Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האיזור הכי חשוך בארץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המקומות החשוכים בישראל:

מקום ראשון - בני ברק.

מקום שני - מאה שערים.

מקום שלישי - אום אל פאחם / טייבה /טירה (המשולש).

מקום רביעי - כנסת ישראל.

מקום חמישי - סניף כהנא.

מקום שישי - סניף שלום עכשיו.

מקום שישי - בין הרגליים של חנין זועבי.

מקום שביעי - הלשכה של עזמי בשארה.

מקום שמיני - הצ'אט-רום של ח"כ אריה אלדד.

מקום תשיעי - הרווח בי האוזניים של ח"כ מירי רגב.

מקום עשירי - פורום תמיכה טכנית ב-CF.

אנשי שמאל, ימין והנהלת CF, לפני שאתם שולחים לי תביעת דיבה / מארגנים לי חסימת משתמש, השתמשו קצת בחוש ההומור שלכם.

:wink:

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

מתעלק"ש!

מה הטכניקה הנכונה לצילום כוכבים?

ניסיתי קצת לאחרונה ונתקלתי באחת משתי בעיות - ISO גבוה מדי שיוצר רעש או חשיפה ארוכה מדי שיוצרת מריחה של התמונה עקב סיבוב כדור הארץ.

מה עושים?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
לא זוכר מי אמר לי את זה, אבל כשסחבתי אותו ללילה נטול עננים (ומקפיא עצמות) בנגב

נשמטו לו הלסתות כשהוא ראה את שביל החלב. עד אותו יום הוא היה בטוח

שמדובר בפיקציה סיפרותית. :-P

גו'בניקים...

safari - פוסט ענק!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אתה מחפש ברמת העקרון לילה ללא ירח, ללא עננים ורחוק מכל מקום(ישוב/בסיס/כל דבר) שמפיץ אור- אני מכיר רק את הנגב ככזה.

בצבא כשהיינו יוצאים לניווטים היינו מקווים לירח מלא או ליום מעונן ונקודות כמה שיותר קרובות למקום מיושב.

תאורת הרחוב מוחזרת ע"י העננים וכך מאירות את השטח ממש כמו שמש.

אני קצת אחדד ברשותך-

אם אתה הרחק מאישור מיושב (קרי שאין הילת אורות של ישוב בטווח ראיה) אזי אתה רוצה לילה ללא ירח ועם עננות כבדה (שתחסום את תאורת הכוכבים).

אם כן יש ישוב בסביבה, גם כזה מרוחק, אתה אכן תרצה לילה נקי מעננים כדי למנוע את החזר התאורה.

יש כמה מקומות כאלה:

1. דרומית לב״ש לכיוון קציעות, חצי שעה נסיעה פחות או יותר ותגיש לשומקום....

2.שטחי ניווט של מצפה רמון באיזורים שמרוחקים מבה״ד 1 (שמפיץ המון אור).

3.יער יתיר, גם שם שטחי אימון רבים ובנקודות רבות חושך מוחלט.

אלה לדעתי המקומות בהם תקבל הכי הרבה שקט.

חשוב מאוד:

כל האיזורים האלה בחלקם הגדול מוגדרים כשטחי אימונים ורובם גם משמשים לניווטים, תתאם את זה עם הרשויות המתאימות כדי למנוע תאונות מצערות (יש איזורים שהינם שטחי אש יבשים, אחרים רטובים, חלק פתוחים לקהל בסופ״ש, אחרים סגורים תמיד וכו׳).

תזכור שגם שטחי אש שפתוחים בסופ״ש עלולים להיות פעילים במצבים חריגים ולכן חובה לתאם.

זה נאמר מנסיון שכמעט הסתיים רע מאוד- באמצע אימון רטוב בלש״ביה במצפה רמון ביום שבת פתאום נכנסה לנו לתוך הלש״ביה קבוצת מטיילי 4x4 שלא ראתה לנכון לתאם את הטיול הזה בשטח אימון, ערב חומת מגן, כי צה״ל לא מתאמן בשבת...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

טכנית, אתה צריך לתמרכז על כוכב הצפון, ISO נמוך ככל האפשר וחשיפה ארוכה. ככה תוכל להכניס הכי הרבה מידע במינ' רעש, הנעילה על כוכב הצפון תשאיר את המלצמה בסנכרון עם תנועת כדור הארץ ולא תייצר מריחה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

תשתלם קצת בארוטיקה והיא תראה כוכבים בלי שתצטרך לצאת מהבית...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מתעלק"ש!

