Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי SX4 HB OUTDOOR רכישה כדאית ?

~Yossi~
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

אני משתמש חדש באתר אבל קורא מתמיד

לאחרונה אשתי דורשת להחליף את הרכב

אז בשישי האחרון טיילנו בכמה סוכנויות

ומה שהכי תפס לה את העין היה ה סוזוקי SX4 HB OUTDOOR

המחיר שהציעו לנו ממש מפתה פחות מ100 אלף על הכביש וכמעט סגרנו

אבל שנייה לפני אשמח לשמוע את הצעתכם

לרכב משפחתי חדש עד 100 או 110 אלף

ואולי בכלל זה הרכב המתאים

תודה

והרי את מקודשת לי ברינג זה כדת איגוד המוסכים... :sissies:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החיסרון העיקרי של הרכב הזה, לפחות בעיניי, הוא שמדובר ברכב די מיושן שהמחליף שלו עוד רגע מוצג.

מצד שני, 100 אלף ש"ח זה מחיר טוב לרכב כזה ואין הרבה אופציות בסגמנט שיעלו לך אותו הדבר. כלומר, במחיר הזה תוכל לרכוש רכבים מודרניים יותר, חסכוניים יותר, מאובזרים יותר ומהירים יותר - אבל לדעתי כולם יהיו גם קטנים יותר.

אם אתם מחפשים רכב בקטגוריית גודל הזאת, כנראה שזאת עסקה לא רעה בכלל.

אם אתם יכולים להתפשר קצת על הגודל, אז כנראה שיש עסקאות טובות יותר בשוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החיסרון העיקרי של הרכב הזה, לפחות בעיניי, הוא שמדובר ברכב די מיושן שהמחליף שלו עוד רגע מוצג.

מצד שני, 100 אלף ש"ח זה מחיר טוב לרכב כזה ואין הרבה אופציות בסגמנט שיעלו לך אותו הדבר. כלומר, במחיר הזה תוכל לרכוש רכבים מודרניים יותר, חסכוניים יותר, מאובזרים יותר ומהירים יותר - אבל לדעתי כולם יהיו גם קטנים יותר.

אם אתם מחפשים רכב בקטגוריית גודל הזאת, כנראה שזאת עסקה לא רעה בכלל.

אם אתם יכולים להתפשר קצת על הגודל, אז כנראה שיש עסקאות טובות יותר בשוק.

תודה על התגובה

ראינו מספר רכבים וניגשנו גם עם עגלת התינוק לבדוק נוחות

ראינו כמה קטנות כמו פאביה וסוויפט ודומות וכולם היו מאד לא נוחות מבחינת ישיבה ותא המטען

לעומת הSX4 הישיבה קצת גבוהה יותר למרות שבפועל תא המטען שלה רק 270 ליטר .

היחידה אולי שממש הייתה נחמדה אך יקרה בהרבה הייתה היאריס הגבוהה

אך כאמור המחיר יקר משמעותית .

לי מאד הפריע שיש לה רק 4 כוכבי בטיחות וזה שהמחיר שנתנו לנו תקף רק לדגמי 2012 .

יש עוד דגמים שאולי כדאי לנו לבדוק ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתם מחפשים רכב חדש מהניילון או במקרה הזה ג'יפון (כי זה מה שהרכב הזה)-עסקה מצויינת.

אם מחפשים משפחתית קלאסית,לא נעולים על חדש ומוכנים להתפשר על רכב בן שנתיים-שלוש,אפשר לרכוש מאחת מחברות הליסינג כמו אלבר/הרץ/אופרייט ליס יונדאי I30 2010-11,להישאר עם עודף של כמה אלפיות בכיס וליהנות מאחלה רכב מרווח מאחור עם תא מטען יחסית גדול למכוניות האצ'בק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה

אנו מחפשים חדש ,

מחיר ההצעה שקיבלנו עומד על 99 כולל רישוי קודן מרימי חלונות ודיבורית BT .

ביצעתי קצת סקירות באתר וברשת ולא מצאתי תלונות של ממש על הרכב .

ציינו כאן שהדגם או התצורה עומדים להשתנות ,למישהו יש פרטים בנושא ?

האם לדעתכם המחיר יישאר בתחום הזה של עד 100 אלף לאוטומט ?

