Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי שום קשר לסרטון הנוכחי, גם אצלי בעיר זה קורה הרבה. אתם יודעים מה הפתרון הכי יעיל? לתת לו.

הרי אם יחכה לצדיק בשעות העומס, סביר שנוסעי התח"צ יגיעו ליעדם בתאריך אחר. לעומת זאת, כשאנשים רואים את התהליך מתחיל, הנהג מאותת שמאלה, כולם עוצרים שנייה ונותנים לו להשתלב - והופ, תוך כמה שניות והכביש חוזר לקדמותו. הפלא ופלא, קצת התחשבות מביאה לתוצאות נפלאות בכביש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
איך בדיוק ציפיתם שהוא יגיע לנתיב השמאלי?

לאט ובעדינות כמצופה מכל נהג בכביש.

הסירטון הזה מראה איך נהג אוטובוס לא צריך לנהוג.

ניקו פ.,

זה פחות או יותר מה שעשיתי (בין אם התכוונתי לכך מראש או לא).

התנהגות כזו בסופו של דבר מובילה לתאונה עם נפגעים כי הנהג הזה לא יעצור במה שעשה וזהו.

פורסם

לפי דעתי אתה מגזים קצת, כמו שכבר נכתב כאן בעבר כמה פעמים אם הוא יחכה לכביש פנוי הוא יעמוד בכל תחנה רבע שעה.

פורסם

אני עם נדב-ביגפוט. נהג אגד הזה עבריין תנועה: מתפרץ לכביש לא פנוי, לא נותן זכות-קדימה ומעל הכל עושה רוורס שלא לצורך תוך סיכון אפשרי לשאר משתמשי הדרך. אין שום חוק שאומר שברגע שהנהג סיים להעלות נוסעים הוא בהכרח מייד חייב להשתלב בתנועה. לא חסרים בעיר נהגי אגד שכן יש להם סבלנות לחכות עוד כמה שניות או להשתלב בצורה עדינה יותר בתנועה. גם אם לא היו נכנסים לתחנה וכבר מפעילים האיתות שמאלה היה אולי עוזר לנהגים לתת להם לצאת יותר בקלות.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

קו לבן ונסיעה בשול השמאלי:

נראה שעצרת את הליצן - אפשר את ההמשך ?

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם
לא משהו מעניין. קשיש שלא מודע לסביבה שלו.

קשיש כזה פעם לא שם לב עבר פס הפרדה רצוף וגרם לחבר שלי לעוף כמה מטרים מהאופנוע שלו

למזלם של כולם המהירויות היו נמוכות ולא היו פציעות חמורות

קשישים שלא מודעים לסביבה שלהם לא אמורים להחזיק רשיון נהיגה אני מאוד מקווה שהוא קיבל את שלו

פורסם (נערך)

אייל - אתה רחמן בן רחמנים והקשיש הזה בר-מזל שכנראה היית במצב רוח טוב או ממהר.

לפחות נתנחם בזה שאם הוא "קשיש" אז העיכוב הקל שעצרת אותו החזיר אותו חזרה במורד הטור שניסה לעקוף ולחסוך זמן ואולי פעם הבאה שיחשוב לעשות התרגיל ויראה במראה אופנוען אז יחשוב פעמיים כי אולי זה שוב שוטר סמוי.

עריכה אחרונה על ידי student

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

אני מבקר כאן באשכול קבוע, הייתי משתף אבל אין לי מצלמה ברכב.

אני חייב להגיד שהסרטונים האלה ומה שאני רואה ביום יום פשוט עושים לי חשק להיות שוטר.

נראה שזאת כבר נהיית נורמה לא לשים על שום חוק, נסיעה בנתיב תחבורה ציבורית, באדום, לחתוך נתיבים להתפרץ לכיכר, טלפון באוזן ועוד המון עבירות מסוכנות.

חבל שלא עושים איזה תוכנית להכשרת מספר של אנשים שהם כמו שוטרים סמויים ויכולים לכתוב דוחות, או לחלופין לטפל בכל הצילומים שמעלים כאן כהוכחה לכל דבר.

פורסם

נדב היקר, אתה צריך ליסוע בנתיב הימני ולצאת לעקיפה בלבד בנתיב השמאלי. סיימת עקיפה? תחזור לימין.

מה שאתה מתאר זו ה״עקיפה הממושכת״ של נהגי ישראל האהובים עלי שעוקפים 20 מכוניות ב5 קמ״ש (במקרה הטוב) מעל הרכב מימין, ובמצב כזה לא מאפשרים לרכב שנוסע מהר מהם לעקוף.

שוב, לא מצדיק את הבריון שחותך, אבל הבחור שהעלה את הסרטון לא מראה שלחזור לימין היא אחת המטרות המטרות שלו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...