Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישה מעצבנת שעוברת באדום ונעמדת לי על הכביש ונהג אמבולנס שעושה שטויות וכמעט מעיף אטראז' לקיבינימט:

https://www.youtube.com/watch?v=PpU4Fgxu7TU&feature=youtu.be

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)
נהגי ישראל הם נהגים איומים ונוראים.

מומלצת נהיגה ברחובות צ'נגדו לשם קבלת פרופורציות.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
תקרא שוב את שכתבתי, יצאתי נגד סוג מסוים של צפירה ובכלל לא קראתי לאסור....

מה שכן אני מבין שאתה צפצפן, הכל טוב

בבבבייפפפפפ תתקדם

.

תתקדם בחיים.

פורסם

הואג, לא בטוח אם הוא שמוק רציני או שהוא עשה לי דווקא, כי לא הייתה לי שום אינטרקציה קודמת איתו.

פורסם

מקבץ קל:

מדבר בנייד, אז אין מראות.

רמזור אדום זה הכי אוברייטד.

כביש ישראלי טיפוסי, נתפוס את השמאלי ונוריד מהירות ללא סבירה בעליל כי יש עקומה קלה.

דושבאגים רגילים של כביש החוף.

משאית חוצה 2 נתיבים ושטח הפרדה.

קטנוען מתאבד וכמעט דורס הולך רגל במעבר חציה כי תכף נכנסת שבת.

שוב קטנוען, שוב זריקת זין ברמות הכי גבוהות. הפעם עם חבר קטנוען אחר שמצטרף. [גרם לי לדפוק בלימה בתוך בצומת ולשהות בה באור אדום].

דלביוב רציני מדגים העברות משקל של מיצובישי לנסר בכביש החוף.

אני סתם חותך אותך רגע, ואז חוזר לאצע כדי לחתוך שוב משאית, סתם לכיף.

כמה אני דוש? אני חות ואז מבין שאין טעם אז פשוט עוקף כל מי שמפריע לי דרך השוליים.

נהג מסחרית רוצה שמאלה עכשיו, ואחריו שני אנשים שמתקשים כשיש 3 נתיבים בכביש וכמעט עושים סנדוויץ.

אני רק אכנס פה לצומת באור אדום תוך כדי שאני חותך פקק ארוך בראשיתו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה הזוי שאנחנו נוסעים פחות או יותר באותן דרכים ושעות ואף פעם לא תפסת אותי בעדשה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה ישן, קרה לפני שנתיים +-

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אישה מעצבנת שעוברת באדום ונעמדת לי על הכביש ונהג אמבולנס שעושה שטויות וכמעט מעיף אטראז' לקיבינימט:

https://www.youtube.com/watch?v=PpU4Fgxu7TU&feature=youtu.be

הצומת שם מעצבנת באמת גם זאתי שליד המותגים לכיוון חב' חשמל שנדחפים לשמול מהימין והכי מעצבן זה בערב שישי אחרי שכל הפינגווינים יוצאים מבתי הכנסת וחושבים שהכביש של אלוהים והוא שומר עליהם והם יכולים לעמוד ולדבר איפה שהם רוצים בכביש.

פורסם

אני בחיים לא אפספס קוף נינג'ה על רכב!

זה הזוי שאנחנו נוסעים פחות או יותר באותן דרכים ושעות ואף פעם לא תפסת אותי בעדשה

אני בחיים לא אפספס קוף נינג'ה על רכב!

באיזה סיירה אתה מתנייד?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אופנוע שנוסע על המדרכה, נהגת עוקפת דרך נתיב תח"צ ומנסה להילחם עם טרקטור, מדלג על אי תנועה בנוי, ומישהו שנוהג עם ילד על הברכיים ועוד שתיים עם ראש מחוץ לרכב.

[video=youtube_share;nt5oEXKqL2Y]

עריכה אחרונה על ידי ArikB

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...