Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שום - מצויין, בתנאי שלא יגרום לאי נעימות חברתית.

אני עובד עם קהל, ויש עדה מסויימת שכנראה שבניה כנראה חושבים ששום מוסיף לבריאותם ואוכלים כמות נכבדה על הבוקר - ומשך היום מפיצים ריח הגורם לי סבל רב.

לטעמי החשוב ביותר הוא איכות הלחם (או הלחמניה). אוכלי לחמים קלים כמוני נאלצים להתפשר על טעם הסנדביץ'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כעקרון יש שני אסכולות לשדרוג הסנדוויץ..

אסכולה א': דלי התקציב:

האסכולה הזאת דוגלת בשימוש בחומרים זולים ופשוטים כדי לשדרג את הסנדוויץ.

כמו לדוגמא לקחת קצת שמן (עדיף זית אפשר קנולה) לערבב אותו עם קצת שום כתוש ושבי תיבול ולמרוח קצת על כל אחת מהפרוסות.

המהדרין גם שמים את לקליה קטנה בטוסטר או בתנור.

אסכולה ב': אני גר שד' רוטשילד :

אסכולה זאת דוגלת בשימוש בחומרים איכותיים,יקרים ואפילו מיוחדים כדי לשדרג את הסנדוויץ.

לדוגמא גש לאחת מחנויות הלחם הקרובות לביתך (לחם תומר, לם תושיה וכד') עדיף בשעות הבוקר, תמצא את הלחם אם השם הכי פלצני שאתה יכול, ותשתמש בו לסנדוויץ.

זה גם נכון לגבי גבינות, ממרחים, נקניקים ובעצצם כל מה שאתה תשים בתוך הסנדוויץ שלך.

אז לאיזה אסכולה אתה משתייך?

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
שום - מצויין, בתנאי שלא יגרום לאי נעימות חברתית.

אני עובד עם קהל, ויש עדה מסויימת שכנראה שבניה כנראה חושבים ששום מוסיף לבריאותם ואוכלים כמות נכבדה על הבוקר - ומשך היום מפיצים ריח הגורם לי סבל רב.

לטעמי החשוב ביותר הוא איכות הלחם (או הלחמניה). אוכלי לחמים קלים כמוני נאלצים להתפשר על טעם הסנדביץ'.

מעניין אותי איזו עדה, יכול להיות רומנים? :roll:

פורסם

אם אתה יכול לשים את ידיך על חרדל grey poupon (כל אחד מהטעמים עם גרגירי חרדל) זה יקפיץ לך את הסנדביץ בכמה רמות. החרדל בארץ זה זבל טהור לעומתו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הכל שאלה במה המרכיב המרכזי בכריך -

סלמון? רוסטביף? חביתה? גבנ"צ? כשר? לא כשר? תן כיוון!

משם נמשיך לתוספות -חשוב מאוד שהמיונז יהיה טעים (אני נתקעתי עם היינץ \הלמנ'ס)

ושכבות של ירקות תמיד מוסיפות ותמיד רצוי שהירקות יהיו טריים ויפים (בעיקר אם מדובר בחסה)

לחובבים - אפש להוסיף כל מיני נבטים (חמניה \ צנונית \ אלפאלפא - לפי הטעם)

פורסם

חרדל רוסי, או קצת חריף

מה אתה שם בסנדוויץ' ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כמו שאמרו, טריות הלחם זה הדבר הכי חשוב.

כל סנדויץ אפשר לשפר עם מעט חמאה טובה, גילוי נאות, אני מכין לעצמי חמאת שום לבד בבית (הכל כדי לא ללמוד לפסיכומטרי), זה יוצא מעולה.

סנדוויצ'ים כבדים עם בשר, כמו רוסטביף או סלופי ג'ו הולכים מעולה עם ירק, חסה בעיקר. היא הופכת אותו לפחות כבד.

בצל ירוק, הולך עם כל סוגי הגבינות.

פירות הולכים מעולה בסנדויצ'ים מתוקים, עם אתה כבר דוחף לילד שלך שוקולד, תכניס גם איזה פרי, שיקבל גם ויטמינים עם כל הזבל.

כשאתה רוצה ללכת בקטע של שחיתות, גבינה מומסת, זה טעים על הכול.

או טופיק עושה לי יותר תיאבון מערוץ האוכל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חומוס, עמבה, שניצל או רוסטביף, חסה ועגבנייה. כמוובן בלחם לבן או לחמנייה טרייה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל סנדביץ', לא משנה איזה, יהיה טעים יותר אחרי כמה דקות בטוסטר פסים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יצא לי לטעום כמה סנדביצ'ים בשריים (רוסטביף/ערימה רצינית של פסטרמה/פרושוטו) עם נגיעה של ריבה בתוכם.

מומלץ.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

במקום הריבה (שמומלץ שתהיה ריבת בצל), אפשר לנסות רוטב בלסמי (לא חומץ - הרוטב יותר מתוק והרבה יותר מצומצם)

• תוכן חדש...