Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלילי. הבחור כנראה הרחיב את רדיוס הפניה שלו וצפה את זה שהוא עובר לנתיב הנגדי, ראה את הרכב וברח בשניה האחרונה.

מה שאותי מפליא זה שאם היה לו את השליטה והמבט לברוח מדוע הוא לא "השכיב" את האופנוע בכדי להכנס לפניה.

המהירות נראית נמוכה יחסית והזווית נראת כהה. מוזר בהחלט

Boris.K

פורסם
שלילי. הבחור כנראה הרחיב את רדיוס הפניה שלו וצפה את זה שהוא עובר לנתיב הנגדי, ראה את הרכב וברח בשניה האחרונה.

הרבה פעמים כשהרכב (דו או רב גלגלי) מחליק החוצה מהפניה נאלצים דווקא להתיישר כדי לחצות נתיב סמוך עם תנועה או כדי לבלום חזק ולהוריד הרבה מהירות עודפת.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מהיום בבוקר

לא רואים גם את המשאית שעצרה ברמזור(רואים את הצל שלה), אם הייתי מתחיל נסיעה ברגע שהרמזור מתחלף אני חושב שהייתי פוגע בו

בקטע השני עוד גאון

ובקטע השלישי נהג שכנראה עסוק במשהו, רק שהמשהו הזה הוא ממש לא נהיגה

פורסם (נערך)

אור ירוק התחילו לפרסם בפייסבוק שלהם סרטונים שלי כמובן מבלי לבקש את רשותי.

מילא שישתמשו בסרטונים אבל לפחות שיפנו לבעל הזכויות או לתת קרדיט לצלם.

כנראה שהם טובים רק בלבוא בטענות לאחרים אבל בכל מה שנוגע אליהם, הם לא צדיקים מסתבר.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

כנראה שהם טובים רק בלבוא בטענות לאחרים אבל בכל מה שנוגע אליהם, הם לא צדיקים מסתבר.

תרשום להם את זה על הקיר בפייסבוק בצירוף קישור לערוץ שלך ביוטיוב, מעניין מה תהיה תגובתם.

פורסם

פרסמת בעוד מקומות או רק כאן בפורום?

חוץ מיוטיוב מן הסתם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אז או שהם נקתלו בהם ביוטיוב, או שנציגי אור ירוק מסתובבים כאן בפורום ומפחדים להרים את הראש - שזה כשלעצמו חבל מאוד. במקום להתדיין קצת ולהסביר על הפעולות התמהות שהארגון שלהם מבצע, הם פשוט גונסים סרטונים בלי לתת קרדיט.

חבל מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם הם מעלים את הסרטון על הפייסבוק שלהם - הם יחטפו תביעה על זכויות יוצרים ולפני זה אזהרה.

אם הם מעלים את הסרטון כקישור לערוץ המקורי - סבבה.

פורסם
אם הם מעלים את הסרטון על הפייסבוק שלהם - הם יחטפו תביעה על זכויות יוצרים ולפני זה אזהרה.

בכדי שזה יקרה, על בעל הזכויות לפנות לאור ירוק בדרישה להסיר את הסרטון. רק אז הוא יכול להמשיך הלאה.

פורסם

נכון, בגלל זה רשמתי אזהרה, זאת אזהרה לפני תביעה אם לא יסירו את הסרטון. כך מומלץ לעשות. מומלץ לשלוח בדואר רשום עם אישור מסירה.

פורסם

מעלים לדף שלה בלי שום התיחסות למקור. אפילו מבטלים את הקישור לצינור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הם מעלים את הסרטון כקישור לערוץ המקורי - סבבה.

הנה הסרטונים שלי על הדף שלהם:

כמובן שזה הועלה ישירות לפייסבוק שלהם ולא כקישור לערוץ שלי.

כמו כן, הם חתכו וקיצרו את הסרטון המקורי כאוות נפשם.

נפנה אליהם ונבקש הבהרות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...