מה הטכניקה הנכונה לצילום כוכבים?

ניסיתי קצת לאחרונה ונתקלתי באחת משתי בעיות - ISO גבוה מדי שיוצר רעש או חשיפה ארוכה מדי שיוצרת מריחה של התמונה עקב סיבוב כדור הארץ.

מה עושים?

יש צילומי כוכבים שדווקא "מורחים אותם במכוון.

מכל מקום - צילום כוכבים יציב מצריך חצובה מיוחדת שאת הציר שלה אתה מכוון במקביל לציר כדור הארץ ויש מנוע שמסובב אותה במקביל לסיבוב גדור הארץ. אני מניח שמדובר במתקן יקר, אבל מעולם לא טרחתי לבדוק. תביא בחשבון שצריך גם אופטיקה מתאימה שגם היא לא זולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טכניקות צילום כוכבים זה משהו שאי אפשר לסכם על רגל אחת.

דוד גוגל יכול לעזור, יש אלפי מדריכים באנגלית.

כוכבים יימרחו גם בחשיפה קצרה יחסית של 15 שניות,

צריך למצוא איזו פשרה שנראית טוב בעין.

בגדול הייתי ממליץ לשחק עם כל וריאציה אפשרית של חשיפה

ואח"כ לסנן ולהתקבע על אלה שמניבות תוצאות נעימות לעין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני קצת אחדד ברשותך-

יש כמה מקומות כאלה:

1. דרומית לב״ש לכיוון קציעות, חצי שעה נסיעה פחות או יותר ותגיש לשומקום....

כל האיזורים האלה בחלקם הגדול מוגדרים כשטחי אימונים ורובם גם משמשים לניווטים, תתאם את זה עם הרשויות המתאימות כדי למנוע תאונות מצערות (יש איזורים שהינם שטחי אש יבשים, אחרים רטובים, חלק פתוחים לקהל בסופ״ש, אחרים סגורים תמיד וכו׳).

תזכור שגם שטחי אש שפתוחים בסופ״ש עלולים להיות פעילים במצבים חריגים ולכן חובה לתאם.

זה נאמר מנסיון שכמעט הסתיים רע מאוד- באמצע אימון רטוב בלש״ביה במצפה רמון ביום שבת פתאום נכנסה לנו לתוך הלש״ביה קבוצת מטיילי 4x4 שלא ראתה לנכון לתאם את הטיול הזה בשטח אימון, ערב חומת מגן, כי צה״ל לא מתאמן בשבת...

הנחתי שדי מובן ההגיון מאחורי דברי- תודה על החידוד.

באזור קציעות ומזרחה אלו שטחי אש.

צור קשר עם החמ"ל המתאים לתיאום. לרוב בסופ"שים כמו שנאמר השטחים ריקים ופתוחים לקהל- בכל אופן אני ממליץ לידע את החמ"ל על נוחכות באזור.

את החמ"ל המתאים אפשר למצוא דרך כל קצין עיר (ניתן להעזר גם בפיקוד דרום- אם מדובר בשטחים בדרום), טלפונים באינטרנט או 144.

לגבי האזורים שקרובים ממש לגבול מצרים אני ממליץ להמנע. אני לא יודע מה היקף ההברחות וכניסות של שב"חים מאז הקמת הגדר החדשה בגבול אך לפני ההקמה היו הרבה מבריחים לא כ"כ סימפטיים לאור הניסיון המר שלהם עם כוחות הבטחון באזור.

safari1

LIKE *10

פורסם

לא רק קציעות ומזרחה, למעשה שטחים נרחבים מאיזור רמת חובב ודרומה, משני צידי הכביש, הינם שטחי אימון, חלקים לא קטנים מהם שטחים רטובים, צריך באמת להזהר בשטחים האלה כי בקלות אתה יכול לחשוב שאתה באיזור בטוח אבל בעצם אתה בתוך מטווח צלפים.

אתה צודק בהחלט לגבי המבריחים, רובם לא סימפטיים ומומלץ מאוד להמנע ממגע איתם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...