Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדלוק 98 בהנחה של 1.40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תחנת דלק "סונול" ליד צומת חולון בכניסה לעיר חולון (לפני כיכר ה"דמעות"\קוגל).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מסכים, והמחיר פשוט בדיחה (לטובה כמובן), משהו כמו 20 אג' יותר מ-95.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא הייתי מודע בכלל שבדור אלון יש הנחה לחברי מועדון YOU.

זה בהחלט יעזור לי בנסיעה הקרובה לצפון.

בוקר טוב אליהו, רק לא לשכוח שהם גובים על הכרטיס דמי חבר של 50-60 כנראה במועדון YOU לשנה פלוס 10 שקלים בערך לחודש על הכרטיס אשראי.

למי ששווה אז שיהיה לו לבריאות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
היכן?

סונול שערי חולון.

ואם יש לך כרטיס מפתח של דיסקונט יש לך הנחה נוספת אוטומטית.

היום אני הולך לתדלק ואמסור מחיר מעודכן מחר.

יש להם תחלופה גבוהה ב 98 כיוון שהמחיר נמוך ללא הנחה והרבה רכבים משופרים מתדלקים שם.

המחיר כ 20 א"ג יותר מ 95 שגם הוא זול שם משמעותית

קובי

:-)

פורסם
בוקר טוב אליהו, רק לא לשכוח שהם גובים על הכרטיס דמי חבר של 50-60 כנראה במועדון YOU לשנה פלוס 10 שקלים בערך לחודש על הכרטיס אשראי.

כשתבדלוק האחרון מופיע על הקבלה הפרש של כמעט 39 שח אני חושב שזה עדיין שווה אתזה, גילוי נאות אני לא משלם שקל על הכרטיס יו, אתה מדבר על הכרטיס אשראי שלהם שכן עולה כסף ואני מדבר על יו הפשוט זה שעושים בסופרים מגה בעיר ...

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

גם לי יש כרטיס יו (רגיל, לא אשראי, בחינם), הוא של בן משפחה שעובד במגה ויש לו יש הנחה נוספת בחנויות.

מעניין אם זה גם יתורגם להנחה נוספת בתדלוק.

פורסם

למה לצאת בהצהרות?

קודם כל מקבלים שנה ראשונה חינם על המועדון...

דבר שני לא צריך להיות חבר מועדון כדי להוציא את כרטיס האשראי שלהם...

דבר שלישי וכמו שנאמר, אני מתדלק כמעט 50 ליטר כל טנק - ב1.3 ש"ח הנחה אני מכסה את עלות המנוי לשנה בתדלוק אחד...

אני חוסך יותר ממאה שקל בחודש רק בגלל הכרטיס - אז נראה לי ששווה 12 ש"ח בחודש.

אז - זה שווה את זה.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
למה לצאת בהצהרות?

קודם כל מקבלים שנה ראשונה חינם על המועדון...

דבר שני לא צריך להיות חבר מועדון כדי להוציא את כרטיס האשראי שלהם...

דבר שלישי וכמו שנאמר, אני מתדלק כמעט 50 ליטר כל טנק - ב1.3 ש"ח הנחה אני מכסה את עלות המנוי לשנה בתדלוק אחד...

אני חוסך יותר ממאה שקל בחודש רק בגלל הכרטיס - אז נראה לי ששווה 12 ש"ח בחודש.

אז - זה שווה את זה.

גיא

כמה בסוף יוצא לך לשלם על ליטר 98 אחרי ההנחה?

מגאן 265

פורסם

חברים עדכון משמח, הגעתי להסכם עם דור אלון, הכרטיס ללא חיוב כלל, לא חודשי, ולא חד פעמי.

כרטיס בסגנון תדלקת שילמת !

למעוניינים להעביר אלי מספר פקס או מייל על מנת לקבל מסמכים למלא + להחתים את הבנק.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

חבל על המאמץ.

1.57 הנחה בסונול באותו סגנון. תדלקת - שילמת.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=385058&page=12

כבר עשו לכם את כל העבודה.

התקשרתי לפני כמה זמן לבחור, מילאתי פרטים ואני צריך לקבל את הכרטיס בימים הקרובים.

עוד תחנה זולה שגיליתי לא מזמן עם 98 איכותי, "דלק" בדרך נמיר 170 מוכרת 98 במחיר 8.04.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

איפה התחנה בנמיר יוצאת? ליד רמת אביב או שזה בצד השני?

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

תדלקתי בכל התחנות "הזולות" חולון \רמת אביב נמיר\ וגם בכניסה לכפר יונה. תדלקתי 98 ונחשו מה הרכב נסע רע הופיעו צלצולים והצריכת דלק עלתה .הכי גרוע כפר יונה רמת אביב אחרי וחולון צלצל קצת פחות.תדלקתי בכל תחנה לפחות פעמיים בכדי להבין שאני לא הוזה ומדמיין (בחולון לפחות 10 פעמים).אצלי הרכב חייב אוקטן 98 הוראות יצרן והמחשב לא יכול לפצות על 95 כמו רוב המכוניות. אז המסקנה שלי שמה שמקבלים בתחנות( ה"מ ו ז ל ו תׂ)" .זה דלק שהוא לא 98 :evil:. יש תחנות שאני ממלא ו אין צלצולים והרכב נוסע טוב וצריכת הדלק שפויה (יחסית) .רק חבל שהמחירים אחרים:cry:. בקיצור אין ארוחות חינם ואם יש הם עולות בסוף הרבה יותר:idea:.

• תוכן חדש...