Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! מצ"ב תוצאות בדיקה,

פז'ו 307 שנת 2008 (על הכביש מיולי 2007) 65000 ק"מ.

הבדיקה מלאה בX-ים, אך הבוחן אמר שכל מה שיש לעשות זה לאמת שאכן בוצע טיפול 60,000 כמו שצריך (אומת), לוודא תאריך מצבר (נבדק - חדש מלפני חצי שנה) ולהוסיף תוסף לדלק כדי לנקות את מערכת הדלק.

אמר גם שנראה כי השחיקה גבוהה יחסית לקילומטרז' כי האוטו נסע בעיקר בתוך העיר...

כיוון שהבנתי שה-X-ים זה בעיקר כסת"ח, הרכב נקנה ב-39,000 -> המחירון שלו הוא 44,500 (אני יד שלישית, יד שניה פרטי וראשונה ליסינג)

השאלה היא האם לקחת בכל זאת ליישור קו ובסבירות גבוהה לשלם 1000-2000 ש"ח שלא לצורך כי ינצלו את זה שתוצאות הבדיקה הרשומות כביכול מרתיעות, או להמתין פשוט לטיפול הבא?

תודה!

Bdika.jpg

פורסם

הרוב אכן כסת"ח.

סע למוסך גבע / אם הדרך בתל אביב, מוסכים מאד הגונים שלא "ינצלו" את מה שכתוב.

תחליף תושבות פגומות, אם צריך תעשה ניקוי עם אינפוזיה, ולא עם תוסף ב 40 ש"ח, וסע לשלום.

לפני שאתה מגיע, בשביל השקט שלך, קבל מהם הצעת מחיר להחלפת התושבות ועבור אינפוזיה.

זה מה שאני הייתי. קנית רכב עם נתונים טובים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
והרכב עבר תאונה בחזית... שולי או לא זה ירידת ערך

אכן עבר, נפגע בחניון והוחלפו פנס + כנף...בתוצאות הכתובות זה מופיע לפחות כאילו עשו לו מבחן ריסוק ביתי...

פורסם

לדעתי לא נורא בכלל.

1. זה כתוב בדו"ח.

2. אין פגיעת שילדה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

בדוק אם בוצעה החלפת רצועת טיימינג. אם לא, הייתי שוקל לבצע זאת מכיוון שהרכב בן יותר מ- 5 שנים.

הקילומטרז נמוך יחסית לרכב ליסינג. לא ברור לי על איזו שחיקה דיבר המכון.

פורסם

כבר קנית את הרכב אז חבל לדבר על עניין המחיר ששילמת- אפשר היה להוציא את הרכב בפחות כסף ולא אנקוב במספרים.

קנית את הרכב ? אתה מרוצה ?תקן את הטעון תיקון מיידית,תתחדש וסע בדרכים טובות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
כבר קנית את הרכב אז חבל לדבר על עניין המחיר ששילמת- אפשר היה להוציא את הרכב בפחות כסף ולא אנקוב במספרים.

קנית את הרכב ? אתה מרוצה ?תקן את הטעון תיקון מיידית,תתחדש וסע בדרכים טובות.

יכול להיות שהייתי משקיע עוד 3 ימים נטו, מוצא מישהו במצב לחוץ יותר וטיפש יותר עם רכב דומה ומשלם 3000 שקל פחות, בדיוק מה שהייתי מפסיד על שלושת ימי העבודה, אז מה עשינו בזה???

המחיר צויין לידע כללי, שאלתי האם ללכת עם הדוח התת רמה הזה למוסך מחשש שיתפסו טרמפ, זה הכל.

משלמים למכון בדיקה כדי לקבל אחריות כלשהי למצב האמיתי של הרכבף ומקבלים כל מיני סעיפי "אני שומע צלצולים" שבסופו של דבר פותרים אותם מכל אחריות ומוצאים מהבדיקות האלה את כל המהות...

פורסם

אם תלך למוסך אמין (יש המלצות בפורום למוסכים המתמחים בפיז'ו) לא ינצלו את הדו"ח כדי לבצע תיקונים מיותרים. בדוק עם המוכר האם בוצעה החלפה של רצועת טיימינג, זה חשוב כי קריעה של הרצועה גורמת נזק גדול. טיפול "יישור קו" מומלץ אם לא ידוע לך מה ההיסטוריה של הטיפולים.

• תוכן חדש...