אני מקווה שאנו הולכים לבצע מהלך נכון .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדגם קיבל עדכון אחרון ב-2010, ובארץ גם עוד איזה מתיחונת-פנים עם המעבר מיבוא מיפאל ליבוא מהונגריה (תוספת של כיסוי מעל קשתות הגלגלים ומוטות על הגג).

סה"כ מדובר ברכב נוח ואמין.

עם זאת - יש לי שלוש הסתייגויות, כייון שאתם משפחה צעירה:

1. האם תוכל לקבל את דגם 4 הדלתות במחיר דומה? לדגם זה תא מטען גדול מאוד (כ-520 ליטר, דומה לזה של i30SW), יתרון למשפחה צעירה.

2. אין אפשרות לבטל כרית אויר ימנית - חסרון למשפחה צעירה, כיון שאי אפשר להתקין את מושב הבטיחות מלפנים.

3. ההצעה שקיבלת היא לדגם ה-GLA. אם ההפרש לדגם GLX לא גדול, כמו שבד"כ מקובל בסוזוקי, - לך עליו, הפינוקים הקטנים שוים עוד כמה אלפי ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדגם קיבל עדכון אחרון ב-2010, ובארץ גם עוד איזה מתיחונת-פנים עם המעבר מיבוא מיפאל ליבוא מהונגריה (תוספת של כיסוי מעל קשתות הגלגלים ומוטות על הגג).

סה"כ מדובר ברכב נוח ואמין.

עם זאת - יש לי שלוש הסתייגויות, כיון שאתם משפחה צעירה:

1. האם תוכל לקבל את דגם 4 הדלתות במחיר דומה? לדגם זה תא מטען גדול מאוד (כ-520 ליטר, דומה לזה של i30SW), יתרון למשפחה צעירה.

2. אין אפשרות לבטל כרית אויר ימנית - חסרון למשפחה צעירה, כיון שאי אפשר להתקין את מושב הבטיחות מלפנים.

3. ההצעה שקיבלת היא לדגם ה-GLA. אם ההפרש לדגם GLX לא גדול, כמו שבד"כ מקובל בסוזוקי, - לך עליו, הפינוקים הקטנים שוים עוד כמה אלפי ש"ח.

היי כבר לא כל כך צעירים אבל תודה על המחמאה :lol:

1. לא בדקתי את הנושא למרות שמה שאהבנו ברכב הוא הגובה ששונה מכל המשפחתיות/סופר מיני .

2. כן ידוע יש לציין שהסוכן אמר זאת במשפט הראשון

למרות שברכב האחרון היה לנו את האופציה לא השתמשנו בה .

3.ההבדל ביניהם כמעט 10 אלף שקל והאבזור שמקבלים לא כל כך משמעותי לנו לפחות

(גאנטים , הגה עור ,מזגן דיגיטלי ,ו2 חלונות חשמל מאחור )

בגדול מכל התוספות היחידי שהייתי משלם עליו היו החלונות מאחור וגם עם זה אפשר לחיות .

האם אני יכול לדרוש מעבר למה שניתן במחיר הזה ?

או האם לדעתכם ניתן לקבל עוד הנחה על מבצע כזה ? :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סוזוקי הציגה לפני כמה חודשים את אב הטיפוס שעליו יתבסס המחליף אבל יקח עוד זמן עד שיהפוך לסדרתי. להערכתי, בסביבות 2014 הוא יגיע ארצה.

לדעתי גם דגם ה-5 דלתות טוב יותר מה-4 דלתות. קודם כל, כי הוא נראה הרבה יותר טוב. שנית, הוא הרבה יותר מבוקש בשוק המשומשות.

אני לא חושב שתוכל לקבל הנחה משמעותית מעבר למחיר שציינת, אולי אם תשלם הכל במזומן. מה שכן, זה הזמן ללחוץ על מנת לקבל אביזרים נוספים בחינם - קודנית, חלונות חשמל אחוריים, טיפול ראשון חינם וכו'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סוזוקי הציגה לפני כמה חודשים את אבל יקח עוד זמן עד שיהפוך לסדרתי. להערכתי, בסביבות 2014 הוא יגיע ארצה.

לדעתי גם דגם ה-5 דלתות טוב יותר מה-4 דלתות. קודם כל, כי הוא נראה הרבה יותר טוב. שנית, הוא הרבה יותר מבוקש בשוק המשומשות.

