Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האיזור הכי חשוך בארץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מצליח לחשוב על אזורים בנגב ובבקעה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם אתה מחפש באזור המרכז, לך לחולות שבאזור ראשון לציון וחולון (בעיקר אלו שקרובים לשכונת מולדת). רק תיזהר..

פורסם

הדבר הראשון שהעולה לי זה מדבר יהודה ומקומות כאלו, כשהיינו באימונים של שיטות בצבא, הלכנו שם בלילות, לא הייתה שם שום תאורה חוץ מכוכבים וירח.

פורסם

אזור הנגב הוא הסובל פחות מכולם מזיהום אור. זו גם הסיבה שמצפה הכוכבים נמצא בקרבת מצפה רמון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשהייתי בצבא באבט"ש,יצא לי להגיע בסיור לתקוע. המקום הכי חשוך שיצא לי להיות בו. אין לי מושג מה המצב שם כיום.

פורסם

אתה מחפש ברמת העקרון לילה ללא ירח, ללא עננים ורחוק מכל מקום(ישוב/בסיס/כל דבר) שמפיץ אור- אני מכיר רק את הנגב ככזה.

בצבא כשהיינו יוצאים לניווטים היינו מקווים לירח מלא או ליום מעונן ונקודות כמה שיותר קרובות למקום מיושב.

תאורת הרחוב מוחזרת ע"י העננים וכך מאירות את השטח ממש כמו שמש.

פורסם

שבועיים זה טוב. נקווה לדברים מעניינים.

עריכה:

שימוש ברקטות עם גוף תאורה כלשהו (סטיק לייטים לדוגמא) עלול להוות בעיה? אני צריך לדווח לפני? או שעדיף להמנע בכלל.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לא באמת משנה לי המקום, גם אם זה 4 שעות נסיעה, זה לא כזה קריטי. אני מאיזור השרון, אבל הגיוני שאני אצא מאיזור חולון. אני גם שוקל ללכת לשכור עדשה רחבה איכותית, נראה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

יש בנגב הרבה מאד שטחי אש - חלקם אכן משמשים לירי, אחרים לאימונים אחרים. באזור הנגב יש לא מעט אימוני ניווט ודברים דומים, ובשעתו זיקוקים שימשו כאות מצוקה ואולי לאיתות אחר. לדעתי עדיף לתאם לעילות חריגה כזו, אבל לא ברור לי עם איזה גורמים בצבא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה רוצה לצלם בחושך מוחלט, תחסוך דלק ופשוט צלם בלי להסיר את מכסה העדשה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כמו שאמרו לפניי, המקום היחיד שלא סובל מ"זיהום אור" זה הנגב, למשל אזור מכתש רמון.

נס הרים זה פרוז'קטור יחסית לשם.

גם אזורים מסוימים ברמת הגולן מוצלחים יחסית.

לא זוכר מי אמר לי את זה, אבל כשסחבתי אותו ללילה נטול עננים (ומקפיא עצמות) בנגב

נשמטו לו הלסתות כשהוא ראה את שביל החלב. עד אותו יום הוא היה בטוח

שמדובר בפיקציה סיפרותית. :-P

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...