Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה סיאט לאון 1600 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להיכנע לכופר רכב, להיפגש עם "מתווך" מפוקפק שאינך יודע מי הוא ומה הוא, לקבל את הרכב "באחריות"...

לכל העולם ואחותו יש את הפרטים שלך, מספר רכב, מספר שלדה, שלא לדבר על התיק והמסמכים שלך תדע איפה הם מסתובבים...

סלח לי על הבוטות - אתה לא נורמלי.

וותר על האוטו, החיים שלך חשובים הרבה יותר.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנתיים החדשות לא מעודדות עוברות השעות ואין חדש מהמתווך הוא אומר שהרכב בשלבי זיהוי לדעת שמדובר באמת באותה לאון כסופה שנגנבה.

עצוב שהמשטרה עדיין לא יצרה קשר הבטיחו לי שיסרקו שיעדכנו בבוקר על הממצאים ,

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני רוצה לתאר לך תרחיש, שי.

שילמת למתווך, קיבלת את האוטו, האוטו בובה, בלי שריטה אפילו, וואלה עמד במילה.

אתה משלם לו 5,000 שקל ונוסע מבסוט הבייתה, אחותה, כשרואה את הרכב פורצת בדמעות של אושר.

ביום למחרת אחותך מספרת לכולם בעבודה איזה גיבור אח שלה, שלא נרגע עד שהחזיר את הרכב. ואכן מגיע כל הכבוד.

בסוף היום אחותך יוצאת מהעבודה, אין אוטו.

הרי את המפתחות שיכפלו, וגם אם לא, פעם אחת כבר גנבו אותו, מקום עבודה היא לא תחליף.

רגע, לפני שממשיכים, עוד תרחיש.

אתה מקבל את האוטו, הכל טוב ויפה. בבוקר למחרת, בפקק באיילון (או כל מקום אחר), אחותך מתקשרת להתלונן שאוטו לא סוחב לה מאז שהחזירו אותו, השיחה מתנתקת והיא לא זמינה יותר, אתה מניח שנגמרה לה הסוללה, מאוחר יותר אתה רואה בטלוויזיה שבשעות הבוקר, בערך כשדיברת עם אחותך בטלפון, פיצוץ עז החריד את האוויר, 16 אזרחים נהרגו בפיצוץ שככל הנראה נגרם מרכב תופת. 53 נוספים נפצעו.

שווה את זה?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

על מישהו שתשוקתו בוערת בו, אומרים שהזין חושב ולא המוח.

כנ"ל אתה, שי (שם יפה אגב), אתה מונע מהרגש שלך לרכב, ולא חושב בהגיון.

תעזוב את זה.

אמנם אחותך לא תתפוצץ, אבל אם אתה חושב שאתה משלם כסף ובזה זה נגמר אתה כל כך טועה. הם קיבלו את הכסף שלהם וראו שלא קרה להם כלום בגניבה של הרכב, למה שלא יגנבו אותו שוב?

פורסם

זה שאחותו לא תתפוצץ דיי ברור לי. ההקצנה הייתה מצד אחד בכוונה ומצד שני כי זה נשמע כמו אחלה התחלה של סרט מגניב שבו הגיבור יוצא אחרי גנבי הרכב/מחבלים/אמני קונג פו/הנזירות בלוז כדי למצוא נקמה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אני רוצה לתאר לך תרחיש, שי.

שילמת למתווך, קיבלת את האוטו, האוטו בובה, בלי שריטה אפילו, וואלה עמד במילה.

אתה משלם לו 5,000 שקל ונוסע מבסוט הבייתה, אחותה, כשרואה את הרכב פורצת בדמעות של אושר.

ביום למחרת אחותך מספרת לכולם בעבודה איזה גיבור אח שלה, שלא נרגע עד שהחזיר את הרכב. ואכן מגיע כל הכבוד.

בסוף היום אחותך יוצאת מהעבודה, אין אוטו.

הרי את המפתחות שיכפלו, וגם אם לא, פעם אחת כבר גנבו אותו, מקום עבודה היא לא תחליף.

רגע, לפני שממשיכים, עוד תרחיש.

אתה מקבל את האוטו, הכל טוב ויפה. בבוקר למחרת, בפקק באיילון (או כל מקום אחר), אחותך מתקשרת להתלונן שאוטו לא סוחב לה מאז שהחזירו אותו, השיחה מתנתקת והיא לא זמינה יותר, אתה מניח שנגמרה לה הסוללה, מאוחר יותר אתה רואה בטלוויזיה שבשעות הבוקר, בערך כשדיברת עם אחותך בטלפון, פיצוץ עז החריד את האוויר, 16 אזרחים נהרגו בפיצוץ שככל הנראה נגרם מרכב תופת. 53 נוספים נפצעו.

שווה את זה?

התרחיש השני הגיוני מאוד, במידה ועכבו אחריה והיא עוברת יום יום במסלולים סואנים בתנועה.

"למה לסחוב את הכבשה על הגב, כשאפשר לגרום לה לבוא לשוחט".

אבל בגלל שבני דודינו תאווי-בצע בדרך כלל, וכשרואים כסף אז השכל שלהם בתחת, התרחיש הראשון יותר הגיוני.

כי לא חסר מסכנים תמימים שישלמו כל שבוע 5K כופר, ואז יש הכנסה יפה מאוד, 20K נקי בחודש על 20 שעות עבודה נטו.

