Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם. אני כבר חודשים ארוכים בבלבלות איזה רכב לקנות. אני בן 24 צריך אוטו קטן לא גדול מנוע 1.4 כזה לנסיעות בתוך העיר בדרך כלל יכול להיות גם נסיעות יותר ארוכות מדי פעם. מה אתה ממליצים לי? ועוד שאלה האם כדאי אוטו חדש , או ליסינג?

פורסם

אתמול רכשתי באוטו סנטר בנתניה I20 2011 במחיר של 65K אומנם המחיר ההתחלתי היה 71 אבל ניתן להוריד אותם.

הרכב מצויד במנוע 1.4 בטיחותי צריכת דלק סבירה וגדול יחסית למיני..

לדעתי במחיר כזה להשיג רכב שהוא שנתיים על הרכב זה מעולה :)

בהצלחה.

פורסם

בתקציב שלך יש שני דגמים שיכולים להתאים לך שתוכל לרכוש במצב טוב באחת מחברות הליסינג ,מומלץ לבדוק את היונדאי I20 שמגיעה עם מנוע 1400 ובקטגוריית הסופר מיני נחשבת למרווחת יחסית ,חסכונית ובטיחותית (יש לה 6 כריות אוויר ABS,ESP ו 5 כוכבי בטיחות) וזה רכב די אמין עם עלויות אחזקה יחסית זולות.

שווה לברר על דייהטסו סיריון שמגיעה עם מנוע 1300 שתהיה יותר חסכונית מה I20 ,זה גם רכב אמין מאוד אך פחות מאובזר מה I20 שיכול לעשות העבודה מצוין בשביל מה שאתה צריך (קצת פחות נוח לנסיעות ארוכות).

לגבי קניית רכב חדש יש כמובן את היתרונות שזה ראש שקט ויש אחריות מהיבואן וכו.. ,אבל יש גם לקחת בחשבון את ירידת הערך המשמעותית שהרכב סופג בשנתיים הראשונות שלו ,בחברות הליסינג השונות אתה מקבל אחריות על גיר ומנוע שאלו שני המכלולים היקרים ברכב,קח בחשבון שככול שהאחראיות ארוכה יותר וככל שהרכב "מזדקן" יותר,חשיבות האחריות על הגיר והמנוע תופסת מקום חשוב ,מהניסיון שלנו עם לקוחות, אם הרכב טופל כמו שצריך במהלך תקופת ההשכרה / ליסינג – האחריות שמקבלים היא "פוליסת ביטוח" שלא ממומשת. כמובן חשוב שהרכב הנרכש יהיה במצב טוב מלכתחילה.

בהצלחה

פורסם

בתקציבך ניתן לרכוש רנו קליאו מהשנים 2010-2011, מדובר בקליאו מהצורה החדשה המצויידת במנוע 1.6 עם 110 כ"ס, חזק משמעותית מהמתחרות שלה מהמזרח. מיותר לציין שהקליאו גדולה, רחבה, מודרנית, מאובזרת ובטיחותית יותר.

אם אופציות אירופאיות לא באות בחשבון, הייתי ממליץ על שני סוגי רכבים מובילים:

1) יונדאי i20

2) מאזדה 2

שתיהן יהיו אמינות, חסכוניות (המאזדה פחות), ישמרו על ערכן בשוק המשומשות וכנראה שיעשו את העבודה בצורה פנטסטית.

בהצלחה.

פורסם

למה לא ללכת על רכב חדש בלי באגן ושטויות במחיר הזה ניתן לקנות סקולה סיטיגו פיג׳ו 107 סיטרואן c1 ושלל מכוניות מיני שמותאמות לנסיעה עירונית וחסכונית בדלק ומדיי פעם נסיעה ארוכה... תחשוב על זה :)

נ.ב

שמעתי שיש מבצע על סיטרואן סי 1 ב 555555 ש״ח אם אתה מנוי ידיעות אחרונות..

בהצלחה

פורסם

בתקציב הזה אפשר לקנות פיאט 500 מודל 2009-2010 עם בערך 50 אלף ק"מ ואפילו ישאר לך עודף! ללכת על גיר רגיל בלבד!

רכב פוזה עם צריכת דלק של קטנוע!! וכמובן מעולה לעיר!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...