Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אני מרגיש שהחמצתי כאן משהו? :roll:

החמצת את תגובה #172

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 319
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאחר מחשבה נוספת, אני מוצא טעם רב בדבריו של ג'וני בוי, לפיהם היה זה מן הראוי לתת גילוי נאות בכתבה בוואלה ולציין שבעל הרכב (או בנו, עד כמה שזה באמת רלבנטי) הינו חבר של הכתב. גם אם אין בעובדה הזאת משום אישוש או הפרכה של טענה כלשהי, זה עדיין קצת צורם שמגזין רכב מכובד כזה אינו מוצא לנכון לפרסם פרט כה מהותי.

החמצת את תגובה #172

מקבל. ועדיין: מרגע מכירת הרכב ועד לרגע פרסום הכתבה עברו פאקינג ארבעה ימים!! במשך ארבעה ימים לא טרח אוראל לעדכן את מערכת וואלה אליה פנה טרם מכירת הרכב בכך שהסיפור הסתיים ושלהוריו אין טענות נוספות נגד צ'מפיון מוטורס, ועוד בפרט לאחר שהוריו הוחתמו (כפי שהוא הצהיר) על חוזה משפטי שמחייב אותם לשמור על פרטי העיסקה חסויים?

יותר מידי פרטים בסיפור הזה פשוט אינם מסתדרים לי. אם מישהו הבין מה הולך פה - בבקשה שיעשה לי סדר. אני קצת הלכתי לאיבוד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
האבסורד היה שהמגב האחורי / המגבים הקידמיים - לא באמת תקלה. תנועת המגבים היא פיצ'ר מסויים האמור לסייע בהארכת חיי הגומי. כמובן שלאף אחד אין מושג שזה קיים, זה אפילו לא רשום בספרות העברית של הרכב. אחרי בדיקות מעמיקות בברישקודה זה נתגלה כפיצ'ר שניתן לביטול. בשלב שזה הובן - כבר היה מאוחר מידי. הרכב עבר את מה שעבר במוסך X וזה השלב שממנו והלאה החלו תופעות הלוואי המעיקות.

הפיצ'ר הזה קיים כבר יותר מ-7 שנים החל מדגמי גולף דור 5 לכן לא ייתכן שבמוסך אף אחד לא ידע על זה.

אני כתבתי על הפיצ'ר הזה בפורום לפני מספר שנים.

איזה כייף לי :)

פורסם

מקבל. ועדיין: מרגע מכירת הרכב ועד לרגע פרסום הכתבה עברו פאקינג ארבעה ימים!! במשך ארבעה ימים לא טרח אוראל לעדכן את מערכת וואלה אליה פנה טרם מכירת הרכב בכך שהסיפור הסתיים ושלהוריו אין טענות נוספות נגד צ'מפיון מוטורס, ועוד בפרט לאחר שהוריו הוחתמו (כפי שהוא הצהיר) על חוזה משפטי שמחייב אותם לשמור על פרטי העיסקה חסויים?

יותר מידי פרטים בסיפור הזה פשוט אינם מסתדרים לי. אם מישהו הבין מה הולך פה - בבקשה שיעשה לי סדר. אני קצת הלכתי לאיבוד.

לא הלכת לאיבוד, ההיגיון שלך לא עובד כנראה.

ההסכם נחתם תודות ל-וואלה רכב, הם קישרו בינינו לבין דוברות צ'מפיון והעניין נסגר בדרך המקובלת על שני הצדדים.

כפי שציינתי, הכתבה פורסמה ללא ידיעתנו. שיחה קצרצרה עם ק' העלתה שכך סוכם עם צ'מפיון - כי הכתבה תפורסם - באישור שלהם (עם פרסום פרטי העיסקה המלאים). היות והכל נחשף על פי רצונם של נציגי צ'מפיון, לא נותר כאן שום דבר חסוי למעשה. הם דאגו שהכתבה תעלה ושפירוט (כמעט מלא) יפורסם בנט וכולם יוכלו לראות ולדעת. עד פרסום הכתבה - הכל היה כרצונם. עם פרסום הכתבה, מה בדיוק נותר להסתיר? נכתב בצורה ברורה ביותר על הנעשה, על דרכי הטיפול ועל הפתרון הסופי שיושם - והם חתומים על אותו מסמך כמונו, כך שהסודיות נעלמה על פי רצונם.

