Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 22.4.2023 בשעה 21:38, Fraysa כתב:

בן אדם, שחרר אותי, בחייאת. אתה נטפל אליי כבר במשך כמה חודשים וזה מתחיל להיות מטריד.

שוב, לפי ההגיון שלך - אתה מתחמק באופן קבוע מלענות.
זה מוכיח את הטענה שאתה נוהג רע כי אתה נוהג ב-VAG כלשהוא.
ובנימה רצינית - תפסיק לשפוט אנשים לפי כלי הרכב שלהם, כבר ראינו שאין קשר בין מחט לת#ת.

פורסם

אני שופט אנשים בגלל כלי הרכב שלהם כי זו המנטליות כאן, זה מה שאתה לא מבין. למה אתה חושב שישראל מפוצצת קיות/יונדאיים,

בשונה מכל מקום אחר בעולם? כי זו המנטליות כאן, אין כאן תרבות רכב, אז אנשים ("הישראלי המכוער") קונים את הפופולרי והזול, פותחים דלתות

על רכבים, עושים מה שהם רוצים בזמן נהיגה ואז גם נתקעים לך על השמאל כשאתה מנסה להגיע ליעד שלך במהירות בכביש 5.

לרוב, חובב רכב, שיש לו זיקה לתרבות רכב ונהיגה, לא יקנה קיה או יונדאי ויסע כמו בן אדם. לא יעכב אותך, ויתרה מכך - יעשה הכל כדי לא לעכב אותך.

אני מסכים איתך שאין להכליל לכאן או לכאן, אבל אם תתחיל באמת לפתוח עיניים בכביש אתה תראה על מה אני מדבר (וכן, ברור לי שיש גם נהגי VAG

שנוסעים כמו חלאות. לכן אמרתי שאני לא מכליל לכאן או לכאן, אבל לצערי הרוב השולט זה יונדאיים/קיות).

• אהבתי 2

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני שעתיים, Fraysa כתב:

לא יקנה קיה או יונדאי ויסע כמו בן אדם

פרט ל- N20/N30/אלנטרה N שאני כחובב נהיגה ורכבים, לגמרי יכול לראות את עצמי ברכבים האלה אם היה לי הכסף.

פורסם
לפני 18 דקות, BRAVO30 כתב:

פרט ל- N20/N30/אלנטרה N שאני כחובב נהיגה ורכבים, לגמרי יכול לראות את עצמי ברכבים האלה אם היה לי הכסף.

סטינגר  הולך ?

• רעיון טוב! 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

סטינגר עף!

image.jpeg.eba9c59066b38a273bf9718f4bbb7bcd.jpeg

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 16 דקות, BRAVO30 כתב:

בהחלט.

תודה. 😄

אני מסתפק באוטו קטן.

Kona-wrc.jpg

• מצחיק 1

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Fraysa כתב:

אני שופט אנשים בגלל כלי הרכב שלהם כי זו המנטליות כאן, זה מה שאתה לא מבין. למה אתה חושב שישראל מפוצצת קיות/יונדאיים,

בשונה מכל מקום אחר בעולם? כי זו המנטליות כאן, אין כאן תרבות רכב, אז אנשים ("הישראלי המכוער") קונים את הפופולרי והזול, פותחים דלתות

על רכבים, עושים מה שהם רוצים בזמן נהיגה ואז גם נתקעים לך על השמאל כשאתה מנסה להגיע ליעד שלך במהירות בכביש 5.

לרוב, חובב רכב, שיש לו זיקה לתרבות רכב ונהיגה, לא יקנה קיה או יונדאי ויסע כמו בן אדם. לא יעכב אותך, ויתרה מכך - יעשה הכל כדי לא לעכב אותך.

אני מסכים איתך שאין להכליל לכאן או לכאן, אבל אם תתחיל באמת לפתוח עיניים בכביש אתה תראה על מה אני מדבר (וכן, ברור לי שיש גם נהגי VAG

שנוסעים כמו חלאות. לכן אמרתי שאני לא מכליל לכאן או לכאן, אבל לצערי הרוב השולט זה יונדאיים/קיות).