אני לא חושב שתוכל לקבל הנחה משמעותית מעבר למחיר שציינת, אולי אם תשלם הכל במזומן. מה שכן, זה הזמן ללחוץ על מנת לקבל אביזרים נוספים בחינם - קודנית, חלונות חשמל אחוריים, טיפול ראשון חינם וכו'.

תודה רבה

קודנית כבר קיבלנו אבל אני אנסה ללחוץ על הנושא של המזומן והטיפול הראשון .

ועכשיו נשמח את אשתי .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי כבר לא כל כך צעירים אבל תודה על המחמאה :lol:

1. לא בדקתי את הנושא למרות שמה שאהבנו ברכב הוא הגובה ששונה מכל המשפחתיות/סופר מיני .

2. כן ידוע יש לציין שהסוכן אמר זאת במשפט הראשון

למרות שברכב האחרון היה לנו את האופציה לא השתמשנו בה .

3.ההבדל ביניהם כמעט 10 אלף שקל והאבזור שמקבלים לא כל כך משמעותי לנו לפחות

(גאנטים , הגה עור ,מזגן דיגיטלי ,ו2 חלונות חשמל מאחור )

בגדול מכל התוספות היחידי שהייתי משלם עליו היו החלונות מאחור וגם עם זה אפשר לחיות .

האם אני יכול לדרוש מעבר למה שניתן במחיר הזה ?

או האם לדעתכם ניתן לקבל עוד הנחה על מבצע כזה ? :roll:

זה בסדר גם אני דחפתי עגלה עד גיל 39.

לפחות כאשר אני קניתי (לפני כשנתיים) ה-GLX נתנה עוד כמה דברים נחמדים - מפתח קרבה, פתיחת תא המטען ללא הכנסת מפתח, אולי עוד איזה פיצ'יפקעס. העניין הוא שההפרש בין ה-GLA ל-GLX עמד על איזה 3-4K, ובסופו של דבר קיבלתי את ה-GLX במחיר של GLA (גרסת סדאן) - אבל היה מדובר במשא ומתן, וכן מדובר במכונית שלישית שנרכשה באותה סוכנות.

מבחינת הגובה אין הבדל משמעותי בין הסדאן ל-HB, אולי סנטימטר אחד. וגם הצמיגים של ה-HB קצת יותר רחבים.

הישיבה הגבוהה נוחה, במיוחד אם מישהו מביניכם קטן קומה. אשתי (שגובהה בערך 1.5 מ') אוהבת את תנוחת הנהיגה ב-SX4, וגם הבנים מעדיפים לשבת בה ולא במאזדה 3 של האשה (אבל הם נוהגים רק במאזדה בגלל הביטוח).

מבחינת צ'ופרים - נסה לקבל חיישני רברס. תוספת קטנה אבל מועילה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה בסדר גם אני דחפתי עגלה עד גיל 39.

מבחינת הגובה אין הבדל משמעותי בין הסדאן ל-HB, אולי סנטימטר אחד. וגם הצמיגים של ה-HB קצת יותר רחבים.

מבחינת צ'ופרים - נסה לקבל חיישני רברס. תוספת קטנה אבל מועילה.

אתמול חזרנו לאותה סוכנות ביצענו הזמנה קיבלנו גם חיישני רוורס ,לגבי ההבדל בגובה

מדדנו זאת אתמול יחד עם הסוכן (הצחיק אותנו הנושא כמו המשפט ישראלים קונים רכב לפי מטר )

וההבדל הוא 3 ס"מ בדיוק כאשר שני הכיסאות במצב הכי נמוך ,כך שההבדל הוא דיי משמעותי

ביצענו נסיעת מבחן של 15 דק' והרכב ממש שקט ונעים .

תודה לכל העוזרים .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדשו!

לדעתי, יופי של עסקה.

רכב נחמד מאוד, אמין, תחזוקה לא יקרה, מרגיש זריז ומתאים למי שאוהב ישיבה גבוהה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדשו!

לדעתי, יופי של עסקה.

רכב נחמד מאוד, אמין, תחזוקה לא יקרה, מרגיש זריז ומתאים למי שאוהב ישיבה גבוהה.

תודה

נקווה שנקבל אותו עד תחילת דצמבר .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדשו.

אין לי ספק שתהנו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...