Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה סיאט לאון 1600 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברור לגמרי הרכב נקנה במחירון 23000 שקל , אחותי ואני נורא קשורים לאוטו ולכן עשינו מאמצים כל כך גדולים.

החארות האלו קיבלו רכב עם 100000 קמ מטופל אצל מוסך רון בתל אביב , מקורי לחלוטין.

אה ורביעיית צמיגי טויו tpt חדשים ימח שימם

מעניין את הסבתא שלהם שהרכב מטופל רק אצל רון עם ק"מ נמוך מרופא פתולוג ורביעיית טויו

הם גנבו אותו לחלפים/ שיכפול מספר/ פיגוע חבלני /באגי/ כל התשובות נכונות

מצידם היה גם לקחת ליאון עם 700 אלף ק"מ, שלא עשתה טיפול בחייה ושנועלת צמיגים בני 10 וחצי.

אם אתה אמיתי- אני שמח ששחטו לך (בסופו של דבר, מבין את צערך על גניבת הרכב) את האוטו- להיכנס לצרה הזו היה דבר ממש מטומטם לעשות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הרכב לא מבוטח במקיף, להבא אני ממליץ לך על 3 דברים:

1. קודנית. אומנם זה חארטה אבל מספיק שזה יעכב את הגנב עוד 20-30 שניות, זה גם משהו.

2. אם הרכב ממש נדיר וממש חשוב לך, ניתן לבצע ניתוק נוסף על רכיב כלשהו שימנע את התנעת הרכב. מן הסתם, ככל שתהיה יצירתי יותר (אל תחשוב כמו מתקין אזעקות שמחפש לעשות עבודה קלה, תחשוב איפה *לא* עושים בד"כ ניתוק, ושם תעשה). ככל שהעבודה תהיה ארוכה יותר, קשה יותר לביצוע ו"נקיה" יותר (שמור על צמות\רתמות ללא נזקים) ככה יהיה קשה יותר לבצע ניטרול לניתוק.

3. להשאיר את התיק או המפתחות של הרכב במקום מ-ו-ג-ן. זה הא'-ב'.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היה פה שרשור יצירתי של מיגון רכב פעם, הכי טוב לסנדל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
חבר אם תכנס במקרה הטוב תחטף , זו קלקליה לא רמאלה.

.

לא הבנתי, כי אם תכנס לרמאללה יקבלו אותך התושבים בזריקת אורז ו״צהלולים״ ושאר ברכות?....

קלקיליה זה כפר?...

לפעמים אני תוהה אם אנשים פה יודעים מה קורה סביבם פרט לפורום.

פחות משנה.

היה רכב שנראה כאילו יצא מהחברה כל השנים נהג יחיד אנחנו היינו היד השניה .

פרט לזה שהרכב היה מטופל, אפשר לדעת מה הפך אותו לכל כך סנטימנטלי שגורם לך להתנהג בטיפשות גמורה?

היית מוכן להסתכן במקרה הטוב בכך שתשלם כסף עבור רכב שיחזור אלייך חצי מפורק וייגנב ממך שוב בתוך כמה ימים, במקרה הרע כעוד אחזה נעדר שכעבור כמה ימים ימצאו את גופתו בפאתי יישוב ערבי כלשהו או במקרה הממש רע כקלף מיקוח לשחרור אסירים פלסטיניים.

פאקינג חתיכת פח מזורגגת!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כואב הלב על האוטו יקח לי זמן להיפרד ממנו , זה הגורל טוב שזה נגמר ככה .

לפחות הרכב בחתיכות ולא אני והחיפושית -עם כל הכאב הגדול על הלאון .

מי מזמין רכב כזה שאוכל 1-9 בן 10שנים? בטוח זה מישהו שעשה תאונה או מישהו אצלהם שצריך את החלקים.

השלל בנוסף לרכב :

1000שקל שהיה בארנק

מצלמה במושב האחורי בשווי 1500שקל .

ימח שמם וזכרם שהכסף ילך להם לתרופות !

מי יתן ויתפס להם המנוע :mad:

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לא מאמין לכל הסיפור שהוצג כאן, יותר מידי מבויים

נגנב הרכב,תעזרו לי

ואחרי כמה שעות טובות בהחלט "ראיתי את הרכב עובר את המחסום"

זה הסמים? או הסיפוק? או השריטה? או הסיפור והתשומת לב?

