Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ווימרנר לדעתי... היה לי כזה במשך 10 שנים, עונה על כל דרישותיך, חכם מאוד (שלי היה לפחות) והרבה יותר חתיך מכל שאר הכלבים שהציעו לך :wink: אבל אכן, תצטרך לעשות קצת יותר מלרוץ איתו בערב בלבד... לרוץ בערב + להוריד פעם ביום לחצי שעה לפחות של השתוללות בפארק כבר נשמע יותר לעניין במידה ואין לך גינה.

כגור -

230820055666.jpg

אין דברים כאלה!! כבר אמרתי שהם הגורים הכי יפים?

נ.ב - פיטבול זה אחלה כלב , פשוט לרוב הפיטבולים יש זבל בתור בעלים...

ספר לי על זה. :?

זה כלב למשפחה ולא לתערוכות וכו' ולכן אני רואה בכל התהליך הזה כמיותר.

עצתי - תאמצו ותצילו כלב במקום לקנות.

WORD!!! :mm_yeah:

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שכלב למשפחה זה דבר מדהים.

אתה לא תאמין כמה שמחה ואושר כלב יכול להכניס למשפחה.

אני אם SMIRO בדעה, במקום להתעסק אם תעודות מגדלים וכד', גש אם המשפחה לאחד מימי האימוץ המרוכזים של צער בעלי חיים.

(אפשר גם לראות באתר http://spca.co.il/newsite/adopt.asp)

אבל אם בכל זאת אתה מתעקש על גזעי אז אני מצטרף להמלצה על ויסלה.

בהצלחה!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
כדאי בכלל לשקול כלב לא גזעי? לרוב לא. גם עולה כסף וגם יש תאוריה שאומרת שהמעורבים בריאים יותר.

תודה

לא הבנתי אם כן או לא ??

אם לא אכפת לך מהגזע, לך על מעורב.

הם לרוב חיים יותר ויותר בריאים, ויש שיגידו שגם יותר נאמנים.

פורסם

אני עם drivemaster

אין כמו פיטבול/אמסטף,אני גדלתי כל החיים שלי עם כלבים היו לי רוטווילרים,גולדנים,סאן ברנרד ופירנאי.

עד היום לא היה לי כלב מדהים כמו האמסטפית שלי,הכלב הזה פשוט מלאך, כל הסטיגמות שיש לכלבים האלו זה בגלל

הבעלים שלהם!

הכלב מדהים עם ילדים,את החיים שלהם הם יקרבו בשביל הבעלים, צייתן יודע לעשות את מה דרושים ממנו,עדין פשוט מלאך!

לפני חצי שנה נאלצנו להרדים את הכלבה שלי בעקבות בעיות באגן בגיל 12 :cry:

הכלב הבא שלי כמובן יהיה אמסטף.

אם אתה לא מחפש כלב גזעי אני ממליץ לגשת לצער בעלי חיים וכ'ו ופשוט לאמץ משם כלכלב שמחפש בית חם!

Vw Polo GTI

פורסם

אבל אם בכל זאת אתה מתעקש על גזעי אז אני מצטרף להמלצה על ויסלה.

מה נסגר עם כולכם?

סתם ככה להמליץ על כלב שדורש כל כך הרבה מצד הבעלים זה ממש לא חכם!

בסוף הוא יקח ויסלה ואחרי שנה הוא יקלל את הפורום הזה!

אומנם הבן אדם עדיין לא אמר מה סדר היום שלו ואם הוא פעיל מבחינה ספורטיבית, אבל ישר להמליץ על כלב כזה זו טעות!

הוא אמר שיש לו ילדים (ז"א יותר מאחד).

מנסיון שלי (לא עם ילדים אלא עם אנשי משפחה), קשה מאוד להשקיע שעה וחצי נטו ביום בכלב, כשיש יותר מילד אחד.

יקרה אחד משני דברים,

או שהם יאלצו למסור את הכלב כי הם לא יעמדו בנזקים שהוא יעשה.

או שהכלב יהיה אומלל!

כלב שלא מסופק פיזית, יהיה מתוסכל מנטאלית. ואף אחד לא רוצה כלב בבאסה!

אני מזמין אותך לפנות אלי בפרטי ולבקש את הנייד שלי למקרה ואתה רוצה להתייעץ.

אבל תעשה לי טובה, אל תיקח ויסלה/וימרנר כדי שיהיה שטיח בבית.

זה מזכיר לי את מה שהיה אחרי צאת הסרט 101 דלמטיים.

השוק היה מפוצץ בדלמטיים בני שנה.

אנשים לקחו כי ראו בסרט איך הם חמודים ומתוקים ושובבים.

