Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל, תעלה בבקשה את הקישורים לאתהצינור שלך ולהודעות כאן. הוכחה מוחלטת מבחינת תאריכים.

בכל מקרה, הסרטונים זכורים לי, ולא מאתמול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הנה הסרטונים שלי על הדף שלהם:

כמובן שזה הועלה ישירות לפייסבוק שלהם ולא כקישור לערוץ שלי.

כמו כן, הם חתכו וקיצרו את הסרטון המקורי כאוות נפשם.

נפנה אליהם ונבקש הבהרות.

בארה"ב על דבר כזה היו מרימים תביעה על זכויות יוצרים וגם זוכים בכמה גרושים על הדרך.

בושה וחרפה, באמת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

עמותה בדיחה, אתה יכול לפנות לפייסבוק עם קישור לתאריך העלאה שלך לעומת שלהם ובכך להוכיח, אולי יסגרו להם את כל הדף.

הסרטונים זכורים לי היטב.

מצד שני, אתה יכול לשלוח להם דואר רשום עם דרישה למחיקת הסרטונים, רצוי על דף משטרתי. ימחקו מיד.

פורסם

כרגע קיבלתי מהם הודעה בפייסבוק (לאחר שפניתי אליהם) שלפני יומיים הם קיבלו לינק לערוץ יוטיוב שלי וכעת הם מבינים שלא אני הוא זה ששלח להם את הלינק.

הבחור מבקש לדבר איתי טלפונית ולהבהיר את העניין.

נראה לי מוזר שכל אחד יכול לשלוח להם קישור לסרטונים של מישהו אחר והם יאמצו את הסרטונים שלו כאילו הם שלהם.

נראה מה יהיה לו לומר לי בטלפון.

פורסם

טוב, הבחור מאור ירוק התקשר ומיד התנצל והסביר שהם הוטעו ע"י משתמש בשם DE ISRAELI DRIVER שפנה אליהם ואמר שיש לו סרטונים מעניינים שהם יכולים להשתמש בהם ובינהם גם הסרטונים שלי.

הוא גם הסביר שהם לא נותנים קרדיט לצלם אלא אם הוא מבקש מפורשות מטעמים של שמירה על הפרטיות וכדי שחלילה לא יתנקמו בצלם.

הוא אמר שאין לו בעיה להוריד את הסרטונים או לתת לי קרדיט אם רק ארצה ושוב התנצל על המקרה.

אמרתי לו שאין לי בעיה שישתמש בסרטונים לאחר השיחה ואני רק מבקש שלא לפרסם אצלהם את הסרטונים בהם אני מזוהה כשוטר (מטעמים של אישור של מחלקת הדוברות של המשטרה שממש אין לי כוח להתעסק איתם).

השיחה התנהלה בנינוחות ומבחינתי הענין סגור.

פורסם

אני במקומך הייתי דורש (לא מבקש - דורש) את הסרת הסרטונים מיידית, ואם הם רוצים להשתמש בהם שיקשרו לדף סרטון שלך ביוטיוב. לא יעלה על הדעת שהם יורידו את קובץ הסרטון מיוטיוב למחשב, יכניסו אותו לשיפוצים בתוכנת עריכה, ואז יעלו אותו תחת שם המשתמש שלהם כאילו כלום. זה כבר לא עניין של קרדיט, זאת חוצפה ומתוך עקרון הייתי דורש את הסרת הסרטונים, ובתור מצלם הסרטונים זאת לא בעיה שלי שרימו אותם או שיקרו עליהם, שיעשו בדק בית איך דבר כזה קורה. זאת גניבה לכל דבר.

יחד עם זאת, שמח לשמוע שהוא דיבר יפה ולא ניסה להתנער מאחריות.

פורסם

וואו. גילח את פרונט המונית.

אם הייתי בסיטואציה הרגל שלי הייתה מביאה את דוושת הבלם לטמבון הקדמי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...