באם אני מכיר את ק' או לא, אין זה משנה. ביקשתי לעזרתו - הוא שמע את כל הסיפור, קיבל את כל העדויות והחליט שיש כאן מקום לסייע. בדיוק כפי שבני ברק ראה לנכון לסייע עם הרכב הקודם - גם אז הוצגו בפניו כל הוכחות אפשריות והוא החליט להמשיך עם זה הלאה.

אם צ'מפיון היו מנסים להראות כל סימני עזרה שהם - כל זה לא היה קורה. הם הובילו עצמם למצב הזה והם הובילו אותנו למצב של אנטי מוחלט. מאחל להם המון בהצלחה בהבנה מה היא שמירת לקוחות - כשזה יקרה / השירות ישתפר, אולי נשוב לרכוש מהם רכבים (אין מה לעשות - יש להם היצע גדול של רכבים ואין ספק שהם מצויינים). נכון לרגע זה דרכנו נפרדו - לא בדרך הנאה או הנעימה שיש, אבל כך הם בחרו לעשות. אנחנו הצענו דרכי פתרון וניסינו להיות הכי הגיוניים שהיה אפשר בהתאם למצב הקיים.

במקום להמשיך, להתנצח ולהכפיש - תעצרו כאן ותסיימו את הסאגה הזאת. די, זה מאוס לחלוטין. מי שעקב וקרא כל מילה - יבין בדיוק כיצד זה החל ואיך זה הדרדר. מי שקרא והבין כרצונו - לבריאות ושנה אזרחית טובה. עברתם כל גבול שהוא...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

השאלה פה היא ,אם הם ביכלל ירצו למכור לך ולא אם הוד מלכותו יועיל בטובו

צ'מפיון התחילו לחלק זהב בחינם? עוד לא נולד היבואן שלא ירצה למכור רכב, גם ללקוח הקשה ביותר.

פורסם

ההסכם נחתם תודות ל-וואלה רכב, הם קישרו בינינו לבין דוברות צ'מפיון והעניין נסגר בדרך המקובלת על שני הצדדים.

כפי שציינתי, הכתבה פורסמה ללא ידיעתנו. שיחה קצרצרה עם ק' העלתה שכך סוכם עם צ'מפיון - כי הכתבה תפורסם - באישור שלהם (עם פרסום פרטי העיסקה המלאים). היות והכל נחשף על פי רצונם של נציגי צ'מפיון, לא נותר כאן שום דבר חסוי למעשה. הם דאגו שהכתבה תעלה ושפירוט (כמעט מלא) יפורסם בנט וכולם יוכלו לראות ולדעת. עד פרסום הכתבה - הכל היה כרצונם. עם פרסום הכתבה, מה בדיוק נותר להסתיר? נכתב בצורה ברורה ביותר על הנעשה, על דרכי הטיפול ועל הפתרון הסופי שיושם - והם חתומים על אותו מסמך כמונו, כך שהסודיות נעלמה על פי רצונם.

באם אני מכיר את ק' או לא, אין זה משנה. ביקשתי לעזרתו - הוא שמע את כל הסיפור, קיבל את כל העדויות והחליט שיש כאן מקום לסייע. בדיוק כפי שבני ברק ראה לנכון לסייע עם הרכב הקודם - גם אז הוצגו בפניו כל הוכחות אפשריות והוא החליט להמשיך עם זה הלאה.

אם צ'מפיון היו מנסים להראות כל סימני עזרה שהם - כל זה לא היה קורה. הם הובילו עצמם למצב הזה והם הובילו אותנו למצב של אנטי מוחלט. מאחל להם המון בהצלחה בהבנה מה היא שמירת לקוחות - כשזה יקרה / השירות ישתפר, אולי נשוב לרכוש מהם רכבים (אין מה לעשות - יש להם היצע גדול של רכבים ואין ספק שהם מצויינים). נכון לרגע זה דרכנו נפרדו - לא בדרך הנאה או הנעימה שיש, אבל כך הם בחרו לעשות. אנחנו הצענו דרכי פתרון וניסינו להיות הכי הגיוניים שהיה אפשר בהתאם למצב הקיים.