אבל כשהגיעו הבייתה, הם גילו שמדובר בכלב ציד שדורש המון!

כשהכלבים לא הוציאו אנרגיה בחוץ, הם התחילו להוציא את זה בבית.

קריעת ספות, אכילת קירות ומשקופים, בכי, צרכים, חרדות.

תעשה חושבים טוב טוב!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אני אומרת שזה לא משנה אם הכלב גזעי או מעורב - העיקר שהוא לא ייקנה, אלא יאומץ.

יש לי שני כלבים מעורבים (מאלמוט והאסקית) - והם כלבים מדהימים, רק שדורשים הרבה מאמץ - המון טיולים, הם מאוד אנרגטיים (כשהכלב שלי היה צעיר חבר טוב שלי היה לוקח אותו לריצות 8 קילומטר פעם ב-3 ימים).

פורסם

לקחת פיטבול או אמסטאף למשפחות בעלי ילדים קטנים זה מסוכן מאוד.

לא יעזרו פה סיפורי הגבורה והאומץ שלהם, ילד יכניס לפיטבול אצבע במקום אסטרטגי ויקבל תגובת התקפה זועמת מהכלב .

התגובה של הכלב יכולה להיות קטלנית כלפי ילד קטן.

פורסם

מי שמאמץ פיטבול או אמסטף צריך להיות בעל נסיון עם כלבים והיכרות עם הגזע הספציפי הזה. במידה וכך המצב, הבנאדם יודע איך להתאים את הכלב לסביבה ולילדים קטנים ולא יהיה סיכוי שהילד יותקף גם אם יכניס אצבע לעין של הפיטבול.

אבל מן הסתם שחובה להיזהר כי גם אם הכלב יחליט להעיף ממנו את הילד בצורה מתונה וחלשה, בגלל החוזק הפיזי הוא עלול לגרום נזקים חמורים לילד.

אבל פותח השרשור לא מתכנן לקחת פיטבול ולכן אין שום בעיה.

אבל סתם לידע כללי - פיטבולים ידועים(לא בקרב אלו שאוכלים שמועות וסיפורי אימה למיניהם) בכך שהם מעולים עם ילדים ובכללי ככלב למשפחה זה כלב מצוין.

בתחילת המאה הקודמת זהו היה כלב מס' 1 בקרב משפחות באמריקה והיה ידוע ככלב שמרטף.

אלו כלבים אוהבים מאוד שנותנים את כל נשמתם בשביל המשפחה שלהם.

ניתן למצוא המון מידע בגוגל.

פורסם

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה פשוט ללכת לאחד מכלביות צער בעלי חיים (וכדומה) ולקחת את הכלב/ה שאתה והילדים שלך הכי תתחברו אליו/ה.

שוכבים שם המון כלבים מדהים שפשוט מחכים למשפחות טובות.

חשוב להתייעץ עם המטפלים במקום לגבי כלב שמתאים לדרישות וגם לראות אותו עם כלבים אחרים.

את ג'סי שלנו אימצנו בכלביית הבשן.

כלבה מדהימה, ועם זאת, קשה לה עם זרים ועם ילדים קטנים, ככל הנראה חוותה טראומה.

jesse.JPG

פורסם

גם לי היה בוקסר, בובה של כלב.

חכם מאוד, נאמן, מצחיק וחזק, אבל בהחלט מיירר המון.

אני מציע לנסות לאמץ.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
הילדים לא מפסיקים ללחוץ והחלטתי לתת לזה צ'אנס.

בכל מקרה מה שחשוב זה:

1. אם כבר כלב אז כ-ל-ב ולא איזה פודל קטן. בקיצור גודל בינוני+ ויותר

2. כמה שפחות משיר שערות, כלב עם שיער קצר כנראה עדיף

3. גזע שלא מרייר הרבה.

4. טוב עם ילדים ורגוע אבל יודע את העבודה אם קורה משהו לא שגרתי

5. יסתדר טוב עם נסיעות ברכב. אנחנו מטיילים הרבה.

6. לא יתקשה לרוץ איתי בערבים

איזה גזע הכי מתאים?

זכר או נקבה?

איפה הולכים לראות, להתרשם ולקנות?

תודה

2. שיער קצר הוא מטרד לא פחות משיער ארוך, אם לא יותר.

4. אין כלב "שיודע את העבודה" והוא גם טוב ורגוע וראוי לגידול עם ילדים. כלב או שהוא מאומן תקיפה או שהוא כלב משפחה. אל תבנה על הכלב שיגן על המשפחה. הכלבים שמגנים הם לא אלו שאתה רוצה ליד אנשים.