בערך.
אבל בערך שהוא מאוד ״בערך״.
בכל מדינה יש את ה״זול״ שלה.
כמו שאמרת בעצמך שיש נהגי VAG חלאות, אבל לא כולם.
כבר ראיתי סבתא ש״תקועה״ עם יונדאי אלנטרה בנתיב ימין על 100 בכביש המהיר ובמקביל אותו רכב בדיוק מתפתל כמו נחש כי זה נהג ליסינג ששם ז*ן על כולם.
עכשיו, לפי מה אתה יכול להסיק על יונדאי אלנטרה משהו?
לפי הסבתא, משהו אחד.
לפי נהג הליסינג, הפוך לחלוטין.
אז כמו שציינתי שאמרת שיש נהגים לכאן ולכאן, תפסיק לשפוט אנשים לפי הרכב ותתחיל לשפוט לפי הנהיגה.
לפי הסירטונים שאני מעלה (ויש הרבה שוויתרתי), נראה שנהגי סקודה הם הבהמות הכי גדולות בכביש.
אבל גם ראיתי נהגי סקודה נחמדים ואדיבים.
אז תפסיק עם השטויות ונתקדם לעוד סירטונים ולא לאימרות טפשיות כגון ״נהגי קיה ויונדאי הם זבל״.

עריכה אחרונה על ידי bigfoot7375nadav
  • אהבתי 5
פורסם

האמת שיצא לי לנהוג בסטינגר כמה פעמים, וממש התרגשתי כל פעם מחדש.

מה שאני לא מבין, זה למה האוטו הזה פחות פופולרי בארצנו הקדושה.

(אפרופו ארצנו הקדושה, אני מקוה שאתם מוכנים לחגיגות.)

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, cohen motor 377 כתב:

אחת הסיבות היא דעה קדומה כמו שאפשר לראות שיש  לאנשים בשרשור הזה.

רכישת מוניטין אורכת זמן.

גם ללקסוס התייחסו בעבר בביטול.

.

עריכה אחרונה על ידי רוןS
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, cohen motor 377 כתב:

תמחור גרוע של היבואנים. לא יודע אם זה בגלל מחיר הקניה ומיסוי וכו' אבל אנשים לא מוכנים לשלם 370 אלף שקל על קיה כזו, עם כמה שהיא ברמה של המתחרות הגרמניות.

אותו דבר קרה עם הmr2 שטובה פי כמה מהמיאטה אבל תומחרה בזמנו כמעט ב100 אלף שקל יותר ממנה ולכן מכרה יחידות בודדות, עם הgt86 ועם הi30n שגם תומחרה ברבע מיליון שקל.

היום סטינגר 3.3 מפורסמות ברבע מיליון שקל משומשות קלות, מאמין שמחיר סגירה נמוך ב10-20 אחוז מכך ומדובר בתמורה מטורפת למחיר. הסמל עדיין יפריע ללא מעט אנשים שחשובה להם העובדה הזו.

הi30n אגב כבר מתקרבת למתחת ל100k כשעסקאות נסגרות סביב ה120-130 היום. אני מחכה לקנות לי אחת בעתיד.

• רעיון טוב! 1
פורסם

גם לגבי הi30n הזו בקושי רואים אותם על הכבישים.

את המרכב הזה ראיתי... מעט (מאד).

מתיחת פנים: 2021 יונדאי i30N החדשה נחשפת - cartube

ואת המרכב הזה(👇) מאז שהוא הגיע לארץ ראיתי אולי ארבע יחידות.

http://wheel.co.il/wp-content/uploads/2019/01/DSC_0751.jpg

עכשיו אני גם רואה שהוא "פאסטבק" למרות שנראה לי שראיתי מרכב כה נמוך יותר, הייתכן או שאני דימיינתי?

יונדאי i30N בנסיעת מבחן ראשונה - Wheel חדשות ומבצעי רכב

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, bigfoot7375nadav כתב:

נראה שנהגי סקודה הם הבהמות הכי גדולות בכביש.

אני מסכים גם עם האמרה הזו אבל כשאתה רואה נהגים כאלה של הרכב הספציפי הזה, ואכן יש המון, מעניין מאיזה מגזר הם..

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...