Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור מומלץ ללכת לאחת הכלביות ולחפש כלב חמוד שלא מפסיק לנענע בזנב ופשוט להתאהב - מניסיון של מישהו שהייתה לו חברה לחיים במשך קצת יותר מ-13 שנים, זה הדבר הכי טוב שקרה לי :).

+1

אימצתי 2 כלבים מהרחוב, ואחת מעמותה - שלושתם כלבים מדהימים, מיוחדים ואם הייתי יכולה לשכפל אותם הייתי עושה את זה. כלב גזעי (מבחינתי) הוא כלב שתרצה להרביע בעתיד ולאו דווקא כלב שתאהב.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עודד, מה דעתך הכללית על כלבי דוברמן ?

אני מאוד אוהב את הגזע הזה!

זה גזע בעייתי לגידול.

הם מאוד קשורים לבעלים, אבל רובם כלבים "רכים".

מה שאומר שצעקה לא במקום והכלב "נסגר" בפניך.

צריך לדעת לעבוד איתם. אך ברגע שיודעים מקבלים בן לוויה נהדר!

שקלתי לקחת אחד כזה לפני שאימצתי את שלי, אבל היה נראה לי לא הגיוני לשלם מעל 1500 ש"ח לכלב כשיש כל כך הרבה מסכנים בכלביות ובעמותות.

איך אתם מסוגלים להמליץ על פיטבול למשפחה חסרת ניסיון?

בבית מחסה של חברים שלי יש פיטבולית בת כשנה וחצי מדהימה! הכלבה לעולם לא תהיה אגרסיבית/דומיננטית. יש לה אופי של ארנב! אותה למשל, הייתי נותן למשפחה חסרת נסיון. גור פיטבול זה כבר משהו אחר.

הבעייתיות הגדולה בחינוך פיטבול, היא לא בהכרח החינוך לתקיפה, אלא יותר האי-חינוך להיות כלב בית. במידה וקיימת תוקפנות/אגרסיביות/דומיננטיות, חייבים לעקור את הבעיה מהשורש ולא להתעלם, אחרת זה רק מחריף עם הגיל.

נכון מאוד!

לפותח השרשור מומלץ ללכת לאחת הכלביות ולחפש כלב חמוד שלא מפסיק לנענע בזנב ופשוט להתאהב - מניסיון של מישהו שהייתה לו חברה לחיים במשך קצת יותר מ-13 שנים, זה הדבר הכי טוב שקרה לי :).

לגבי המין, אני תמיד אלך עם נקבה. אומרים שנקבות יותר נקשרות לאנשים, אבל אני לא מאמין שזה בהכרח נכון. למה אני בחרתי ואבחר בנקבה? אגיד את האמת, פשוט מרגיש יותר נוח עם זה.

מסכים!

אני לא מבין מדוע אף אחד לא הזכיר את השם ג'ק ראסל טרייר.

אם יש לך גינה ומרחב, זה פשוט כלב מדהים. הרבה אנרגיה, הרבה ריצות אבל זה כלב חבל"ז עם ילדים ומשפחה. הם אוהבים לרוץ על הים בצורה מטורפת.

זה כלב עם הרבה מרץ, הנקבות רגועות הרבה יותר. כאמור, זה לא כלב לדירה בבלוק.

באמת קצת ברח לי מהראש.

אך גם כלב שדורש הוצאת אנרגיה ועבודה.

כלב אנרגטי מאוד!

עודד

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

ביגל!

כלב בינוני וחמוד.

כלב רגוע עם מזג טוב.

דורש הוצאת אנרגיה, אבל לא בטירוף.

שיער קצר ולא מרייר.

מסריח רק כשהוא מזדקן. אבל בדיוק כמוך, כשתהיה זקן, אשתך כבר תהיה רגילה אליך ולריחות שלך. :wink:

עודד.

עקשנים בטירוף, נבחנים, חפרני חצר ובטח לא מתאים לריצות ארוכות (שלא לדבר על אופניים).

ג'ק ראסל - לא מתאים לריצות ארוכות.

כלב קשה לגידול.

אם יהיה לו משעמם, הוא יעסיק את עצמו בגינון וסידור עצמים בבית למצב לעוס.

ללכת לכלביה הקרובה ולאמץ כלב מתאים.

אם מתעקשים להוציא אלפים על גזעי, ויסלה זה יופי, רק שלא יהיה בסביבה מה לצוד, כי כשהם צדים - הם בורחים.

אם האסתטיקה (ריח ונשירה) בעדיפות עיקרית - וויפט או גרייהאונד (הראשון קטן יותר).