במקום להמשיך, להתנצח ולהכפיש - תעצרו כאן ותסיימו את הסאגה הזאת. די, זה מאוס לחלוטין. מי שעקב וקרא כל מילה - יבין בדיוק כיצד זה החל ואיך זה הדרדר. מי שקרא והבין כרצונו - לבריאות ושנה אזרחית טובה. עברתם כל גבול שהוא...

אכן מאוס לגמרי.

פורסם
באמא שלכם מה אתם רוצים?

300 תגובות על כלום.

היה או לא היה מה שה משנה,

הבחור השתמש בכלים שעומדים לרשותו לצרך הש

מעניין מה היית אומר אם היית קונה פה את הייטי ה"מאוד שמורה ומלוקקת" שלו ומקבל בתמורה לימון עם מגוון תקלות נרחב.

עברתם כל גבול שהוא...

אדוני הנכבד, מי שעבר כל גבול הוא אתה!

לא אני לקחתי לימון סידרתי (לדבריך) וניסיתי למכור אותו לחברי הפורום במסווה של רכב שמור מאוד במחיר מעל מחירון.

זה לדעתי בילתי נסלח ותאמין לי שאם הייתה איזה ועדת שימועים לחברי הפורום הייתי כבר מזמן דואג להעיף אותך לכל הרוחות.

מאחר וזה פורום פתוח, כל שנשאר לי הוא לידע את חברי הפורום במה דברים אמורים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כפי שציינתי, הכתבה פורסמה ללא ידיעתנו. שיחה קצרצרה עם ק' העלתה שכך סוכם עם צ'מפיון - כי הכתבה תפורסם - באישור שלהם (עם פרסום פרטי העיסקה המלאים). היות והכל נחשף על פי רצונם של נציגי צ'מפיון, לא נותר כאן שום דבר חסוי למעשה. הם דאגו שהכתבה תעלה ושפירוט (כמעט מלא) יפורסם בנט וכולם יוכלו לראות ולדעת.

אין ספק שזה נשמע הגיוני. צ'מפיון בטח רצו לדאוג לעצמם לפרסום שלילי... התגובות שלך כבר הופכות לפאתטיות... הן רק גורמות לכל אנשי הפורום להבין שמשהו "מסריח" בכל הסיפור הזה ובכל ההתנהלות שלך. מצטער, אבל אני אישית לא מאמין לך - במיוחד לאור העובדה שאתה ואתר "וואלה" "שכחתם" לציין שיש בינך ובין העורך יחסי חברות וזו לא הפעם הראשונה שאתה מתלונן על רכב "לימון". מאחל לך בהצלחה עם הרכב החדש ומשתתף בצערם של דלק מוטורס.

We are the Human Race

פורסם
ומשתתף בצערם של דלק מוטורס.

לא הייתי דואג כל כך לדלק מוטורס. שיחה טיפוסית אצלם בטח נשמעת כך :

נציגת השירות: מה? מי? שלמה סיקסט?

הלקוח: אני חוזר, מר שלמה הראל גברתי.

נציגת השירות: לא הבנתי, מה שלמה סיקסט שינו את שמם?

הלקוח: מי זה שלמה סיקסט?

נציגת השירות: שלמה סיקסט, חברת הליסינג.

הלקוח: אההה, לא אני סתם שלמה, לקוח פרטי.

נציגת השירות: לקוח מה אמרת? פרטי? לא מבינה מה זה, מוזר. אדוני אני מבקשת ממך, זה לא יפה להתחזות... טווווווווווווווווווו.

פורסם

ההיגיון שלי עובד מצוין, תודה ששאלת. ובבקשה תרגע לפני שאתה מגיב - כשאתה מגיב בעצבים אתה זורק בוץ, ואנחנו מאוד לא אוהבים התנסחות כזאת כאן.

