Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן C4 2009 עם 82000 ק"מ מליסינג נהג יחיד (לפי מה שאמרו)

ב40000 ש"ח,מחירון 63,800 ש"ח.

כדאי,מומלץ?

אני מקבל הרבה מילים טובות עליה,והרבה מילים רעות שלהתרחק מצרפתיוות,שהן טובות בשנתיים הראשונות שלהן,ולאחר מכן כל יום במוסך.

אני מקבל כל כך הרבה דעות שאני כבר אובד עצות... מפחד מחתול בשק.

והאם האוטו לא נמוך מידיי ?

הESP הוא מרכיב מאוד חשוב עבורי ברכישת רכב,עדיפות ליד ראשונה....

התקציב עד 40,000 ש"ח.

אשמח לעצות ותגובות לגביי הC4.

פורסם

תנסה קודם לאפיין לאיזה רכב אתה זקוק לפי מספר פרמטרים:

אופי הנסיעה (עירוני/בינעירוני), כמה ייסעו ברכב, מה חשוב יותר - חסכוני,עלויות אחזקה ודלק, בטיחות סחירות...

מקווה שהבנת וכך ייקל לסייע לך (גם בחלופות אחרות).

כמו כן אתה יכול לבצע חיפוש בפורום על הרכב שהזכרת.

alfa 156 2.5.

פורסם

לא ממליץ על הרכב, היה ברשותי בליסינג (שנת 2010) המון תקלות הזויות (חשמל ונורת שמחליפים כל שבועיים) צריכת דלק גבוה, שלא נדבר על מנוע עצל וגיר מזעזע.

פורסם

לא ברור לי איך אתה מקבל רכב משפחתי גדול במחיר יותר נמוך מזה של יונדאי אקסנט.

תבדוק אם אין תאונה או ק"מ היסטרי או היסטוריה רצינית של תקלות ברכב שמוכרים לך.

פורסם

אני 1.82 מחפש רכב עד 40,000 שח.

לאחר האקסנט 95,והיאריס 2005 שלא נהנתי ממנה בכלל....

בעיקר מהישיבה הנמוכה , כיסאות הדיקט... הבטיחות והאבזור הנמוכים.

מחפש רכב שישרת אותי בנסיעות עירוניות,ובין עירוניות בנוחות נסיעה,יציבות נסיעה, מושבים נוחים עם תמיכת צד ובעיקר 6 כריות אוויר,וכל אבזור אחר יתקבל בברכה...

הרכב משמש לעיתים גם את הוריי לנסיעות בין עירוניות....

פורסם

בתור בעלים של c3 שנת 2007 אין לי אלא רק מילים טובות להגיד על הרכב. למעט הגלאי הרגיל של כול רכב אחר הדבר הכי קריטי שהיה לי מבחינת בעיות חשמל זה שהפנים הקדמיים נשרפים פעמיים בשנה.

כול השאר הדברים רק חיוביים ובגדול. אם זה ולפני הכול בטיחות עם 6 כוכבים שבשנת 2007 וברמת המחיר זה היה אחד הרכבים הבודדים שקיבלו את הציון המקסימאלי הזה. מבחינת הפנים כול מה שקשור באיכות המושבים, המתלים, העיצוב, שוב מבחינת רמת המחיר אין על הסיטרואן. מבחינת צריכת הדלק הרכב עושה לי 1:12 אבל אני צריך להוסיף שבערך 75% מהנסיעות הן בינעירוניות אך גם בדרכים בעלי אופי הררי.

פורסם

סה"כ הרכב עונה לדרישות העיקריות שלך. הוא מצטיין בנוחות ובבטיחות, כיאה לצרפתיה.

השוק שלו על הפנים, תוסיף לזה שהוא מליסינג וקילומטרז' גבוה. לכן המחיר הוא אטרקטיבי.

סה"כ נשמעת עסקה טובה בתנאי שהכל תקין והרכב לא עבר תאונות. כמובן שחייב לקחת אותו לבדיקה מטעמך ולא להסתמך על בדיקה שהם מציגים לך.

פורסם

בתקציב הזה זו עסקה מעולה (אם הרכב במצב טוב כמובן).

אם הוא מתאים לצרכים שלך ונוח לך לנהוג בו ולשבת בו - זה כדאי.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לא ממליץ על הרכב, היה ברשותי בליסינג (שנת 2010) המון תקלות הזויות (חשמל ונורת שמחליפים כל שבועיים) צריכת דלק גבוה, שלא נדבר על מנוע עצל וגיר מזעזע.

גם לי יש C4 בליסינג וההתרשמות שלי מעט שונה.

צריכת דלק ממוצעת 10.5 ק"מ/ליטר.

הגיר אינו מזעזע אם כי ההתנהגות שלו ייחודית (אני דווקא אוהב את הורדת ההילוכים בהאטה ובנסיעה בתנועה צפופה.)

ברכבי הוחלפו שסתומי הפיקוד הידועים לשמצה אחרי 15K ומאז אין לי תקלות כבר שנתיים.

נורה קדמית נשרפה פעם אחת בלבד. מצבר הוחלף אחרי שנתיים (נאמר לי שזה אפייני לדגם).

הרכב אכן אינו זריז, בעיקר בגלל הגיר ה"חכם". אפשר לעקוף אותו על ידי שימוש במצב הטיפטרוניק.

נוחות הנסיעה טובה וההיגוי טוב.

הנדסת אנוש טובה, אחרי שמתרגלים לשדה הראיה השונה בגלל הקורה הקדמית.

בקרת שיוט ושליטה על הרדיו מההגה סטנדרטים בדגם הזה.

תא מטען מרווח ונוח לגישה. עם קיפול המושבים אפשר לשאת מטען גדול.

פורסם

גם אני חיפשתי עכשיו רכב דומה בשנתון ובתקציב והתעניינתי לגבי ה-C4. הטיעונים ששמעתי היו דומים, בעיקר תלונות על הגיר ומערכת החשמל (לרוב בעניין הנורות).

לא הספקתי לבדוק בעצמי כיוון שנמצא עבורי רכב אחר.

בכל אופן, דע לך שההפחתה באחוזים ממחיר המחירון שונה לרכב מליסינג עם נהג יחיד או לא. חשוב מאוד שתידרוש מ-AVIS מסמך חתום על ידם המאשר שהרכב היה אצל נהג יחיד.

אחד מבני משפחתי רכש רכב אצלם, הובטח לו שמדובר בנהג יחיד ונאלצתי לעשות כמה שיחות לא נעימות כדי להוציא מהם מסמך בהתאם.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...