הבעיה הכי גדולה שיש להם פרטים שלך, אם זה היה רק הרכב ולא היו יודעים כלום עליך, כמה חברים שמחפשים אקשן היו מספיקים כדי שלא יטרידו אותך בחיים.

פורסם

לכל אלה שמבקרים את המשטרה וצועקים מחדל מחדל אני ממליץ לפני זה לקרוא את הסיפור המאוד עצוב על השוטר שלומי אסולין ז"ל. למה הוא מת, איך הוא מת ומה קיבל הרוצח. איך משפחה עם ילדים חמודים איבדה את העתיד שלה.

השוטר היה במשך כמה שנים צמח בבית חולים, אף גורם במדינה לא עזר להם, הם שילמו על נסיעות ובקושי התקיימו. עצוב מאוד שככה המערכת הזניחה את אחד משוטריה.

מצד שני, היה לנו את השוטר שחר מזרחי שירה בגנב הרכב כי הוא לא רצה לגמור כמו שלומי אסולין ז"ל וגם הוא אכל אותה טוב. אז מה נשאר לנו? לכאן או לכאן השוטר תמיד אוכל אותה. אז למה להסתכן?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

להיות שוטר זה עבודה מסוכנת, כנ"ל להיות חייל, אז מה? נכנע לאוייבים כי זה מסוכן?

ושחר מזרחי הוא רוצח, אל תנסה ליפות את זה. שייספר את הסיפורים שלו על נסיון דריסה למישהו אחר, פעם אחרונה שבדקתי רכב נע קדימה לא הצידה, פרט לבעת דריפט.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
להיות שוטר זה עבודה מסוכנת, כנ"ל להיות חייל, אז מה? נכנע לאוייבים כי זה מסוכן?

ושחר מזרחי הוא רוצח, אל תנסה ליפות את זה. שייספר את הסיפורים שלו על נסיון דריסה למישהו אחר, פעם אחרונה שבדקתי רכב נע קדימה לא הצידה, פרט לבעת דריפט.

זה לא משנה אם הסיפור שלו נכון או לא, בנאדם לא סתם לוחץ על ההדק, במיוחד שהוא יודע שהוא צולף טוב.

ואם הוא דפוק בראש, היו מגלים את זה לפני שהיה קורה המקרה.

עבודה מסוכנת אני מסכים, אבל עם מערכת המשפט בארץ אני לא מסכים.

למה חייל שנכנס למלחמה, צריך לחשוב פעמיים אם לשחרר כדור מהקנה?

ועוד כשמדובר בעבריין, חייל מצבא אחר או פושע מסוכן, ולא סתם באזרח פשוט.

ודרך אגב, לא שמעתי עדיין על טייס, שכשנפגע או נהרג אזרח בטעות, מהטיל שהטייס שיגר, אז שפטו את הטייס.

זה הבעיה שלנו, שופטים בנאדם שראה את המוות מול העיניים שלו.

גם לי יש אישור להחזיק נשק, אם אני יראה סכנה לחיים שכוללת נשק מכל סוג שהוא וכוונה לרצח, אני ילך לפי הנהלים, אבל גם לא יחשוב פעמיים אם אחרי הנהלים לתת לרוצח כדור בבטן שיכול להרוג אותו בשניה.

מקווה שכאן יסתיים הסיפור, זה חריגה מהנושא, אבל לפעמים צריך להבין מה עובר על השוטרים למיניהם.

שוב, בשביל כמה אלפים לחודש בדרך כלל, אף בנאדם נורמאלי לא יסכן את עצמו.

פורסם
אתה חייב -חייב- לפנות לתקשורת עם השתלשלות האירועים.

חובה מוסרית ואזרחית שאנשים יידעו איזה משטרה בזיונית יש לנו.

אם אני הייתי מגיע למצב הזה הייתי נותן לעיתונים ולתקשורת לחגוג על המקרה הזה במשך זמן רב. אותו פקיד משטרתי שהיה אומר לי את זה היה בוכה שבועות רבים על שאיתרע מזלו ליפול על שיחה שכזאת שדבריו גרמו בעקבותיה לכתם גדול על המשטרה המכוערת ממילא.

צודק בהחלט זה גם מה שאני הייתי עושה (מטעמים).

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

הרכב נמצא , הוא מפורק בודקים אם הוא נחתך או פורק .

אם פורק אז הם רוצים כסף על ההרכבה .

מקווה שהרכב יחזור בסוף וגם ינסע.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אם הרכב עבר פירוק, ואתה רוצה לקבל אותו חזרה מורכב, בבקשה, אל תעשה את זה!

אתה לא רוצה לדעת באמת איך הם הרכיבו לך, וזה כבר לא יהיה הרכב שאתה מכיר, אלה גרוטאה עם 100 ברגים חסרים.

זה כבר באמת מסוכן, לא שווה את זה.

JEP.

פורסם
הרכב נמצא , הוא מפורק בודקים אם הוא נחתך או פורק .

אם פורק אז הם רוצים כסף על ההרכבה .

מקווה שהרכב יחזור בסוף וגם ינסע.

תגיד לי אתה אמיתי? :shock:

תשכח כבר מהאוטו הזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה כנראה הולך לשלם סכום הגבוה משוויו...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...