נטולי ריח, בקושי משירים, מאוד עדינים, אבל חסרי כל יכולת הרתעה (עדינים) וכמו הויסלה, כשיש מה לצוד... לך תחזיר אותם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מהמידגם הלא מייצג שאני מכיר, ואני לא יודע למה זה יצא ככה, אבל כל לברדור שהכרתי היה סתום בלחץ.

עופר, דאמ כמה שזה נכון. לא פגשתי לברדור אחד שהיה פחות מסתום לחלוטין. הם מאוד חמודים, אבל ראבק הסתימות והפלגמטיות שלהם... מעיקה משהו.

היה לנו בעברנו - פודל, קוקרספניאל, בוקסר ומזה עשור שאנחנו עם הגולדן המקסים שלנו. האהובים עלי במיוחד - הבוקסר והגולדן שלי.

ה"חלום" שלי היה רועה גרמני - אם ניהיה כנים לרגע. לבסוף הגולדנית (הסופר גזעית) של הבן דוד של אימי - המליטה, באנו לראות את הגורים והיה קשה שלא לבחור ביפיוף שכזה. לצערי למעט ריבר שלי - כולם נהרגו בדרכים כאלה ואחרות - בזכות בעלים אידיוטים ומטומטמים (שלא נאמר מילים קשות מכך) ורק ריבר שלי זכה לבית אוהב מאוד.

כגור (אצלי מגיל 6 שבועות - היום בן כמעט 10.5) הוא היה הרסן לא קטן, פשוט אכל כל מה שהיה בדרכו - שטיחים, מגבות, נעליים, בגדים ונייר טואלט. אילפנו אותו לבדנו - ותוך זמן קצר (יחסית...) הוא נגמל מהרס הבית והסביבה והפך להיות חמוד ורגוע - הדבר היחיד שהוא מחסל היום זה עצמות משחק / כדורי משחק :wink:

לכלבים האלה (לפחות שלי ושל חבר קרוב) יש המון מרץ ורצון למשחק. הוא מאוד שובב גם בגילו המתקדם - תמיד צוחקים ואומרים שהוא התבגר פיזית אך נשאר גור בנפשו. מעבר לזה, כלב מאוד נוח וחברותי - כל עוד שזה לא מישהו זר (או כזה שנדמה לו שמגיע במטרה לפגוע בו / בנו / בבית) - בעיקר לאחר שחווה אירוע טראומתי בגיל צעיר מאוד, בו פרצו הביתה (כשהיה לבדו) וחבטו בו בעזרת ריהוט הסלון - כנראה שהוא תקף חזרה. מאז הוא מאוד מאוד חשדן כלפי כל זר הנכנס לבית ואינו נמצא בליווי של אחד מבני הבית.

ה"חסרון" שלהם למי שאין לו בית פרטי עם גינה - הגודל. שלי גדול וכבד (והוטרינר צוחק ששלי עוד רזה, שרירי וקל משקל באופן יחסי). בנוסף, הפרווה... סיוט. כל הבית מלאי בכדורי פרווה בלונדיניים / חומיים הנעים בבית מפינה לפינה, כולל הבגדים, כולל פנים האוטו. מאוד מאוד מעיק בהתחלה - ולאחר מכן די מתרגלים. אחרי "תספורת קיץ" זה פשוט הרבה יותר.

גם היום - אם הייתי צריך לקנות / לאמץ כלב - הייתי בוחר בגולדן. עם אילוף נכון ויחס ראוי - הם פשוט מקסימים. מבחינתנו הוא בן בית לכל דבר, הילד הקטן שלי. יש תמונה מוכרת בפייסבוק עם המשפט "כלב - כי כולו לב" - משפט הולם לילדון שלי 8)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

falou, מה דעתך על צ'או צ'או? (נצל"ש :-D)

בעקרון אני מחפש כלב בגודל בינוני שמתאים לגידול בתוך בית עם משפחה (שיש בו גם גינה) ו "יזרום" על טיול או שניים ביום של שני קילומטרים לערך. ואני לא מתכוון לשלם אלפי שקלים, אולי אאמץ מעורב אם זה יתאים... (כך שמאפייני הגזע קצת פחות רלוונטים, אך עדיין...)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

צ'או צ'או? תאמץ אחד ותגיד שלום להכנסת האורחים, כי לא תהיה כזו :). הכלב טריטוריאלי בטירוף.

לגבי ג'ק ראסל, הכי מצחיק אותי אילו האנשים שחושבים שהוא סה"כ "פינצ'ר צבעוני" :-) .

עודד

ראיתי פיטבולים חברותיים, כמו שראיתי פודלים חברותיים. עדיין, כלב כזה ייכנס אלי הביתה רק בתור גור.

