Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוקל לקנות פורד מונדיאו שנת 2010 מליסינג (2.3L אוטו'), ישמש כרכב משפחתי מרכזי.

מחיר מחירון: ~90K

מחיר מבוקש (ע"י חברת הליסינג): 75K

הרכב עלה על הכביש ב-3/10 (עדיין באחריות יצרן ל-3 חודשים)

קילומטראז': 86000 ק"מ.

אני מקבל הרחבת אחריות לשנה (על מנוע וגיר).

בטרם הקנייה, אני מתכנן לקחת את הרכב לבדיקה במכון בדיקות (צ'ק-פוינט בחיפה, או טסטקאר בנשר).

כמו כן, אני מתכנן לקחת את הרכב למוסך מורשה פורד תל-חנן או מוסך פורד "רעים" בעפולה, על מנת שיתחברו למחשב ויבדקו היסטוריית תקלות.

אשמח לטיפים/המלצות מה לבקש מהם לבדוק במוסך (מעבר לבדיקות הסטנדרטיות במכון הבדיקה) ומה לשים לב בנוסף? (בעיות מוכרות בפורד מונדיאו...)

ליקויים (קטנים) שאני ראיתי בינתיים:

- פלסטיקה שחורה של המראות צד דהוייה (כנראה רכב עמד בשמש). מאמין שאפשר לשחזר/לשפר ע"י חומר מתאים.

- טאסת אחד הגלגלים שבורה (אדרוש שיחליפו אותה בטרם קבלת הרכב).

- קיימות מספר שריטות מינוריות ברכב (אדרוש פוליש+ווקס, ייתכן ויעלים חלק מהשריטות).

- בתוך הרכב, יש שפשוף קל (אך בולט לעין) בקונסולת פלסטיק המרכזית (היכן שממוקמת מערכת השמע).

- מישהו מכיר מקום שבו ניתן לנסות ולהחליף את הפלסטיקה (ובזול?!?!?)

מעבר לכך, רכב נראה שמור ו"נקי".

בבדיקה שנערכה לרכב מטעם חברת הליסינג, נמצא שהרכב תקין, מלבד תיקוני פחחות וצבע קוסמטיים...

פורסם

במידה וזה אפשרי אשמח לשמוע ממך רשמים אודות מגרש הליסינג בו אתה מבצע את העיסקה, אנחנו לקראת רכישה דומה ומחפשים מקום אמין לפנות אליו.

תודה מראש

פורסם
במידה וזה אפשרי אשמח לשמוע ממך רשמים אודות מגרש הליסינג בו אתה מבצע את העיסקה, אנחנו לקראת רכישה דומה ומחפשים מקום אמין לפנות אליו.

תודה מראש

כרגע ישנן שתי הצעות קונקרטיות (האחת מ-LEASE4U והשנייה מ-ELDAN).

ההצעה המדוברת היא מ-LEASE4U.

ממתין לטיפים...:wink:

פורסם

מעבר לעסקה עצמה עלייך לדעת כי לא תמצא במונדיאו חסכון בדלק או ביצועים עקב המנוע הנ''ל,היא די כבדה ועצלה אלא אם כן דוחקים בה וגם אז (מה שיביא לצריכת דלק גבוהה אף יותר).

מבחינת תמורה לכסף היא נותנת מענה מרשים,מאוד מרווחת ,מאובזרת לא רע,גדולה(יכול להוות חסרון בחניות).

לאחר מתיחת הפנים היא צויידה במנוע 2.0T ותיבת הילוכים רובוטית כפולת מצמדים אשר הביאו לביצועים טובים יותר וגם שיפור בצריכת הדלק.

אם אתה מבצע נסועה רבה בשנה אולי כדאי לחפש אלטרנטיבה טובה יותר וחסכונית!

בהצלחה!

פורסם
מעבר לעסקה עצמה עלייך לדעת כי לא תמצא במונדיאו חסכון בדלק או ביצועים עקב המנוע הנ''ל,היא די כבדה ועצלה אלא אם כן דוחקים בה וגם אז (מה שיביא לצריכת דלק גבוהה אף יותר).

אם אתה מבצע נסועה רבה בשנה אולי כדאי לחפש אלטרנטיבה טובה יותר וחסכונית!

בהצלחה!

תודה על הטיפ...לקחתי לתשומת ליבי. אני מודע לעובדה שהרכב "שותה" הרבה דלק. קצת מרתיע, אבל נראה לי שאני די "נעול" על הרכב. אהבתי מ א ו ד את איכות ונוחות הנסיעה.

הרכב יעשה לא יותר מ-20K גג 25K בשנה...

לגבי מתיחת הפנים שהמונדיאו עברה ב-2011 עם מנוע 2.0T ECO-BOOST משופר, צריכת הדלק השתפרה פלאים (1/15), אבל גם המחיר בהתאם...הרבה מעבר לתקציב שעומד לרשותי.

עדיין ממתין לטיפים לגבי מה לשים לב בבדיקה ולאילו בדיקות לתת יותר דגש???

פורסם

קח אותה למכון בדיקה לבדוק שאין לה שלדה.

זה קריטי לבטיחות ולמחיר הרכב.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
תיראה, אני יודע שרב סרן שמועתי לא נחשב, אבל כדאי לך לבדוק את מיזוג האוויר. "שמעתי" (:lol:) שלמזגן קשה לצנן את חלל הרכב, בפרט רכב שחנה בשמש.

אוקיי...תודה.

פורסם

אתה בהחלט בודק את הדברים הנכונים ובמידה ותראה שהאוטו במצב טוב אין סיבה לא לקנות.

המחיר גם טוב וליס פור יו חברה מצויינת.

לגבי מכון בדיקה הייתי ממליץ על טכנו טסט, החבר'ה האלה פנאטיים (לראייה חברות הליסינג לא עובדות איתם!!)

• תוכן חדש...