מי אתה?

אם זה אמיתי, תשמע....חוויה לחיים,שווה את הכסף

פורסם

קובי מה אתה דפוק תגיד לי?(הנהלת הפורום תסלח לי)

מה נראה לך אני יביים גניבה של האוטו שלי? אין לי ביטוח למה שהעשה דבר כזה? אתה לא במקרה המאבטח שאמרתי לו שישים לב אם רכב מסוג סיאט אפורה עוברת נכון?

התגובה שלך ממש הרתיחה אותי הפסדנו פה 25 אלף שקל ואתה צוחק :banghead::banghead::banghead::banghead:

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מי מזמין רכב כזה שאוכל 1-9 בן 10שנים? בטוח זה מישהו שעשה תאונה או מישהו אצלהם שצריך את החלקים.

:mad:

תתפלא אבל חיות ה״אדם״ האלו גנבו לי לפני כמה חודשים רכב שצרך 1-7 והיה בן 22 שנים...

כל שנותר לי לומר - יימח שמם וזכרם!

פורסם

שי הדבר הדפוק היחד פה זה אתה ( והנהלת הפורום בטוח תסלח לי ) .

קראתי את כל השרשור ורוב אנשים מנסים להסביר לך לשחרר ולהמשיך הלאה כי זה מסוכן ואתה באמוק .

אז יאללה תמשיך בחייך ותשתדל לחשוב בהגיון לפעמים .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

ולמרבה הצער "את המנגינה הזו אי אפשר להפסיק".

אם לגנוב רכב זה קל רק תחשבו מה עובר על בעלי האופנועים. שם זה עוד יותר גרוע. בני הבליעל גונבים את האופנועים בזמן שאפילו נכנסת להזמין פיצה משפחתית בפיצריה. אין להם פחד מכלום לגנבים הארורים האלה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לא הבנתי, כי אם תכנס לרמאללה יקבלו אותך התושבים בזריקת אורז ו״צהלולים״ ושאר ברכות?....

קלקיליה זה כפר?...

לפעמים אני תוהה אם אנשים פה יודעים מה קורה סביבם פרט לפורום.

פרט לזה שהרכב היה מטופל, אפשר לדעת מה הפך אותו לכל כך סנטימנטלי שגורם לך להתנהג בטיפשות גמורה?

היית מוכן להסתכן במקרה הטוב בכך שתשלם כסף עבור רכב שיחזור אלייך חצי מפורק וייגנב ממך שוב בתוך כמה ימים, במקרה הרע כעוד אחזה נעדר שכעבור כמה ימים ימצאו את גופתו בפאתי יישוב ערבי כלשהו או במקרה הממש רע כקלף מיקוח לשחרור אסירים פלסטיניים.

פאקינג חתיכת פח מזורגגת!

ידידי הייתי לא פעם שם וגם שם לפחות בזמן השרות הצבאי שלי קלקיליה היה כפר קיצוני יותר.

פורסם

נחזור ונסכם את מה שדובר עליו כאן בשנים האחרונות ב CF:

למדינה (שהמשטרה תחת חסותה) אין שום אינטרס לעצור את גניבת המכוניות - וזה למה:

1. כי חברות הביטוח מרוויחות מזה כסף (פרנסה לעוד אנשים, תורם למשק)

2. כי המדינה מרוויחה מזה ים כסף (על כל אחד שנגנב לו רכב, גם אם משומש, קיימת "שרשרת" של מוכרים\קונים מעליו ולבסוף מישהו קונה רכב חדש - מה שמספק למדינה הכנסה של עשרות אלפי שקלים ל-פ-ח-ו-ת פר רכב - מדובר במיליארדים כל שנה)

3. אם המדינה תעצור את גניבות הרכב, היא גם תשקיע בזה כסף וגם תפסיד את המיסים על רכב חדש (הפסד כפול של כסף למדינה).

4. המדינה תגרום לאנשים לבזבז פחות כסף, מה שלא בריא למשק.

אני עדיין בהלם שהסיאט הזו - משפחתית ממוצעת 1.6 אוטומטית בת 10, שדגמיה ידועים בירידת ערך קטסטרופלית, שווה היום 20-25K ש"ח (לראיה, משפחתית מקבילה מצרפת - מאותה שנת יצור, תעלה פחות מ 10K :shock: ! ).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...