Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

להערכתי הנהגתלא היתה בשליטה הרבה קודם. זגזגה בין הנתיבים, לקחה את העיקול החד שמאלה במהירות גבוהה וברדיוס קטן - ככל הנראה לא היתה מרוכזת בנהיגה.

אני סקרן לגבי חגירת חגורות בטיחות - מצד אחד הנהגת והילדים יצאו מהרכב מהר מאד, מצד שני העובדה שנראה כי יצאו ללא פגע רומז דוקא על חגירה (תחשבו על המשמעות של פתיחת כריות אויר כאשר ההג\נוסע לא חגור).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ביום שישי בצהריים סופחתי (שוב) למתנ"א. השעה 16:30 בעליה למחלף יגור לכיוון חיפה בדיוק איפה שמתחיל נתיב העליה ימינה למחלף אני עוצר רכב שנהגו השתמש בטלפון נייד.

עוצרים בשול ואני ניגש לנהג, מסביר לו את מהות העבירה, מבקש רשיונות וניגש בחזרה לניידת ונותן את הרשיונות לשוטר שאיתי שרושם לו הזמנה לדין גם על זה שנוסע ברכב ללא טסט בשנתיים וחצי האחרונות.

בינתיים אני עומד מחוץ לרכב, בשול ימין בין הניידת למעקה הבטיחות ולצידי הנהג שהיה חייב לצאת מרכבו ולהתווכח כשלפתע אני שומע בום מאחוריי ורואה רכב שחתך אוטובוס, פגע בו והועף על מעקה הבטיחות כל זה 80 מטר מאחורי הניידת.

רק אחרי שסיימנו לטפל בתאונה השוטר שאיתי שואל אותי אם אני קולט כמה מזל היה לנו.

אם התאונה היתה קורית 80 מטר קדימה הרכב היה נכנס בניידת שהיתה עפה על מעקה הבטיחות ומוחצת אותי והיתה מסדרת לי מפגש מוקדם עם אלוהים.

לקח לי יומים לצאת מהשוק ומכל המחשבות על מה היה יכול לקרות.

בקיצור, אל תעצרו בשול. זה המקום המסוכן ביותר בכביש.

בדיעבד היינו צריכים לעצור את הנהג בתחנת האוטובוס בהמשך ולא בשול. לומדים מטעויות.

יש הרבה סיפורים דומים כאלה, כמו הניידת שעצרה ליד הרכב התקוע באיזור מחלף וינגייט ועוד סיפורים כאלה שאני אישית זוכר מאיזור כבר 4 איזור השרון.

עכשיו אם הבנתי נכון בכל התחנות התחילו להעביר הדרכות ומבחנים (גם למתנדבים!) או שזה רק אצלנו (לכיש)

בכל מקרה, אני משתדל לעצור רכב שעשה עבירה לזמן הקצר ביותר, לרוב זה עצירה במקום סביר, לקחת רשיונות ולנסוע למקום אחר כמו תחנת אוטובוס.

הרבה מזל היה לך שם.

תיזהר :)

פורסם

אכן לצערנו בעת האחרונה נהרגו שני מתנדבים ואחד נוסף נפצע באורח קשה ולכן הפיקוד כרגע בהסטריה ומעבירים הדרכות לכל השוטרים והמתנדבים על כיצד יש לעצור את התנועה כליל כאשר באים לסייע לרכב תקול ורק אז לגשת לרכב. אין ספק שיש בהדרכה הזו צורך ואני דווקא אקח מההודעה שלך את הרעיון הטוב של להיות בשול כמה שפחות, לקחת רשיונות ומשם ישר לנסוע למקום בטוח יותר.

פורסם
ילד רץ בכלל לא הסתכל מה קורה מסביב.

אתם לא רואים שהוא מחזיק חרב אור ממלחמת הכוכבים?

כנראה רץ להציל את העולם

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
מובנה בווינדוס Movie Maker

היא לא מזהה את הסרטונים שלי...

יש לי g1wc והקבצים הם mov אם אני לא טועה,היא לא מזהה את הקובץ.

יש תוכנה אחרת?

פורסם

הפלט של המצלמה שלי הוא גם Mov ותוכנת

Movie Maker פותחת את הקובץ ללא בעיות.

יכול להיות שחסר לך קודקים במחשב, תנסה להתקין את תוכנת

VLC media player שהיא גם תוכנה נחמדה להקרנת סרטים והיא גם מעדכנת לקודקים מעודכנים.

פורסם

הייתי היום עד לרוכב אופנוע בתפקיד פיקוח עירוני שמתרסק על הכביש ומתגלגל כמה מטרים בגלל שלולית ענקית שהוא נכנס אלייה, הוא נסע די מהר וזה עוד אחרי שהוא כבר עבר שלולית עמוקה מאוד, הסתכלתי עליו טוב וידעתי שאת השלולית הבאה הוא לא יעבור וכך קרה, עף באוויר נמרח על הכביש כמה מטרים, במזל רק אני הייתי מאחוריו והוא לא נדרס ע”י רכב אחר.

הוא לא רצה שאזמין אמבולנס למרות שסבל מכאבים וחתכים ותוך דקה צץ לו אמבולנס שאין לי מושג מי הזמין(היה לו מיגון מלא עד כמה שאני לא מבין בזה).

תוך כדי שהוא התקשר לבוס שלו הוא מספר לי שזאת לא פעם ראשונה.

אני לא יודע מה הוא חשב לעצמו שהוא נכנס לשלוליות כאלה(שגם רכב יכול לאבד את השליטה בעומק כזה) במהירות גבוהה ושעוד היה לו מספיק זמן ומקום לעבור לנתיב ללא שלוליות.

פורסם
תאונה בשידור חי:

כריות אויר נפתחו, הנוסעים יצאו מבוהלים מהרכב.

מבט מהחזית - נראה בהחלט כמו טוטל לוס

1. היא מזגזגת הלוך חזור לפי הפניות (הרי זה כ"כ חוסך זמן כי אנחנו חיים בראלי) - אזהרת ציניות למי שלא הבין.

2. הרכב המצלם גם קצת מזגזג לפי הפניות... אהם, אהם...

כנראה שאנשים (גם עם ילדים) חושבים ששווה לאבד את החיים ברגע (לפי המשפט המפורסם).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...