Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה סיאט לאון 1600 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד לי אתה אמיתי? :shock:

תשכח כבר מהאוטו הזה.

איתמר.

נאלץ להסכים, עם כול העצב שבדבר, אם הרכב כבר פורק הייתי מציע לשכוח ממנו.

כמו פרידה מבחורה, תמשיך הלאה, הכי טוב זה לעבור ישר למישהו חדשה, עובד, אחריות מובטחת :wink:

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם בהתחלה חשבתי שהתגובה הראשונית של השוטרים הייתה הזויה - אתה לוקח את הדובדבן על הקצפת.

אתה עדיין מנסה להחזיר את הרכב לארץ? אתה משוגע או מה?

חלאס, שחרר, הרכב הזה כבר מזמן לא נראה כמו הרכב שלך (במקרה הטוב), יש לך5K? קח בבנק הלוואה עוד 15K ותקנה כזאת חדשה.

למרבית הפלא רוב הלאונים ביד2 בדיוק באותו הצבע כמו שלך לשעבר, לא יהיה לך קשה למצוא מחליפה.

לא יודע כמה עוד תגובות בסגנון 'רד מזה' אתה צריך כדי להפסיק את המרדף המטופש הזה, אבל אני מקווה שזה יקרה מהר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
להיות שוטר זה עבודה מסוכנת, כנ"ל להיות חייל, אז מה? נכנע לאוייבים כי זה מסוכן?

ושחר מזרחי הוא רוצח, אל תנסה ליפות את זה. שייספר את הסיפורים שלו על נסיון דריסה למישהו אחר, פעם אחרונה שבדקתי רכב נע קדימה לא הצידה, פרט לבעת דריפט.

כנראה לא קראת על השוטר שלומי אסולין ז"ל. המנוח וחבריו הלכו לתפוס גנבי רכב וזאת בתפקיד. אחת הגנבים התחבא וכאשר ראה את המנוע הוא תקע לו מברג בצוואר שפגע במקום קריטי וחיוני.

מאותו רגע ועד יום מותו הוא מעולם לא התעורר. בזמן שהוא היה מאושפז אשתו וילדיו היו צריכים לשלם על כל מיני הוצאות שהם מעולם לא קיבלו החזר עליהם. אביו ואמו היו צריכים לשלם גם הם על כל מיני הוצאות כאלה ואחרות. המשפחות נקלעו לקשיים כלכליים. מהכסף שאשה תקבל מזה שהיא הפכה לאלמנה מליונירית היא לא תהיה קשה אפילו לומר שזה מכסה את ההוצאות המחייה שלהם. היא איבדה בעל והילדים איבדו את אבא שלהם.

גנב הרכב קיבל בזמנו 20 שנים בכלא. אומרים שמאחר והשוטר מת עקב הדקירה של בן הבליעל ינסו להחמיר את העונש.

לא ידוע לי באם אכן עשו זאת.

ואתה בא ושופט את השוטר שחר מזרחי שלא רצה לגמור את חייו?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4272079,00.html

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
הרכב נמצא , הוא מפורק בודקים אם הוא נחתך או פורק .

אם פורק אז הם רוצים כסף על ההרכבה .

מקווה שהרכב יחזור בסוף וגם ינסע.

אתה מתעקש להיות פראייר...

פורסם

אני ממתין הבנתי שהתהליך לוקח שבוע עד שמרכיבים ומחזירים.

אמרו לי שיז מצב שהם סתם אומרים בשביל להרוויח עוד כסף ןהרכב לא באמת מפורק.

שיז-שיש

ןהרכב-והרכב

מקווה מאוד שלא באמת פירקו כי אז הוא ישמש לחלקים במקרה הטוב........נקווה שלא ! מהמשטרה איבדתי אמון כבר באותו יום !! המתווך זה האופציה היחידה שנותרה לי לראות שוב את האוטו, וגם זה לא בטוח 100% שיקרה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אני ממתין הבנתי שהתהליך לוקח שבוע עד שמרכיבים ומחזירים.

אמרו לי שיז מצב שהם סתם אומרים בשביל להרוויח עוד כסף ןהרכב לא באמת מפורק.

שיז-שיש

ןהרכב-והרכב

מקווה מאוד שלא באמת פירקו כי אז הוא ישמש לחלקים במקרה הטוב........נקווה שלא ! מהמשטרה איבדתי אמון כבר באותו יום !! המתווך זה האופציה היחידה שנותרה לי לראות שוב את האוטו, וגם זה לא בטוח 100% שיקרה.

תגיד, בן כמה אתה?

אני בטוח שאני קטן ממך לפחות ב10 שנים ואני בכל זאת חושב ביותר הגיון ממך.

כמה אנשים אתה צריך שיגידו לך שתרד מזה כדי להבין שאתה הולך לדפוק את עצמך במקרה הטוב, ולסכן את עצמך במקרה הפחות טוב?

פורסם
קלקיליה נחשבת דווקא לכפר גדול .

אגב מרבית הרכבים שנגנבים בישראל מוצאים את דרכם לקלקיליה ולחווארה . (וכל אחד מיכם מוזמן לעשות סיבוב בכפרים האלה ולראות במו עיניו את עשרות הרכבים הגנובים זרוקים במצבי צבירה שונים בחצרות ובסמטאות הכפרים הנ"ל)

אתה כל הזמן אומר שקלקיליה היא כפר...ובכן, זו עיר ענקית, עם מעל 42 אלף תושבים - בהחלט לא כפר קטן!

חווארה הוא אכן כפר קטנצ'יק (6,000 תושבים). אבל מה זה משנה - מישהו בכלל מוכן לשוטט במקומות האלה?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

בן אדם אתה באובססיה מטורפת, בוא אני אעזור לך לצאת ממנה:

תדמיין ששלושה ערבים (חמיד, סעיד וסובחי(שהוא הגדול מבין השלושה)) השתינו לך על הריפוד ועל הדשבורד סתם כי הם לא סובלים אותך. אתה עדיין רוצה אותה בחזרה?

תעשה לעצמך ולאחותך טובה ענקית ותשכח מהרכב. אל תכניס לחיים שלכם מיני גנבים, מתווכים ומכוניות שחוטות משטחי הפקר, תמשיך בחיים.

פורסם

זה שטח a של הרשות הפליסטינית .

מי יכול להכנס? או יוצר נכון מי מבטח שאני יצא משם? זה הדבר היחיד שמנע ממני להיכנס לתוך קלקיליה .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מה שאותי מפתיע בכל הסיפור הזה הוא שאשכרה מחיר של סיאט לאון 1.6 2002 פשוטה הוא 20K-25K ש"ח !

מעניין כמה משלמים בפועל על הדבר הזה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...