אם אתה רוצה שהכלב יסתדר טוב בתא המשפחתי - אלף אותו מרגע שהוא מגיע, בסיוע איש מקצוע (בהתחלה).

תפעל נכון בחודשים הראשונים, תהיינה לך שנים של שביעות רצון. תזניח - ויש סיכוי שתאכל קש.

5. זה בעיקר עניין של להרגיל לנסיעות מגיל צעיר (וכמובן אילוף. להסתדר עם כלב לא מאולף זה תמיד סיוט).

6. כל כלב אתלטי יוכל לרוץ איתך, כל זמן שתאלף אותו לעשות כן ותבנה לו סרגל מאמצים נכון.

אבל אתה ממש לא צריך כלב גזעי לכל הדברים הללו.

יש מספיק כלבים מוכנים לאימוץ בעמותות שיענו על דרישותך, בלי שתצטרך להוציא כסף רב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לאור כל הבקשות היתי אומר שלברדור יתאים בהחלט. כלבים חמודים מאוד לא קטנים וחכמים מאוד.

מהמידגם הלא מייצג שאני מכיר, ואני לא יודע למה זה יצא ככה, אבל כל לברדור שהכרתי היה סתום בלחץ.

פיטבול!

אני יודע שבטח יקפצו ויתחילו במלחמה נגדי, אך מי שגידל או מגדל פיטבול, יודע שזה כלב שעונה על כל הדרישות שהצבת!

פיטבול כפוף היום לחקיקה מאוד מגבילה.

הזכרים בעיתיים עם זכרים אחרים (לפעמים מאוד).

לא אידיאלי לריצות.

אם יש מקום אז מלינואה (רועה בלגי)

גזע חכם מאוד, טוב עם כולם, חזק ומהיר מאוד.

ודורש המון תעסוקה.

זה כלב עבודה לאנשים עם זמן ויידע ומקום ומשהו לתת לו לעשות.

מחזק את מה שעודד כתב מעליי,כלב בוקסר בניגוד למראה היחסית לא חברותי שלו,הוא כלב מדהים למשפחות , אך מה, די מסריח , ומנשיר שערות. אך עדיין מומלץ.

ומרייר (למרות שיש הרבה שלא) ומשיר הרבה (שערות קטנות) ולא מתאים לריצות ארוכות (בייחוד בקיץ).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מהמידגם הלא מייצג שאני מכיר, ואני לא יודע למה זה יצא ככה, אבל כל לברדור שהכרתי היה סתום בלחץ.

לא כולם.

היו לי 3 לברדורים עד היום. אחד היה סתום ביותר, השניים האחרים היו בסדר גמור.

פורסם
לקחת פיטבול או אמסטאף למשפחות בעלי ילדים קטנים זה מסוכן מאוד.

לא יעזרו פה סיפורי הגבורה והאומץ שלהם, ילד יכניס לפיטבול אצבע במקום אסטרטגי ויקבל תגובת התקפה זועמת מהכלב .

התגובה של הכלב יכולה להיות קטלנית כלפי ילד קטן.

אומנם המדגם שלי איננו מייצג אבל אני מכיר 4 משפחות שיש להן כיום פיטבול ועוד לפחות 3 משפחות שהיה להם בעבר פיטבול/אמסטף ואני מעולם לא שמעתי על שום סיפורי אימה. להיפך!

למשפחה אחת (אם חד הורית, 2 בנים) הבן הצעיר הגיע אלינו והחליט לשחק עם הכלבה שלי (בוקסרית מעורבתבת 10 שנים, 99% מהזמן הכי חמודה בעולם. לפעמים צריכה לקבל 2 כאפות ליישור ההדורים) אבל היא לא אהבה את זה. אחרי שהיא גירגרה עליו קצת והוא איננו פסק היא הביאה לו מכה עם השיניים (לא נשכה, פשוט פגעה בו) וזזה. אמא שלו אמרה "זה לא שון! תיזהר".

מסתבר שהילד נטה לעתים למשוך לכלב באוזניים, להרים אותו נגד רצונו, לטלטל לו את הראש ומה? הכלב מעולם, אבל מעולם(!) לא העז אפילו לנסות לנשוך!

וככה זה אצל כל הפיטבולים שאני מכיר.

ועכשיו ליתר המגיבים. אני חושב שפיטבול/אמסטף זה כלב במקום השני הכי טוב לבית. המקום הראשון בטוח טמון ל:

אבל זה לא לכלב ראשון. איתו צריך בהתחלה לעבוד כדי לקבל כלב מדהים!

• תוכן חדש...