Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדלוק 98 בהנחה של 1.40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

TGT אולי הבעיה אצלך ברכב...

המון אנשים מתדלקים בחולון ואין לאף אחד בעיה שכזאת. גם לא לי

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון הבעיה אצלי ברכב שהוא לא יכול לעבוד בצורה תקינה , עם דלק 95 בגלל הראות יצרן (יחס דחיסה גבוהה 11.1). אם היתה בעיה ברכב שלי הוא היה מצלצל בכל התחנות ולא רק במוזלות.:idea:

פורסם
תדלקתי בכל התחנות "הזולות" חולון \רמת אביב נמיר\ וגם בכניסה לכפר יונה. תדלקתי 98 ונחשו מה הרכב נסע רע הופיעו צלצולים והצריכת דלק עלתה .הכי גרוע כפר יונה רמת אביב אחרי וחולון צלצל קצת פחות.תדלקתי בכל תחנה לפחות פעמיים בכדי להבין שאני לא הוזה ומדמיין (בחולון לפחות 10 פעמים).אצלי הרכב חייב אוקטן 98 הוראות יצרן והמחשב לא יכול לפצות על 95 כמו רוב המכוניות. אז המסקנה שלי שמה שמקבלים בתחנות( ה"מ ו ז ל ו תׂ)" .זה דלק שהוא לא 98 :evil:. יש תחנות שאני ממלא ו אין צלצולים והרכב נוסע טוב וצריכת הדלק שפויה (יחסית) .רק חבל שהמחירים אחרים:cry:. בקיצור אין ארוחות חינם ואם יש הם עולות בסוף הרבה יותר:idea:.

TGT הרבה אנשים עם מכוניות ספורטיביות ורכבים משופרים מתדלקים בחולון, אני רואה הרבה כל פעם שאני מתדלק שם, ומעולם אף אחד לא דיווח על בעיה.

היה מישהו שאפילו בדק עם תוכנה איך המנוע מגיב - בתחנה עצמה לפני כמה חודשים.

אז תבדוק את הרכב שלך כי לפחות בחולון אנחנו רגועים.

קובי

:-)

פורסם

אין לי מה לבדוק את הרכב שלי ככה הוא בנוי .ורוב הרכבים הספורטיבים בארץ יכולים לעבוד גם עם 95 . הדגם שלי לא. כל מה שאני אומר ,שאתם לא מקבלים דלק 98 אמיתי ב100 אחוז. אם הרכב שלי לא היה תקין הוא היה מצלצל גם בתחנות דלק שאני ממלא בהם.!!!

פורסם

טיונרים מח'ול כיוונו מכוניות שתדלקו בתחנה בחולון,וטענו שהוא ברמה יותר טובה ממה שיש להם שם.

תבדוק צלצולים כמו שצריך עם אוזניות ומחשב.

עזוב תחושות ודמיונות.

פורסם
למה לצאת בהצהרות?

קודם כל מקבלים שנה ראשונה חינם על המועדון...

דבר שני לא צריך להיות חבר מועדון כדי להוציא את כרטיס האשראי שלהם...

דבר שלישי וכמו שנאמר, אני מתדלק כמעט 50 ליטר כל טנק - ב1.3 ש"ח הנחה אני מכסה את עלות המנוי לשנה בתדלוק אחד...

אני חוסך יותר ממאה שקל בחודש רק בגלל הכרטיס - אז נראה לי ששווה 12 ש"ח בחודש.

אז - זה שווה את זה.

גיא

לא יוצא בשום הצהרות. יש לי את הכרטיס הזה מעל שנתיים. אני בקושי משתמש בו ולפיכך הולך לבטל אותו בימים הקרובים. לא מעט פעמים סבלתי מהפרשים בין הרצוי למצוי. הבטיחו תעריך שכזה ובפועל חייבו משהו אחר. הבטיחו לי פיצוי (זוג כרטיסים לסרט בקולנוע) ועד היום לא קיבלתי מסטיק מהם.

הם מחייבים אותי 10 שקלים על הכרטיס מדי חודש בחודשו וגם משהו כמו 50-60 שקל בשנה על חברות במועדון (כנראה במועדון YOU). אז נכון שבשנה הראשונה הוא היה חינם ועם כל מיני הטבות (מן הסתם למשוך אותך לעשות את הכרטיס) אבל אחרי השנה הראשונה מתחילים לשלם עבור הכרטיס וכאמור עבור החברות. מה יעשה אדם שיש לו את הכרטיס מעל שנה? יבטל אותו ויעשה עוד פעם בכדי לקבל הטבות חינם (לא יודע אפילו אם זה אפשרי).

