Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שבמקרה כזה כדאי לתת לאידיוט להשתלב ולסיים את העקיפה מיד כי כל שניה שהוא נוסע במקביל אליך הוא מסכן את שניכם אם יבוא רכב ממול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

הא חולה נפש אין ספק אבל לא לתת לו להשתלב מיידית זו טיפשות מצדך, בכביש אין אגו לא משנה עד כמה הבנאדם אידיוט.

בסוף הכרחת אותו לעשות מהלך מסוכן פי כמה כדי שיוכל להשתלב מה שסיכן אותו ויותר חמור, סיכן גם נהג תמים שיכל להפגע בתאונה הזו ביחד איתו.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

themichman - מעניין עד כמה האגו שלך היה מנופח אם מישהו היה מגיע ממול בזמן שחסמת את העוקף מלחזור בבטחה לנתיב ומעיף את שניכם לעזאזל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא חסמתי אותו ולא היה שום אגו מצידי, יכול היה לעקוף אותי ללא בעיה אם לא היה בולם לתוכי, אילץ אותי לרדת לשוליים יכול היה להמשיך קדימה בנתיב.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תראה, רואים בסרטון שהוא מגיח משמאלך כמה פעמים ואתה לא מאט ומאפשר לו להשתלב, לפני שהוא נכנס ללחץ וגורם לך לרדת לשול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

48. (א) נוהג רכב שנעקף, יסיט את רכבו עד כמה שאפשר לשפת הכביש כדי לאפשר לרכב העוקף, לעקוף בבטחה ולא יגדיל את מהירות נסיעתו עד לאחר שהרכב העוקף עבר על פניו.

לא הסטת את הרכב לשפת הכביש.

לא נתת לו לעקוף אותך בבטחה.

הגדלת מהירות.

נצמדת אליו.

הרכב העוקף דביל, אבל אתה רואה כזאת סיטואציה, למה ללכת ראש בראש?

למה לא להוריד טיפה רגל מהגז ולתת לרכב העוקף לחזור בבטחה לנתיב הימני?

אתה טוען שהוא בלם לתוכך, אבל זה לא היה כהתגרות אלא כסימן שהוא רוצה לחזור לנתיב הימני, אבל אתה לא נותן לו.

במזל גדול מאוד כמעט לא התנגש עם הרכב הנגדי או בך.

כל הסיטואציה המסוכנת הזאת הייתה יכולה להימנע הרבה לפני.

חבל.

"אל תהיה צודק- תהיה חכם"

מניח ששמעת על המשפט הזה לא פעם ולא פעמיים.

פורסם

כן ולא - במרבית המקרים יש לך חופש פעולה מוחלט ואין מישהו שיושב לך על הראש (להבדיל מנהג בקווי תחב"צ, שחשוף גם ללחצים מצד הנוסעים וגם מצד הסדרן). הבונוס של לסיים את קו החלוקה כמה שיותר מהר הוא פשוט לחזור מוקדם יותר הביתה.

פורסם
יכול להסכים שאולי יכולתי לבלום יותר חזק/בלימת חירום.

אתה מדבר ברצינות?

להאט את המהירות היתה צריכה להיות הצעד הראשוני שלך. לא ע"י בלימת חירום ולא בלימה חזקה. פשוט להוריד רגל מהגז. גם אם נגיד היו עוד 3 רכבים מאחוריך היה לך מספיק זמן שבעולם לקלוט את הסיטואציה ולהימנע ממנה. אם הוא היה קצת יותר מטורף הוא היה מעיף אותך לסלע מימינך. אם אני הייתי במצב שלו והיה בא רכב ממולי הייתי עושה את זה בלי להסס (מעדיף את החיים שלי ע"פ שלך)

פורסם

עוד לא למדתם שאסור להעלות לכאן סרטונים שמשאירים פתח לעדת הצדקנים שמככבת פה יותר מהסרטונים עצמם?

גם אם העבריין ביצע עבירה מסכנת חיים, והיה כל כך חסר סבלנות שלא ויתר על העקיפה גם כשלא הייתה לו האפשרות להשלים אותה (כי המצלם לא רצה לתת לו, מסיבותיו שלו - מוצדקות או לא, זה עניין של המצלם), עדיין יתקפו את המצלם.

עדי-אל, נהג שאינו עבריין, לא היה מגיע למצב של העוקף ולא היה צריך "להעיף את המצלם על הסלע בלי להסס".

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...