Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוק הסלולר באמת כזה חזק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בספטמבר 2011 רכשתי גלקסי S2 מחנות פרטית בישראל ב- 2400 ש"ח

בינואר 2012 (כלומר חמישה חודשים אחרי)קיבלתי גלקסי S2 ממקום העבודה ולכן מכרתי את הגלקסי הפרטי במצב חדש ב- 2000 ש"ח ואנשים עוד רבו עליו.

לא מבין את אלו שרוכשים מכשיר משומש ב-400 ש"ח פחות ממה שעולה חדש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה בתחום הסלולר והמחשוב, שאנשים לא מודעים לעד כמה השוק הזה דינמי ומתקדם מהר.

בנאדם קונה סמארטפון X במחיר 3000 שקל ואחרי שנה רוצה למכור אותו במחיר סביר יחסית למה שהוא קנה, ומציע אותו ב-1700. אבל הבעיה שהסמארטפון עולה אחרי שנה כבר 2000 בתור חדש ולכן זה פשוט דבילי לקנות משומש כזה ב-1700.

ויש הרבה אנשים כאלו, וגם לא חסר את הסתם חיים בסרט שחושבים שהם עושים טובה שמוכרים בהנחה.

פורסם

במקום כל הספקולציות הללו עדיף להמתין בסבלנות כמה ימים עד שיסתובבו כמויות של מכשירים ונקבל מידע יותר מדוייק.

זה נראה כאילו מחפשים תחת הפנס את החסרונות, כי היי זה גולת הכותרת של גוגל אז זה חייב להיות הכי-טוב-בעולם-ובמחיר-של-100-דולר. חברים, צריך קצת פרופורציות. הרי בסופו של דבר רוב האנשים מעוניינים במכשיר טוב, עם מסך טוב, מערכת הפעלה טובה, כמה עשרות אפליקציות שחלקם שימושיות יותר וחלקם פחות, קצת לצלם תמונות לאינסטגרם/וואצאפ/פייסבוק וקצת מוסיקה. זה לא מה שמגבלת ה8/16GB ללא אופציה לכרטיס זכרון מפריעה ולא מגבלת הסוללה הלא נשלפת.

הרי ממילא אף פעם מכשיר סלולרי לא היה תחליף אמיתי למקור מוסיקה, למפלצת גיימרים או למצלמה מקצועית. גם לא הS3/אייפון 5, אז מה בעצם הערך המוסף שלהם שיצדיק את המחיר הכפול שלהם.

אני אישית חשבתי להחליף את האייפון 4 שלי לS3 כי נדלקתי על האנדרואיד לאחרונה, אך אני לא רואה שום סיבה אמיתית להעדיף את הS3 על פני הנקסוס 4. עם כל הכבוד לבנצ'ים הנוצצים שמציגים יכולות עדיפות לאחרים. ונכון שמדובר בהפרש של "רק" 300$, אבל על מה בעצם אני משלם את ההפרש הזה. מה אני מקבל בתמורה לכך?

פורסם

זה לא משנה את העובדה שהנקסוס עם מפרט מטורף, ומציג ביצועים של מכשירים בני שנה (לפי הקישור שהעלתי).

אז אני אקנה כבר את הנקסוס הקודם ביותר זול שיתן לי אותם הביצועים ואני אחסוך עוד כסף...

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כמה דברים :

1. לא מודדים מכשירים במבחני בנצ'מרקס. הגלקסי 3 מציג ביצועים כפולים מהגלקסי נקסוס אבל מעטים הפעמים במצב רגיל שהוא באמת מהיר יותר ממנו(רוב הפעמים הנקסוס דווקא מהיר יותר)

2. המחיר של הנקסוס הקודם עולה כרגע בדיוק כמו החדש

3. אני אישית בתור משתמש בסיסי לא חושב שהנקסוס החדש יתן לי אקסטרה ממה שנותן הנקסוס הקודם, ולכן אני מנסה למצוא אחד כזה ביד שניה במחיר הגיוני.

פורסם
זה לא השוק של סלולארים חזק כמו שהשוק יד שניה בארץ והמחירים המופלצים על כל דבר מגוכחים.

פלאפונים , לפטופים , קונסולות , טאבלטים ... מה לא.

ב-ד-י-ו-ק.

היו לי כמה חוויות מגוחכות ביד שנייה, בכל סוגי המוצרים השונים, לא רק דברים "חמים" כגון טלפונים.

בארץ זה קטע שפשוט לא עובד. לא רק שלא עובד, אתה נתקל כל הזמן

במחירים שהם מעל למחירים המקובלים בחנויות. מדינה שחיה בסרט.

מיותר לציין שזול יותר לקנות כמעט כל דבר במשלוח אווירי הישר מארה"ב,

שם יודעים היטב "לחתוך" מחיר ביד שנייה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מהנסיון שלי,גם חלקי רכב משומשים במיגרשי גרוטאות בארופה (לאקס בצרפתית).ומוצרים יד שניה בכלל (בשוקים בעולם).המחיר למשומש במצב שמיש וניראה חדש.50% מחדש.גם את מכשירי הסמרקפון שלי עד היום קניתי במחיר חצי או קרוב לחצי מחדש.

פורסם

"פאלפון מצב מעולה רק אין מטען יש מגן ואין מכסה אחורי פשוט הפאלפון מצב חדש הכל טוב אין בו שיבושים"

הכל תקין ואין שיבושים? אז איך זה שאין פאנל אחורי??? ומטען לאן נעלם?

מכשיר גנוב אולי? לא חסר כאלה בשוק, אני מניח

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
קישור לבעיות של הנקסוס החדש

http://hwzone.co.il/gadgets/news/139805

משפטי הסיכום של המאמר הם "כנראה אחד המכשירים הטובים והמשתלמים ביותר בסביבה. [...] המכשיר פשוט לא משאיר מקום למתחרים ולמתחרות". כל ה"בעיות" שתוארו שם מחווירות ליד, נניח, אנטנה-גייט.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

תומר, אתה יכול לקנות אס 2 חדש ב-2000 ש"ח.

אבי רכש אס 2 (עם 4.0.4) ב-340 יורו, לפני שבוע (גרמניה).

וד"א, יצא בארץ 4.0.4 של אורנג' (למי שהמכשיר שלו תחת אחריות ולא מוכן לקחת את הריזיקה כרגע).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ה"בעיות" שתוארו שם מחווירות ליד, נניח, אנטנה-גייט.

אנטנהגייט או לא, אפל התמודדו עם זה בשיטה מעוררת הערצה (התעלמו מזה כמעט לגמרי עד להוצאת דגם מחליף אחרי שנה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לכל מוצר, by definition, יש בעיות. לפעמים מכוונות, כמו planned obsolescence, ולפעמים לא, כמו אנטנה-גייט. הנקודה היא שהנקסוס 4 מציע יחס עלות-תועלת מטורף, יחסית למתחרים בסגמנט שלו.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

קניתי לפני שבועיים s3 ב2400. מסתבר שהוא גנוב. הרשת ננעלה אחרי שבוע. כמו אזרח טוב הפקדתי את המכשיר במשטרה. כך שהלך לי הכסף וגם המכשיר. סיפור ארוך ומיגע. זה השוק הישראלי למוצרי יד2.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תוכן חדש...