Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הדברים החיוביים שאולי יצאו מהשרשור הזה, אולי צ'מפיון יסיקו את המסקנות המתבקשות ממקרים כאלו.

מן הסתם, בכל נתינת שירות כלשהי, לא כולם יהיו מרוצים (ואני לא מכיר שום יבואן שיש עליו המלצה חיובית גורפת...לפחות מקריאת אירועים בפורום, וניסיון אישי שלי). כמו שאומרים, האויב של הטוב, הוא הטוב יותר.

וחשוב לי להגיד... שלמרות ש..מחירי הטיפולים אולי לא הכי זולים בצ'מפיון, בסה"כ, אני די מרוצה מהשירות שלהם.

כל טוב לכולם.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תגובות 319
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

saar5555 - לא מבין מה אתה אומר.

אני לא מתיייחס דווקא למקרה זה - אבל אני משער שחברות גדולות שנתקלות בתחמנים שמתחכמים עם עורכי דין, פורומים ועתונאים הופכות לפחות ידידותיות ללקוחות תמימים.

או שנגיד זאת אחרת - אני לא רוצה לקבל רושם על נותן שירות ממי שהוא בעצמו גו'קר לא קטן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מרק,

אני משוכנע שיש המוני אנשים ישרים והגונים, למען האמת אני בטוח שהם אפילו הרוב המכריע.

בדברי שציטטת התכוונתי פרטנית אך ורק למקרה שבפנינו.

מחקתי את השורה אשר אינה רלוונטית בתגובתי.

איזה כייף לי :)

פורסם
saar5555 - לא מבין מה אתה אומר.

אני לא מתיייחס דווקא למקרה זה - אבל אני משער שחברות גדולות שנתקלות בתחמנים שמתחכמים עם עורכי דין, פורומים ועתונאים הופכות לפחות ידידותיות ללקוחות תמימים.

או שנגיד זאת אחרת - אני לא רוצה לקבל רושם על נותן שירות ממי שהוא בעצמו גו'קר לא קטן.

אמת, ולמרבה הצער זה מה שמוביל (עניין של ביצה ותרנגולת, אני מניח) לרמת שירות נמוכה. החברות יוצאות מנקודת הנחה שהישראלי הממוצע ינסה לדפוק, לתחמן ולשקר כדי להוציא כמה שיותר גם כשלא מגיע לו, אז מראש לא משקיעות במערכי שירות לקוחות. הרי למה להשקיע במשהו שאתה יודע שרק יגרום לך להוציא כסף גם על עובדים, וגם על פיצויים לכל דכפין?

אם הציבור היה מתבגר קצת, יכול להיות שהיינו היום במציאות בה שירות, הוא שירות, וכשאתה פונה לנציג אתה מקבל פתרונות לבעיה שלך, בלי תסכול / פניה דרך עורכי דין והשד יודע מה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

התכוונתי לאתגר שעומד בפני העסק - להתמודד עם הלקוחות היותר "מאתגרים". אני מניח שזה אולי קרוב לחוק שמונים עשרים. שמונים אחוז מהלקוחות מרוצים, ועשרים אחוז...לא. מתוך העשרים אחוזים, כמה יפעילו עורכי דין וכו'.

יש בדיחה ישנה על רולס רויס, אם אני לא טועה, "השירות מצוין" (הם יחליפו לך מנוע באמצע המדבר... העיקר שלא תגיד ש...הלך המנוע).

השירות הקלוקל שאנו קוראים וחווים בחלקנו, לדעתי, נובע מהעובדה שהמצב טוב. אנשים מוציאים המון כסף על רכבים חדשים... וכשנותן שירות מבין שיש לו המון לקוחות, הוא לא לחוץ לתת שירות טוב. אם היה מדובר במצב ש..אנשים לא מוציאים כסף על רכבים חדשים, אני בטוח שכל איש מכירות היה מתאמץ למכור.. (אני זוכר סוכנויות רכב שלא חזרו אליי לתיאום נסיעת מבחן בזמנו..).

אני זוכר את החשדנות שלי, כשבאתי לרכוש את הפאביה ופתאום הורידו לי את המחיר אחרי שסיכמו איתי על מחיר מסוים. אני לקוח שלא עושה בעיות, לא מתמקח יותר מדי, לא "עושה שרירים" אבל במקרה אחד, דיברתי עם השירות בצ'מפיון ועצה של RS סייעה לי. כמו כן, בגדול, אני מאוד מרוצה מהפאביה שלי. יחס לעלות/תועלת וציפיות שלי מהרכב.

לא רוצה להיכנס למקרה הפרטי שיש בשרשור, ויש לי את ההרהורים והשאלות שלי.