מצחיק שאנשים נתנו פה הצעות לכלבי ציד/ריצה וכל מה שפותח השרשור רוצה זה כלב חברותי למשפחה, שייכנס לאוונסיס שלו - זה הכל :).

פורסם

בוקר טוב,

המשכתי לקרוא את התגובות הבוקר ושוב אני מחדד (בפעם הארונה, אח"כ נתחיל ללכת לחפש).

ג'ק ראסל קטן מידי, בוקסר לא יעבור את אשתי.

גולדן באמת נשמע מתאים, הוא לא משיר שיער יותר מהכלבים עם השיער הקצר?

מה המגרעות של הויסלה והוימרינר? מבין שניהם איזה עדיף?

ואני שוב מזכיר - אין גינה פרטית.

ועוד ענין - אם אני כותב שאני מחפש כלב גזעי פעמיים, זה נחמד שכותבים פעם או פעמיים שעדיף לאמץ מכלביה, אבל כל פוסט שני זה כבר יותר מידי. אני מחפש כלב גזעי ומוכן לשלם. מה שחשוב זה שהוא יקבל בית טוב.

תודה

פורסם

כמה שאני חושב על זה, גולדן זה הכלב בשבילך. אין מה לעשות, לא תמצא כלב שהוא custom made לדרישות שלך.

הפשרה במקרה של גולדן תהיה על השיער, אבל צריך להבין שכל כלב משיר שיער, אז בכל מקרה בתוך דירה זה יהיה בעייתי.

הפיתרון הוא להוסיף כמה שקלים ולקנות רומבה מהדגמים שיודעים להתמודד עם שיער..

לפחות תקבל כלב נוח, חכם, יפה, שיודע להוציא אנרגייה כשצריך אבל לא מתחרפן אם לא נותנים לו לרוץ שעתיים ביום ומאוד טוב עם ילדים.

פורסם

היתי ממליץ על קאנה קורסו, כלבים מדהימים.

מגיעים לגודל גדול+, זכרים מגיעים ל50-60 קילו.

מדהימים!! יכולים גם לחיות בבית וגם בחוץ, הבעיה היחידה, יש ריר אבל לא בכמויות של דוג דה בורדו.

לנו יש נקבה והיא יודעת להיות עדינה שצריך, וחיה שצריך. עדיין גורה (עשרה חודשים).

Got To love It

פורסם

קאנה קורסו זה סוג מדהים אבל הוא דורש ידע בגידול שלו.

כמו כל כלב גדול (בערך) גם הוא מכוון להיות כלב עבודה ולכן כגור צריך לחנך אותו נכון. מה שכן, ברגע שהוא מחונך כמו שצריך זה אחד מסוגי הכלבים היותר טובים הקיימים.

ואני חוזר וממליץ על מיטל שנאוצר (שנאוצר בינוני).

פורסם
היתי ממליץ על קאנה קורסו, כלבים מדהימים.

מגיעים לגודל גדול+, זכרים מגיעים ל50-60 קילו.

מדהימים!! יכולים גם לחיות בבית וגם בחוץ, הבעיה היחידה, יש ריר אבל לא בכמויות של דוג דה בורדו.

לנו יש נקבה והיא יודעת להיות עדינה שצריך, וחיה שצריך. עדיין גורה (עשרה חודשים).

50-60 ק"ג זה קאנה קורסו פג :lol:

יש לי חבר עם קאנה קורסו זכר ששוקל מעל 70 ק"ג.

יש לי חבר עם נקבה בת 4 וחצי חודשים ששוקלת 38 ק"ג!!

זה כלב ענק!

עודד.

פורסם

ואו זה פעם ראשונה שאני נחשף לגזע הזה הקאנה קורסו, נראה כלב מדהים חבל שהוא דורש בית עם גינה :cry:

פורסם

גיל, הוא יכול לחיות בתוך הבית, אבל הוא צריך להוציא הרבה אנרגיה.

למרות גודלם המפלצתי, מדובר בכלב אתלט ואנרגטי.

אכן גזע מדהים!

עודד.

פורסם

הציעו לי קאנה קורסו גזעי בן 8 חודשים חינם אין כסף - שכן שעזב לחו"ל.

סירבתי. הכלב ע-נ-ק גם בגיל הזה ומרייר המון.

קראתי קצת על הגזע ואכן כלב מדהים, נוח למשפחה GENTLE GIANT עם הילדים.

בינתיים הגולדן, הויסלה, והוימרינר נשקלים הכי ברצינות (אולי גם שנאוצר גדול).

• תוכן חדש...