Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה מה עדיף?

יונדאי אקסנט מודל 2000

מנוע 1500, ידני

או

סיטרואן קסארה מודל 1999

מנוע 1600, ידני

??

חתימה עד שלוש שורות.

פורסם

אני לא יודע לגבי האקסנט ולגבי הקסרה 1600 ידני.

אבל נהגתי בשעורי הנהיגה על קסרה 1900 טורבודיזל ויש אחת כזו לאבא שלי ויש לי רק דברים טובים לומר על הרכב הזה. היא יציבה בפניות, היא נוחה, היא יפה והיא לא ממש יקרה.

תוכל לעשות נסיעת מבחן על ידי נסיעה במונית ואז תראה איך היא:-D.

אם נהגי המוניות (הידועים בטעם המשובח שלהם במכוניות) נוהגים ברובם על הסיטרואן קסרה אז זה כנראה רכב אמין מספיק כדי לא להתפרק בדרך למליון קילומטר ב4 שנים.

אז מה יש לנו? רכב אמין (תלוי איך תנהג בו) חזק יחסית יציב ונוח בנהיגה.

אם הייתי רוצה לקנות רכב בתקציב הזה הייתי שוקל בהחלט לקנות אחת.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

הקסארה היא מכונית טובה בהרבה: נוחות נסיעה והתנהגות כביש במספר רמות מעל הקוריאנית.

פה ממליצים על מכוניות טובות יותר; לך על הקסארה.

הבעייתיות היחסית של הגיר האוטומטי מבחינת מספר התקלות לא משנה אם אתה מעוניין בידנית.

דניאל

MCS 2008

פורסם

קסארה ובגדול!

יש במשפחה אחת כזו (99 אוטומט) רכב פשוט נהדר.

ד"א אתה בטוח 99 ידנית? אני חיפשתי כזאת עד שהתייאשתי!

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ידני - קח אותה. אתה תהנה ממנה כל רגע. נהגתי על רכב ממודל 2004, והעדפתי את הקסארה 99 שלי.

אוטומט - תתרחק כמו מאש, אם כבר תקנה סובארו DL יותר טוב.

• תוכן חדש...