורסם

צהוב (ולא "כתום") מופיע לאורך כשלוש שניות וגם אחריו יש פיגור של כשניה עד שהתנועה החוצה מקבלת ירוק.

עדיין, עצם המעבר בצהוב כשיש ברירה אחרת הוא אסור ואף מסוכן מאחר ורוב המעברים באדום הם בתחילת האור הירוק (לתנועה החוצה) או בסופו, כמו כאן.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

שיהיה צהוב.

מה שכן, נזכרתי שבארה"ב (מתוך הנחה ששם צולם) המעבר בין אדום לירוק הוא ישיר, ללא אור צהוב משותף עם אדום.

במחוזות ארצנו ואירופה נתקלתי למיטב זכרוני במצב שבו יש רגע של צהוב משותף לכבישים החוצים.

פורסם

דומני שהאדום-צהוב הוא מסורת בריטית, וקיים בלא מעט מדינות, כולל באירופה. אני מניח שגם בחלק בארה"ב, שבה הכללים משתנים ממדינה למדינה ולעתים מעיר לעיר.

בכל מקרה - האירופים מתזמנים את הרמזורים כך שמעבר בצהוב יהיה בטוח (בלא מעט מדינות יש רק רמזור קרוב, כך שאם עברת אותו בצהוב עליך להשלים את חציית הצומת)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתמול ראיתי מקרה זהה בדיוק, זו תופעה שמתרבה.

כמוך, כמוני.

יחד עם זאת, אני חושב שיש קצת הפרזה בחשיבות שאנחנו מייחסים לרמזור אדום. מי שעובר אדום במודע, זאת לא העבירה הכי מסוכנת שאני יכול לחשוב עליה. הרבה פחות מסוכנת מגניבת רמזור במהירות, למשל. אבל יש לי תחושה שיהיו הקוראים שיפרשו את הודעתי כרצונם, ויתרעמו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...