Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי שיר- יריה באפילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני יודע שהסיכוי לא רבים ,אבל אני גם יודע שיש פה תותחים שיעזרו לי עם היריה באפילה (יותר מידי מושגים מעולם הנשק:)

העניין הוא כזה. אני מחפש שם של שיר. שיר אלקטרוני שקט יחסית עם מנגינה יפה (לדעתי*:). הושמע בגלגלץ לא מעט אבל גם לא המון בערך לפני שנה וחצי(פלוס מינוס). וזהו .זה כל הפרטים שאני יכול לעלות, יש לו מילים אבל לא הרבה ואני לא זוכר שום דבר מהם.

תודה רבה לעוזרים.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אלקטרוני שקט, שהתנגן לפני שנה וחצי בגל"צ? הדבר היחיד שאני מצליח לחשוב עליו זה הלחן של השיר הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=6iknvVgqLoE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני יודע שזה long shot, אבל זה הדבר היחיד שעולה לי בראש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קודמיך לפחות היו נותנים לחן כמו ״טין טין טין טרה טרה פינינג פינינג טם טם טם״

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עברית/ אנגלית? זמר/ זמרת? תן לנו את כל הפרטים שעולים לך בראש ושאתה יכול לדלות מהזיכרון.

יש לי המון מוסיקה אלקטרונית במחשב שלי שרוב הסיכויים שהושמעה גם בגלגל"צ.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני מניח שזה לא השיר הזה, אמרת "מעט מילים" ולזה יש דיי הרבה, אבל הוא מיד קפץ לי לראש אז תסבלו בשקט:wink:

http://www.youtube.com/watch?v=9mVw-mp5EIk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם תנסה למקד יותר את הכוונה באלקטרוני, לאיזה זרם? מה שהעלתי היה בכיוון? למה הוא דומה?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מתעלק.

למעלה משנתיים שמעתי איזה שיר ומאז לא מצליח למצוא אותו אשמח לעזרה.

לשיר יש קליפ, הזמרת שרה באנגלית.

הקליפ מצולם באולם על במה הכיסאות ריקים.

הזמרת מנגנת על פסנתר ומילות השיר מופיעות על המסך בכיתוב לבן "מרחף" ונעלם.

יש את המילה SKY יחסית הרבה (לפחות ממה שאני זוכר- אבל בוודאות יש אותה).

זה לא

אך האפקט של המילים דומה למה שאני מתאר ככיתוב לבן מרחף ונעלם.

תודה

פורסם

STILLNESS משהו של אלישה קיז אולי?

קוקה - AS THE RUSH COMES?

או משהו של IIO?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...