Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדלוק 98 בהנחה של 1.40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא קשור לשרשור, אבל מתבקש, מה זה משנה איך קוראים לחיוב? "דמי כרטיס" או "השתייכות למועדון". חיוב זה חיוב.

למה לשלם דמי כרטיס כשיש תחרות גדולה בין המנפיקים. על כל כרטיס שהנפקתי עד היום שניתן לי חינם לשנה, הארכתי את תקופת החינם עד אין סוף. תמיד מגיעים להסדר על מינימום פעולות , או מינימום סכום קניה שכשאתה עובר אותו הכרטיס ממשיך להנתן בחינם.

אני את שלי הסברתי ואני חושב שבצורה די מפורטת ומובנת. אין לי טעם לחזור על דבריי. כבר מחר אני מבטל את הכרטיס ותודה למי שהזכיר לי.

מי שמתאים לו לשלם דמי כרטיס כל חודש פלוס 60 שקל בערך לשנה דמי חבר למועדון YOU שתבוא עליו הברכה. לי זה לא מתאים, לא משתלם ולא הגיוני במיוחד שאת ההטבות שכרטיס אשראי YOU מקנה לי אני מקבל בחינם מכרטיסים אחרים או בתשלום כך שההטבות שלהם מבחינתי הן בגדר לא מציאה כלל וכלל.

תודה רבה לכולם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני את שלי הסברתי ואני חושב שבצורה די מפורטת ומובנת. אין לי טעם לחזור על דבריי. כבר מחר אני מבטל את הכרטיס ותודה למי שהזכיר לי.

מי שמתאים לו לשלם דמי כרטיס כל חודש פלוס 60 שקל בערך לשנה דמי חבר למועדון YOU שתבוא עליו הברכה. לי זה לא מתאים, לא משתלם ולא הגיוני במיוחד שאת ההטבות שכרטיס אשראי YOU מקנה לי אני מקבל בחינם מכרטיסים אחרים או בתשלום כך שההטבות שלהם מבחינתי הן בגדר לא מציאה כלל וכלל.

תודה רבה לכולם.

אולי לא הבנת את מה שרשמתי, אני מדבר על כרטיס יו החינמי זה שאתה עושה בסופר או בחנות הנוחות של דור אלון, הוא כרטיס הנחה נטו! לא עולה שקל, ואי אפשר לשלם דרכו כי הוא אינו כרטיס אשראי אלא כרטיס "חבר מועדון" שקר כלשהו אחר.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
זה די כללי. יש שם ומיקום (פחות או יותר) לתחנה הנ"ל?

יש תחנה אחת בכרמיאל של דור אלון, אין דרך להתבלבל.

ואת האמת אני לא יודע על מה אתם מדברים , מה שאני הצעתי פה, לא עולה כרטיס חבר, לא עולה כרטיס הנחה.

תדלקת? שילמת. זה הכל.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

בגל הראשונים באשדוד זה 7.89 ללא כל הנחה. אם מישהו ממכם עובר באזור אז זה המחיר הכי זול שיש כאן.

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם
גם לי יש כרטיס יו (רגיל, לא אשראי, בחינם), הוא של בן משפחה שעובד במגה ויש לו יש הנחה נוספת בחנויות.

מעניין אם זה גם יתורגם להנחה נוספת בתדלוק.

היום תדלקתי עם הכרטיס הנחה של YOU (לא אשראי!), המחיר לליטר 98 בתחנת דור אלון (כרמיאל) הינו 9.64, לאחר העברת כרטיס יו - 8.46 ש"ח.

אם אעשה את הכרטיס שפותח השרשור המליץ אקבל עוד 22 אגורות הנחה לליטר, כלומר 8.24 ש"ח לליטר.

מכייון שאני מכיר מעל 10 רכבים שמתדלקים שם, ובכרמיאל אין הרבה רכבים שמתדלקים 98', לדעתי, כדאי לתדלק שם כי התחלופה של הדלק דיי מהירה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הרבה מאד אנשים מתדלקים בתחנה בכניסה לחולון. הרבה ספורטיביות ומשופרות ללא בעיות. הדלק עולה שם 17-18 אג

אני מתדלק יותר מ95.

אני מתדלק שם כבר כמה זמן ובינתיים ללא בעיות.

פורסם

+1 לתגובה מעליי (אני לא גודש האמנם, אבל 2 חברים עם גודשות לא מתלוננים על הדלק שם -להיפך).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הבעיה בחולון שיש רק משאבה בודדת של 98 שעובדת בשירות עצמי! ולפעמים התור לא כלכך נעים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אני עם tgt בקשר לתחנה בחולון.

לאורך תקופה, הייתי מתדלק רק בחולון.

גם אני לא הייתי מרוצה מאיכות הדלק שם, ולאחר שבפיטלר הדלק שלי, ובפילטר של חבר עם לגונה החלו להופיע שבבי מתכת, הפסקנו לתדלק שם.

רק אציין שאני לא בדקתי את פילטר הדלק שלי לפני שהבחור עם הלגונה התריע זאת בפניי, אבל הוא כן בדק את שלו טרם התחלת התדלוק בתחנה.

שבבי המתכת לא חזרו לאחר שעברתי לתדלק בדור אלון עם הנחת יו (8.6 ש"ח), וגם לא בפז (8.3 עם הנחה של שופרסל).

אלי.

אני איתכם. יש לי חיישני נקישות ברכב עם חיבור לצג אלקטרוני וגם אוזניות. בהחלט ראיתי יותר רעשים אחרי חולון. אני מודה שהסתמכתי על האלקטרוניקה ולא השתמשתי בזמנו באוזניות.

אני אקפוץ בהזדמנות שוב לשם לתדלק ונראה קצת יותר לעומק.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

ברכב שלי אחרי חולון (ובשאר המוזלות), אני לא צריך אוזניות.אני מרגיש שיושבת לי להקת רקדני פלמנקו מתחת לרכב.:evil:

פורסם

תדלקתי חצי מיכל שם. בינתיים לא ראיתי בעיות מיוחדות. ניתן עוד כמה ימים ונראה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...