עם כל הכבוד לוואלה רכב ולקובי ליאני העורך על כך שסייעו לך בפתרון המשבר מול צ'מפיון (ואני לחלוטין לא ציני), מעצם העובדה שפנית לאתר רכב היית צריך לקחת בחשבון שהסיפור שלך יתפרסם שם במוקדם או במאוחר. נדמה לי שבעגה המשפטית למצב כזה קוראים "חזקה". אם לא רצית שהסיפור הזה יתפרסם, היית אמור להבהיר לקובי ליאני מראש ובצורה שאינה משתמעת לשתי פנים שאתה מבקש ממנו עזרה בתיווך בינך לבין צ'מפיון ותו לא.

אם עורך האתר החליט לפרסם את הסיפור שלך מבלי שקיבל את אישורך לפני כן זה דבר חמור. איכשהו יש לי תחושה שזה לא בדיוק המצב שהיה, אבל זה רק אני.

לעניין ההיכרות המוקדמת שלך עם עורך וואלה רכב קובי ליאני: אני מציע לשניכם לבדוק מה פירושו של המושג "גילוי נאות" ומה הרושם שמתקבל כאשר הוא אינו ניתן. כאן הביקורת דווקא אינה מופנית אליך אלא אל אתר וואלה רכב.

דבר נוסף שלא הבנתי: במודעת המכירה של הייטי ציינת שהיא עומדת למכירה עקב מעבר לייטי אחרת. כיצד זה מסתדר עם העובדה שאתם כרגע במצב של "אנטי מוחלט" כהגדרתך אינני מבין, ולמען האמת גם אין לי ציפיה להבין. כל הסיפור שלך לא מובן ומדיף ריח חזק מאוד של אמת שנמצאת אי שם באמצע...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לא אני לקחתי לימון סידרתי (לדבריך) וניסיתי למכור אותו לחברי הפורום במסווה של רכב שמור מאוד במחיר מעל מחירון.

במודעת המכירה של הייטי ציינת שהיא עומדת למכירה עקב מעבר לייטי אחרת.

ולרגע חשבתי שהשיא מאחורינו...

:shock:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מעניין מה היית אומר אם היית קונה פה את הייטי ה"מאוד שמורה ומלוקקת" שלו ומקבל בתמורה לימון עם מגוון תקלות נרחב.

אדוני הנכבד, מי שעבר כל גבול הוא אתה!

זה לדעתי בילתי נסלח ותאמין לי שאם הייתה איזה ועדת שימועים לחברי הפורום הייתי כבר מזמן דואג להעיף אותך לכל הרוחות.

מאחר וזה פורום פתוח, כל שנשאר לי הוא לידע את חברי הפורום במה דברים אמורים!

אם הדברים שכתבת מדוייקים ועל פניו נראה שהם כן אז אני אישית לא מכבד את צורת ההתנהלות של חבר הפורום RS בעניין המכירה והרפש שנזרק באשכול במיוחד לאחר שקראתי את האשכול "[רשמים - יטי 1.2TSI] יתרון המוח על פני המחשב. "

כאשר אני מוכר רכב אני מוסר את כול האינפורמציה הרלוונטית והמלאה ללא השמטה של אף פרט לגבי מצבו של הרכב, ייתרה מזאת אני גם מסביר לקונה המאושר כיצד לטפל ברכב ולפעמים גם נותן מתנה מנורות ספייר+פיוזים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אלעד,

אתה שואל שאלות מיותרות, כל חוסר ההבנה שלך נוגע ישירות לתגובת צ'מפיון שאמרה :

פניית הלקוחה סובלת לכל אורכה מאי דיוקים בלשון המעטה.

אם תקרא בין השורות של שפה משפטית של עו"ד שמנסה להמנע מתביעה, תבין בדיוק מה הם ניסו להגיד ותבין שגם אותם "אי דיוקים בלשון המעטה" ממלאים גם את תגובותיו פה.

מרק,

אני משוכנע שיש המוני אנשים ישרים והגונים, למען האמת אני בטוח שהם אפילו הרוב המכריע.

בדברי שציטטת התכוונתי פרטנית אך ורק למקרה שבפנינו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...