Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות האשכול הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=458962

החלטתי להשלים עם האבדה ולמהמשיך הלאה לאבן הבאה בחיים המוטוריים שלי.

אז מה אני מחפש (או איך פחות או יותר הראש שלי חושב)

בעבר הייתי מתלהב ממספרים ויחסי כ"ס\משקל וכו'.

בשנתיים שהגולף היתה ברשותי הבנתי שזה לא תמיד הכי חשוב. כיום אני מאוד מתעניין ברכבים עתירי מומנט, מאובזרים בדברים הקטנים שמשלימים חבילה טובה כגון תאורה בכל מקום, שקע מצת בתא המטען, בקרת יציבות, בקרת אקלים וכו'.

עוד דבר חשוב זה פוטנציאל לשיפורים, כאשר מיציתי את הפונטציאל של הגולף והיתרגלתי אליה הייתי דיי תקוע, זה המנוע, זה הרכב וזה מה יש.

אז עכשיו אני רוצה רכב טורבו, שעם מערכת פליטה+פילטר+תוכנה יהיה ניתן להוסיף עוד 20-25 אחוז כוח בלי יותר מדי הוצאות מיותרות ודרמות.

חשבתי על לאון טורבו 04-05.

איביזה 01-02 לא מתאים כי אני רוצה להתקדם בשנתון.

ידנית בלבד.

בקיצור אני מקווה שהצלחתי להעביר את הכיוון שאליו פני מועדות.

תודה!

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

הצטערתי מאוד לשמוע על הגולף, שיהיה המון בהצלחה במציאת כלה חדשה וראוייה.

לצערי, לדעתי לא תמצא לאון שמורה בתקציב שהקצבת.

אם אתה מחפש מנוע עתיר מומנט ועם בסיס גדול לשיפורים דווקא הסיאט שפסלת יכלה להיות אופצייה מעניינת (למעט האבזור הדל עד מאוד).

זה כמה ימים שרץ כאן שרשור לגבי הלאון, מקווה שזה יעזור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=458758

בהצלחה,

אלי.

פורסם

התקציב שלך ביחס לבקשותייך מעט תקוע אני חושב שאם ביכולתך לגייס קצת יותר מזומנים לתקציבך ואז אולי איביזה קופרה 07-06 תוכל להיות אלטרנטיבה שתענה על צרכייך,כוח,פוטנציאל שיפורים.

אתה יכול לבדוק את עניין הגולף MK4 GTI שתספק לך את מה שיה לך ויותר.

פורסם

אני גם מסכים שלאון עם נתונים טובים ככל הנראה לא תימכר בסכום הזה (אולי 2003) אבל לדעתי עם מתיחה קטנה בתקציב (בערך 10,000 ש"ח) תוכל למצוא את הרכב הנ"ל עם נתונים לא רעים בכלל.

אופציות נוספות הן GTI דור 4 (לטעמי הלאון עדיפה בהרבה) ואיביזה FR/קופרה משנים 2005-2006 שלדעתי אמורה להיכנס בול בתקציב אבל קשה מאוד למצוא בשנתונים הללו.

מעבר לזה אני חושב שכל האינפורמציה נמצאת בשרשור שצירף אלי.

פורסם

אני יודע שהתקציב קצת בעייתי, לא סתם פניתי אליכם :). בכל מקרה- נראה לי שצפויה לי פרמיית ביטוח גבוהה עקב תביעת הגניבה כך שהתקציב הוא דיי סופי ואפילו עדיף לכוון קצת למטה בשביל שישאר משהו ליישור קו. מה לגבי האלפות?

פורסם

אני לא חושב שיש פה "הכי טובה" כי סה"כ זו אותה פלטפורמה עם חלקים משותפים, אני אישית מעדיף את הלאון ולכן בחרתי בה ולא בGTI או באיביזה.

לפותח השרשור, לדעתי עדיף לך לרדת מהלאון או מהגולף ולהתמקד באיביזה בכדי שיישאר לך כסף ליישור קו. מה גם שהאיביזה מאוד קלה, עם קצת שיפורים והיא תיסע ממש טוב. :wink:

היתרון בכל הרכבים האלה הוא שהחלקים יחסית לא כ"כ יקרים ואני מאמין שהתחזוקה תהיה זולה יותר מאלפא.

פורסם

דניאל, גם לפי דעתי האיביזה תיתן את התמורה הטובה ביותר מבחינת כח ופוטנציאל שיפורים בתקציב - הבעיה היחידה בה זה האבזור הדל (מאוד) שלה.

לפי פירוט רשימת הדרישות של הבחור זה לא פחות חשוב לפותח השרשור (אם לא יותר? זה ממוקם גבוהה יותר בהודעתו מהדרישה לשיפורים), והאיביזה לא התברכה בלשון המעטה בסביבת נהג מפנקת.

Muzic4Ever - לפי מיטב ידיעתי, אין אלפות גודשות שעונות על הדרישות.

פורסם

אוקי, הרעיון ברור. אבל אני ממש ממש מעדיף להמנע מהאיביזה. העיצוב שלה צעקני מדי, היא דלת אבזור, ויש על בעליה סטיגמה אצל השוטרים. לא בא לי להיות הפרייאר התורן בכל עמדת בדיקת רשיונות מזדמנת. מה לגבי לאון 02-03? יש סיכוי למצוא אקסמפלר במצב סביר עד טוב?

פורסם

נראה לי שאתה מתבלבל עם איבו וSTI :? האיביזה נראית כמעט כמו האיביזות 1.6 הרגילות והעיצוב שלה ממש לא צעקני בל אם כך אתה חושב זו זכותך.

באשר ללאון, בתקציב הזה אני מאמין שתוכל למצוא לאון 4 או או טורבו 2003 אבל קח בחשבון שאתה חייב להשאיר רזרווה בצד לתקלות ובלאי וכמובן יישור קו.

פורסם

דווקא העיצוב של האיביזה FR משנתונים 05-06, היה די סולידי.

פוטנציאל שיפורים גדול אך מיעוט של ממש בהיצע.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש לאון 4 שנימכרת פה בצבע אדום ניראה שמור וניראה מצויין עם אתה מחפש לאון 4 שווה בדיקה בקשר למחיר שצויין 2002 ואולי 2003 יש לי אחת 2004 ואני ממליץ בחום על הרכב הנל ומוכר בצער רב עקב טיסה אחרת אין מצב שהרכב היה נימכר

• תוכן חדש...