Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עכשיו בלת"מ: מחפש רעיון מקורי סנדביץ שמתאים להכנה בשעה 04:30 ומתאים לאכילה כעבור 3 שעות, לאחר אימון כושר.

לחם מלא,

טחינה ירוקה

2 ביצים קשות פרוסות

מלפפון

בצל ירוק

ואם בא לך להפוך את זה לסביח שים שם כמה פרוסות חציל קלוי

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אופציה 2 לאחרי אימון -

לחם \ לחמניה כלשהי

לוקחים פחית של טונה בשמן, קוצצים חצי עגבניה לקוביות קטנות, אפשר להוסיף חצי פלפל קצוץ דק או עגבניות מיובשות קצוצות

קצת צלפים (לפי הטעם)

פרוסות מלפפון \ חסה

בתיאבון

(אם זה לא היה לעוד 3 שעות הייתי גם מערבבת את הסלט טונה הזה עם קצת מיונז)

פורסם

איזה אימון?

חלבונים זה חובה, אם זה אימון אירובי אני ממליץ גם לאכול איזה 2 תמרים, הם גם הולכים טוב בטונה.

אחרי שאני מתאמן, אני אישית אוכל סנדוויץ' טונה ואבוקדו: עגבנייה פרוסה, מועך אבוקדו, עליו מעט לימון, טונה, בשבילי זה מספיק. אפשר להוסיף כל ירק/פרי שרוצים, אפילו מעט ממרח עגבניות מיובשות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
איזה אימון?

חלבונים זה חובה, אם זה אימון אירובי אני ממליץ גם לאכול איזה 2 תמרים, הם גם הולכים טוב בטונה.

אחרי שאני מתאמן, אני אישית אוכל סנדוויץ' טונה ואבוקדו: עגבנייה פרוסה, מועך אבוקדו, עליו מעט לימון, טונה, בשבילי זה מספיק. אפשר להוסיף כל ירק/פרי שרוצים, אפילו מעט ממרח עגבניות מיובשות.

אימון זה שעה על ההליכון או האליפטי בעומס גבוה. אחרי זה צריך להגיע לעבודה ולנצל את הדקות עד תחילת קבלת הקהל לקפה (יש תרמוס) וסנדביץ'. לא מתאים לבישולים ולפתיחת פחיות טונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נראה לי שלא הבנת אותי. טונה אתה פותח בבית, ב04:30, ואז אתה שם אותה בתוך הסנדוויץ' עם שאר המרכיבים שצויינו על-ידי, ועל-ידי זו שאיני מצליח לבטא את שמה בעברית תקינה (אנסה בכל זאת: אאווין).

בקשר לפרי, שים איתך בשקית. אתה תשוש, שעה על הליכון זה הרבה, והגוף שלך זקוק למעט אנרגיה זמינה לפני ואחרי האימון. פרי יעשה את זה בצורה מתונה להבדיל מממתקים, או חטיפי הבולשיט שנקראים אנרג'י. בנוסף יש בו גם ויטמנים. אתה לא חייב לאכול פרי, זו המלצה, כי אני נניח תמיד מרגיש צורך לאכול משהו "מתוק" (אני אוהב פירות חמוצים) אחרי סנדוויץ', ופרי זה הקינוח האולטימטיבי בעיניי.

אגב בשלוש שעות, אני לא חושב שגבינה כלשהיא תתקלקל (סקי, או קוטג'), ולכן גם קוטג', עם גזר, גמבה וזיתים יילך מצוין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תראה, מי שמכין את הסנדביצ'ים זו אשתי, שפותחת בית חרושת לסנדביצ'ים בשעת הבוקר המוקדמת. בכל זאת צריכה לשלוח 4 זכרים לעבודה\לימודים עם מנת אנרגיה שתתחזק אותם עד הערב. אז יש כבר סטנדרד קבוע, אבל השרשור הנוכחי פתח לי תאבון לקצת גיוון. התקבלו כמה רעיונות - עכשיו צריך לבדוק איך ליישם אותם בלי לגרום לכתמים על החולצה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כתמים על החולצה זה כבר סיפור שונה לחלוטין - זה עניין של עטיפה (מגבת נייר \ נייר אלומיניום \ שקית סנדויץ')

פורסם

מחמם את הלחם\פיתות\WHATEVER במיקרו ואחר כך בטוסטר אובן לפני ההכנה. המיקרו גורם ללחות בלחם, האובן מייבש את הלחות הזו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כתמים על החולצה זה כבר סיפור שונה לחלוטין - זה עניין של עטיפה (מגבת נייר \ נייר אלומיניום \ שקית סנדויץ')

או מה שניתז בעת הנגיסה. וגם למרפי מגיעה ארוחת בוקר.

פורסם
ולתואר הסנדויץ' המוזר של היום: כריך מטיאס ושמנת

2 פרוסות לחם כפרי רך

למרוח את שני הצדדים בשכבה נדיבה של שמנת חמוצה (15% או יותר)

2-3 פילה מטיאס בשמן (לא חתוך אלא פילטים שלמים - בד"כ באים בצבע ורוד)

בצל ירוק \ עירית \ שומית - תלוי עם כמה אנשים אתם צריכים לדבר אח"כ):shock:

למתקדמים - שמיר

בתיאבון :yum:

זה לא מוזר, זה גן עדן רוסי.

עדיף עם קרם פרש ולא שמנת.

הולך טוב בלחם שיפון שחור חמוץ + וודקה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מחמם את הלחם\פיתות\WHATEVER במיקרו ואחר כך בטוסטר אובן לפני ההכנה. המיקרו גורם ללחות בלחם, האובן מייבש את הלחות הזו.

תעטוף את הלחם\פיתה במגבת או נייר מגבת לפני הכניסה למיקרו ובתום פעולת המיקרו השאר שם את האובייקט

למשך דקה נוספת (ללא פעולה) לוידוא הריגה .

Gn'f'R

פורסם

הולך טוב בלחם שיפון שחור חמוץ + וודקה.

אצל הרוסים הכל הולך טוב בלחם שיפון שחור וודקה. אפילו עוגה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טחינה , גולמית ! בהכול !

אבוקדו

בצל קצוץ

גמבה אדומה

ביצה קשה שעברה על פומפייה

=

את הכול למעוך ואז לסנדוויץ' עדיפות עם חסה .

טונה+בצל קצוץ+ביצה מרוסקת עם מזלג+פרוסות שום+שמן זית = סנדוויץ'

לאוהבי הפסטרמות יש של מזרע , בקר בפלפל , אישית זה מדהים .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...