ואגב, לגבי צ'מפיון, בתור לקוח ותיק שלהם, המחירים שלהם קצת גבוהים עבורי, אבל לי ולרוב הצרכנים הרגילים, השירות שלהם משביע רצון, פחות או יותר (אני לא מתווכח על כל קרשקוש וציקצוק... ומשתדל לשים דברים בפרופורציות..).

כמו כן, נראה לי שאנשים ש"קורעים את האוטו" ואח"כ מתפלאים שיש בעיות... אז.. זה לא בדיוק שימוש סביר באחריות, בעיני.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כשאני קורא שוב את הכתבה ושוב את השרשור הזה, את מודעת המכירה של הרכב בזמנו ואת שרשור התשבוחות על היטי שכתב ידידנו אוראל, באמת מתחילות לעלות לי כל מיני שאלות.

לא מבין איך דובר בכתבה על מגב אחורי שעובד עצמאית - שניתן להבין מזה שהוא עובד תוך כדי נסיעה, למצב של תזוזה רגעית בכל המגבים (גם הקדמיים) כדי לשמור על הגומי, או על ניגוב בודד של המגב האחורי כשיורד גשם כשנכנסים לרכב. זה לא בדיוק אותו דבר...

למה לא צויין בכתבה על כך שעוד 2 רכבים חוץ מהיטי (פאביה ואיביזה) הוחזרו לצ'מפיון בגלל תקלות שונות ומשונות אחרות, ולמה לא צויין כי כותב הכתבה והמתלונן חברים? זה היה יכול להסביר לגולשים את התגובה המוזרה והלא שירותית בעליל של צ'מפיון ("בלשון המעטה" וכ'), שמתפלאים בתגובות למטה איך מתוך 7 רכבים שהלקוח קנה רק אחד היה מקולקל וזה היחס שהוא מקבל.

הפטפטת פה מצד אוראל שלכאורה צ'מפיון מייבאים הנה מכוניות מקולקלות בכוונה ודוחפים אותם ללקוחות, או שהיבואן הוא בזיוני ולא יודע להתנהל וכ' מיותרת ויכולה לגרור תביעת לשון הרע כנגד הכותב. מספיק עם הפטפטת הזאת - הם גם ככה עצבניים "אש" אחרי פרסום הכתבה. חוץ מזה לא מבין איך צ'מפיון יכולים לאשר פרסום כתבה כזאת. הועלו פה האשמות שכאילו קובי פרסם את הכתבה ללא אישור ואלו גם כן טענות חמורות.

ולא ברור לי איך צ'מפיון מכרו (כן, מכרו כבר!) את הרכב תוך משהו כמו 24 שעות מרגע שהוא פורסם למכירה אם הוא מקולקל וסובל מבעיות רציניות בכל הרכיבים? ואם הם תיקנו את הרכב טרם המכירה, איך זה יכול להיות שהם תיקנו בעיות כ"כ מרובות ומסובכות כ"כ מהר, הם עבדו עליו בסופ"ש בשבת?

בכל אופן אני עדיין חושב שאף אחד לא היה רוצה להיות במקום אוראל, איך שלא יהיה מדובר בעוגמת נפש רצינית ללקוח.

פורסם
אלעד,

אתה שואל שאלות מיותרות, כל חוסר ההבנה שלך נוגע ישירות לתגובת צ'מפיון שאמרה :

אם תקרא בין השורות של שפה משפטית של עו"ד שמנסה להמנע מתביעה, תבין בדיוק מה הם ניסו להגיד ותבין שגם אותם "אי דיוקים בלשון המעטה" ממלאים גם את תגובותיו פה.

מרק,

אני משוכנע שיש המוני אנשים ישרים והגונים, למען האמת אני בטוח שהם אפילו הרוב המכריע.

בדברי שציטטת התכוונתי פרטנית אך ורק למקרה שבפנינו.

לאור השירשור הנ"ל אני יכול להבין את אווירת האנטי של היבואנים כלפי תלונות של לקוחות , יותר מדי מקרים של תלונות ואו השחרת פני היבואן מבלי שום סיבה אמיתית מלבד רצון להתנגח או לשפר עמדות מול היבואן.

חבלכיוון שכל תלונה כזו גורמת להקשחת העמדות כלפי לקוחות שרכבם באמת סובל מתקלות ומקבלים לעיתים יחס של כאילו אשר מנסים לעבוד על היבואן...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
מעניין מה היית אומר אם היית קונה פה את הייטי ה"מאוד שמורה ומלוקקת" שלו ומקבל בתמורה לימון עם מגוון תקלות נרחב.

אדוני הנכבד, מי שעבר כל גבול הוא אתה!

לא אני לקחתי לימון סידרתי (לדבריך) וניסיתי למכור אותו לחברי הפורום במסווה של רכב שמור מאוד במחיר מעל מחירון.

