Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אמיתי דמיין לעצמך מצב שבנתיב הימני טור רכבים שנוסעים ב-100 קמ"ש, בכביש שמותר בו 110 (מה שמופיע בסרטון). לא רוצים לנסוע יותר, וגם שומרים על מרחק של 50-30 מ' ביניהם. אני מבין שאתה במקרה זה, כשתהיה מעוניין לנסוע במהירות המותרת המרבית, הולך לזגזג. אחרי כל עקיפה תחתוך ימינה וכל 50 מטר תצא ל"עקיפה חדשה" ?

ברור לך שיש מרחק מינימלי שבו אתה נדרש לעבור את הרכב שמימינך כדי שתוכל להכנס? ואם זה משאיר אותך קרוב מדי לרכב שלפניו? להידחף? נדחפת. עכשיו אתה רוצה 110 קמ"ש שוב, לא מתאים 100. שוב לצאת לעקיפה? מהצד נראה קצת "לא הגיוני", אולי נהג עם בעיה נפשית.

עריכה אחרונה על ידי wwave

si vis pacem, para bellum

פורסם
נהג שהחליט שאין כל סיבה שאני אהיה על הכביש:

היית בשטח המת שלו.

רואים את זה בבירור.

ובסרטון השלישי, לנסוע בין נתיבים כשהתנועה זורמת, זה בסדר?

שונא אופנועים. תמיד חושבים שהכביש שייך להם.

פורסם (נערך)

אתה צודק, אם הייתי בשטח המת שלו זו סיבה מצויינת להוריד אותי מהכביש. חלילה אי אפשר להסתכל במראות או גרוע מזה להזיז את הראש שמאלה ולראות אם יש שם מישהו.

נהג שיש לו שטח מת הוא נהג שלא יודע לכוון מראות או יש לו מוגבלות בצוואר ולא יכול להזיז אותו כמו שצריך.

כנראה שגם הוא שונא אופנועים כמוך.

אני אפילו לא מצליח להבין מה ההגיון לעשות את התמרון שהוא עשה, הרי כל שלושת הנתיבים פונים שמאלה. אולי הוציאו עלי חוזה ואני לא יודע מזה.

נהגי קקמייקה.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם
היית בשטח המת שלו.

רואים את זה בבירור.

ובסרטון השלישי, לנסוע בין נתיבים כשהתנועה זורמת, זה בסדר?

שונא אופנועים. תמיד חושבים שהכביש שייך להם.

ידידי, הייתי מתחיל מללמוד איך לכוון מראות נכון ואז הייתי ממשיך בללמוד איך לעבור נתיבים (לא שיש לנהג ההוא סיבה כלשהיא לחתוך 3 נתיבים במקום הזה, עצלנות גרידא), מיד תראה שאין דבר כזה שטח מת.

בקשר ל"שונא אופנועים", דמיין לעצמך מה יקרה במדינה ביום שלא יהיו בה אופנועים - 150,000 נהגים נוספים על הכביש.

אז או שתפסיק עם השנאה העיוורת או שתתחיל לפתח סטארטאפים לאוריגמי בפקקים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מיד תראה שאין דבר כזה שטח מת.

ועוד איך שיש. אמנם אפשר להקטין אותו מאוד עם כיוון מראות נכון. אבל להעלים אותו לגמרי - אי אפשר. לא ברכב פרטי ובטח שלא ברכב אחר, גדול או קטן יותר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

דווקא סביר שמדובר בנהג שהתכונן לבאות - עבר לשמאל על מנת להמשיך לכיוון כביש 22 (או לרדת לרחוב הקטר). תכנון נכון תוך ניצול מה שנראה כנתביים פנויים, ביצוע בעייתי וחריף מדי שגרם ליצירת שטח מת בגלל זוית הרכב יחסית לנתיבים + הסלאלום במקום. היה צריך לעבור נתיב אחד בכל סטיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חן, כשמשתלבים שמאלה לנתיב שהוא לא השמאלי ביותר, צריך להעיף מבט מעבר לכתף, בכך מבטלים את כל השטח המת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שלייקעס - מדובר בקטע עם צורת S, כך שגם הפנית מבט מעבר לכתף לא תעזור, אלא אם היא קיצונית במידה מסוכנת (אבדן המבט לפנים והמיקום יחסית לקו המקוטע).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לכן כתבתי - לעבור נתיב אחד במכה, לא לחצות את כל הנתיבים בשטף אחד.

פורסם
נדב היקר, אתה צריך ליסוע בנתיב הימני ולצאת לעקיפה בלבד בנתיב השמאלי. סיימת עקיפה? תחזור לימין.

מה שאתה מתאר זו ה״עקיפה הממושכת״ של נהגי ישראל האהובים עלי שעוקפים 20 מכוניות ב5 קמ״ש (במקרה הטוב) מעל הרכב מימין, ובמצב כזה לא מאפשרים לרכב שנוסע מהר מהם לעקוף.

שוב, לא מצדיק את הבריון שחותך, אבל הבחור שהעלה את הסרטון לא מראה שלחזור לימין היא אחת המטרות המטרות שלו.

קודם כל - לכל אחד מותר לעקוף ואם לא נראה לך שהוא עוקף ב-115 קמ"ש רכבים שנוסעים ב-105 קמ"ש אחרי רכבים נוספים,

רד מהר מהכביש כי אתה סכנה על 4.

נהיגה היא זכות, לא חובה.

אתה לא יכול לציית לחוקים כי אין לך סבלנות?

יש לך ברירה אחת ויחידה.

דבר שני, אתה מעדיף נהגים כמו השוטר הזה?

זה המצב שאתה חושב שצריך להיות?

אם כן, ראה סעיף א'...

פורסם

עוד שני חכמולוגים:

1. דרך מקורית לעקוף "פקק" ותמרור עצור.

2. נהגת כ"כ חסרת סבלנות שהיא פשוט עוקפת עם שני גלגלים על המדרכה.

ואני שואל: מה לכל הרוחות עובר על אנשים?

הנהגים בארץ הזאת מידרדרים מיום ליום ברמות מסוכנות.

[video=youtube;Eo_9m-K0g9k]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...