לכן אמרתי, מי שזה שווה לו לשלם קרוב ל 200 שקלים בשנה בשביל שיהיה לו את הכרטיס אשראי של YOU שיהיה לו לבריאות. רק לא לחשוב בטעות שזה בחינם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני עם tgt בקשר לתחנה בחולון.

לאורך תקופה, הייתי מתדלק רק בחולון.

גם אני לא הייתי מרוצה מאיכות הדלק שם, ולאחר שבפיטלר הדלק שלי, ובפילטר של חבר עם לגונה החלו להופיע שבבי מתכת, הפסקנו לתדלק שם.

רק אציין שאני לא בדקתי את פילטר הדלק שלי לפני שהבחור עם הלגונה התריע זאת בפניי, אבל הוא כן בדק את שלו טרם התחלת התדלוק בתחנה.

שבבי המתכת לא חזרו לאחר שעברתי לתדלק בדור אלון עם הנחת יו (8.6 ש"ח), וגם לא בפז (8.3 עם הנחה של שופרסל).

אלי.

פורסם
לא יוצא בשום הצהרות. יש לי את הכרטיס הזה מעל שנתיים. אני בקושי משתמש בו ולפיכך הולך לבטל אותו בימים הקרובים. לא מעט פעמים סבלתי מהפרשים בין הרצוי למצוי. הבטיחו תעריך שכזה ובפועל חייבו משהו אחר. הבטיחו לי פיצוי (זוג כרטיסים לסרט בקולנוע) ועד היום לא קיבלתי מסטיק מהם.

הם מחייבים אותי 10 שקלים על הכרטיס מדי חודש בחודשו וגם משהו כמו 50-60 שקל בשנה על חברות במועדון (כנראה במועדון YOU). אז נכון שבשנה הראשונה הוא היה חינם ועם כל מיני הטבות (מן הסתם למשוך אותך לעשות את הכרטיס) אבל אחרי השנה הראשונה מתחילים לשלם עבור הכרטיס וכאמור עבור החברות. מה יעשה אדם שיש לו את הכרטיס מעל שנה? יבטל אותו ויעשה עוד פעם בכדי לקבל הטבות חינם (לא יודע אפילו אם זה אפשרי).

לכן אמרתי, מי שזה שווה לו לשלם קרוב ל 200 שקלים בשנה בשביל שיהיה לו את הכרטיס אשראי של YOU שיהיה לו לבריאות. רק לא לחשוב בטעות שזה בחינם.

ברור שזה לא חינם, מה היום באמת חינם?

אבל האנלוגיה שלך מוטעית.

הבעיה הראשונה שלך -

אני בקשוי משתמש בו...

אם היית משתמש בכרטיס אז היית מבין שגם אתה נכלל בין אלו שציינת -

מי שזה שווה לו לשלם קרוב ל-200 שקלים בשנה..
כי הרי שאם בכל תדלוק אתה חוסך כ-50 שקלים ונניח שאתה מתדלק רק פעם בחודש (הלוואי עלינו) אזי שהיית חוסך 600 ש"ח ומוציא כ-200 ש"ח. נראה לי משתלם...

אבל אולי זה רק אני... :roll:

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אני בקושי משתמש בו כי לי הוא לא מועיל ולא יעיל ולא משתלם. אני לא צרכן של דלק 98 אלא 95. את ההנחה שהם נותנים על דלק 95 אני מקבל מכרטיסים אחרים שיש ברשותי ואפילו יותר. ברשותי כרטיס אשראי אחר כבר קרוב ל 20 שנים. מעולם לא חייבו אותי על השתייכות למועדון כזה או אחר אלא רק דמי כרטיס.

כמו שאמרתי, מי שזה שווה לו יבורך, אני את שלי הולך לבטל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
מעולם לא חייבו אותי על השתייכות למועדון כזה או אחר אלא רק דמי כרטיס.

לא קשור לשרשור, אבל מתבקש, מה זה משנה איך קוראים לחיוב? "דמי כרטיס" או "השתייכות למועדון". חיוב זה חיוב.

למה לשלם דמי כרטיס כשיש תחרות גדולה בין המנפיקים. על כל כרטיס שהנפקתי עד היום שניתן לי חינם לשנה, הארכתי את תקופת החינם עד אין סוף. תמיד מגיעים להסדר על מינימום פעולות , או מינימום סכום קניה שכשאתה עובר אותו הכרטיס ממשיך להנתן בחינם.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...