זה לדעתי בילתי נסלח ותאמין לי שאם הייתה איזה ועדת שימועים לחברי הפורום הייתי כבר מזמן דואג להעיף אותך לכל הרוחות.

מאחר וזה פורום פתוח, כל שנשאר לי הוא לידע את חברי הפורום במה דברים אמורים!

זה לא העניין לימון או לא אני מניח שרובנו היו חיים בשלום עם הרכב ץסה"כ פותח השירשור ניצל את הכלים העומדים לראשותו על מנת לשפר עמדות וכן לדעתי זה לגטימי כל אחד היה פועל כך כל עוד הדבר אינו גובל בחוסר מסוריות

פורסם
זה לא העניין לימון או לא אני מניח שרובנו היו חיים בשלום עם הרכב ץסה"כ פותח השירשור ניצל את הכלים העומדים לראשותו על מנת לשפר עמדות וכן לדעתי זה לגטימי כל אחד היה פועל כך כל עוד הדבר אינו גובל בחוסר מסוריות

פה קבור הכלב, כי יש רק צד אחד של הסיפור

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

איך מכרו את הרכב תוך יממה? פשוט מאוד:

1. הסתירו את מה שניתן טוב טוב.

2. אם באמת יש רצון לפתור תקלה, אפשר לפתור אותה במינימום השקעה - חלקים מפירוק או משופצים. זה לא שהם סתומים לגמרי ולא יודעים מה גורם למה, זה האם אתה מוכן ללכת אקסטה מייל בשביל הלקוח או לא.

פורסם
איך מכרו את הרכב תוך יממה? פשוט מאוד:

1. הסתירו את מה שניתן טוב טוב.

2. אם באמת יש רצון לפתור תקלה, אפשר לפתור אותה במינימום השקעה - חלקים מפירוק או משופצים. זה לא שהם סתומים לגמרי ולא יודעים מה גורם למה, זה האם אתה מוכן ללכת אקסטה מייל בשביל הלקוח או לא.

מכרו את הרכב ?

פורסם

יכול להיות שצ'מפיון משכו את הייטי חזרה שישמש להם בתור רכב תצוגה\הדגמה באחת הסוכנויות, לא חושב שהם באמת מכרו אותו כל כך מהר.

מסתובב בפורום אחד מבכירי אוטודיל שיכול להאיר קצת על המכירה, אם כי אני מאוד בספק שהוא יעשה את זה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שמעו, אשכרה קראתי עכשיו את כל השרשור:shock: :shock:

נתחיל מגילוי נאות: אוראל הוא חבר טוב שלי.

אני אתחיל מהדבר שהכי חורה לי פה, ומבחינתי שזה יזכה אותי במליון התראות הערות ביומן וכלא על תנאי - אבל יניב (BAGIRA), בתור מנהל בפורום, אתה לא חושב שחלק מהתגובות שלך היו קצת פוגעות? האם אתה כאשר אתה מפרסם רכב שהייתה לו נניח, תקלה בחיישן גשם שתוקנה אחרי ביקור או שניים במוסך - אתה רושם את זה במודעת מכירה? גם אוראל היה בטוח שהתקלה תוקנה אני יודע כי הוא אמר לי את זה אחרי שחזר מהמוסך, ובגלל שהוא אהב את הרכב פרסם את שלו למכירה כדי לקנות אחד מאובזר\חזק יותר, מה הבעיה בזה?!

ואלעד בקשר לטענות שלך, אני אמנם לא הייתי מעורב בדיון עם קובי אבל קראתי את כל השרשור ומה שאני הבנתי זה שהוא פנה, קיבל עזרה, סגר את הסיפור, חתם על משהו, ואז הכתבה פורסמה בגלל שהיבואן רצה. יש כאן מישהו שטוען שזה שקר, אני לא מכיר את אוראל כשקרן, וגם לא כתחמן.

לעומת זאת אני כן מכיר אותו בתור אחד שהולך עם דברים עד הסוף וחוקר לעומק את מה שמעניין אותו - ואני כן חושב שהרכבים שהם קנו (חוץ מהאיביזה) הם מהטובים ביותר בקטגוריה שלהם, כי מה לעשות סקודה עושה מוצרים טובים במחיר זול יחסית, ואפילו צ'מפיון היקרנים לא הצליחו לפגוע בתמחור הזול יחסית שלהם.

בקשר לזה שהם נשארו עם היבואן למרות שקיבלו רכבים תקולים - מצד אחד אתם מעירים על זה ומצד שני בתחילת השרשור ניסיתם להניע מהחלפת הרכב\יבואן כי זה "הענשה עצמית". צביעות מישהו?

מקרה אמיתי: קניתי חטיף של אסם פעם, הוא היה מגעיל, משהו בטעם היה דפוק - וואלה הגדלתי ראש והרמתי טלפון לשירות לקוחות, שלחו לי הבייתה מארז שי, אני אמשיך לקנות אסם. כך הם עשו גם, בהתחלה הציעו להם להחליף את הרכב - כמה אנשים בעלי רכבים סטנדרתיים כאן שיציעו להם הצעה כזאת יסרבו?! בפעם השנייה עשו בעיות, אבל הנה הם לא נכנעו ליחס ולא הענישו את עצמם וקנו עוד סקודה, הפעם נמאס להם...יש כאן מישהו שהיה פועל אחרת? סבבה, הם פעלו כך, לא מבין למה זה פסול.

אגב בקשר לכמות הלימונים, בתקופה שאני מכיר את אוראל היה להם 7 רכבים ויהיו עוד, לנו רק 2 ויקח עוד כמה שנים עד שנחליף - ככל שאתה קונה יותר רכבים, כך סיכוייך ליפול על רכב לא תקין גדלים, בנוסף הם קונים משפחטומתיות ליסינג אלא רכבים אירופאים שסטטיסטית יש בהם יותר סבירות לתקלות.

דבר אחרון וחביב יש לי להגיד לכל מי שחושב שאוראל פתח את השרשור הזה במטרות הכפשה: הוא סך הכל חיפוש ייעוץ ברכישה, אתם אלה שחפרתם וקדחתם בפרטים, הטעות היחידה שלו היא שהוא ענה על זה.

אגב הפורום הוא דרך מצויינת להפעיל לחץ על גופים בתחום, ואני חושב שזו היא גדולתו (אחרת איך תסבירו את כל שרשורי ה"נשרפה לי נורה ובמוסך החליפו לי מצבר, גיר, וריתכו דילדו לגג" שרצים בטכני), זה רק מראה כמה חזק הגוף הזה שנקרא CF(אגב אותו דבר קורה אצל השכנים בפורום פול גז) רק תראו כמה הנחות, מבצעים "ימי כיף" יש לחברי הפורום, הלוואי ורק נלך ונתחזק!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ברשותך, אתייחס רק לחלק שמופנה אלי ואשאיר ליניב לענות על החלק שלו, אם כמובן יבחר לעשות זאת.

ואלעד בקשר לטענות שלך, אני אמנם לא הייתי מעורב בדיון עם קובי אבל קראתי את כל השרשור ומה שאני הבנתי זה שהוא פנה, קיבל עזרה, סגר את הסיפור, חתם על משהו, ואז הכתבה פורסמה בגלל שהיבואן רצה. יש כאן מישהו שטוען שזה שקר, אני לא מכיר את אוראל כשקרן, וגם לא כתחמן.

לעומת זאת אני כן מכיר אותו בתור אחד שהולך עם דברים עד הסוף וחוקר לעומק את מה שמעניין אותו - ואני כן חושב שהרכבים שהם קנו (חוץ מהאיביזה) הם מהטובים ביותר בקטגוריה שלהם, כי מה לעשות סקודה עושה מוצרים טובים במחיר זול יחסית, ואפילו צ'מפיון היקרנים לא הצליחו לפגוע בתמחור הזול יחסית שלהם.

אני מעריך שהתרחשה סיטואציה אחת מתוך שתיים אפשריות:

1. הסיפור פורסם בוואלה רכב מבלי שאוראל היה מודע לכך שהוא הולך להתפרסם. אומנם אינני משפטן, אבל לענ"ד אם זה אכן מה שקרה, זהו מעשה מאוד בעייתי מבחינת כללי האתיקה העיתונאית.
  2. אוראל נתן את הסכמתו לפרסם את הסיפור וכרגע מתכחש לכך מסיבותיו שלו. במקרה זה כמובן שאין בעיה עם ההתנהלות של וואלה רכב או מי מטעמו, אלא רק עם צד מסוים בסיפור, שמשנה את הצהרותיו השכם והערב.

לא אתה ולא אני היינו חלק מהסיפור הזה ולכן כנראה שלעולם לא נדע איזו משתי האפשרויות הנ"ל התקיימה ואיזו מהן פרי דימיוני. ולא, אפילו שאוראל חבר שלך, זה עדיין לא אומר שאתה תדע. הוא מדבר מתוך פוזיציה ולא ניתן לקחת את דבריו כאמת מוחלטת.

על עניין הגילוי הנאות שלא ניתן בכתבה וכן על החֲזָקָה לפיה כאשר פונים לגוף תקשורתי במטרה לפתור בעיה כלשהי אזי היא בהכרח תתפרסם ברבים אינני מתכוון לדבר שוב - דשתי בזה מספיק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...