Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוק הסלולר באמת כזה חזק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי ביד 2 סמסונג גלקסי 2 בתקווה למצא משהו נורמלי במחיר (בכל זאת משומש).

המחיר לחדש בחנות סביבות 1900 ש"ח לפי זאפ

כל מי שראיתי מוכר את שלו בסביבות 1700 1900 ש"ח למשומש, מה נסגר עם אנשים???

הנה פנינה אמיתית ממודעת מכירה.

"גלקסי S2 במצב מצוין כולל מטען ומגן טיפה צריך קצת תיקון מסך בקטנה יש קצת שבר תיקון מסך בן 400 - 500

הפלאפון עובד כרגיל ללא בעיות הוא נדלק כרגיל אפשר לשחק בקיצר הכול מחיר סופי לא מוריד שקל"

הוא רוצה 1150 ש"ח, על טלפון שדורש החלפת מסך במחיר שהוא ציין, או במילים אחרות כ-300 ש"ח פחות ממחיר של חדש.

והנה עוד אחד שרוצה 1100 ש"ח

"פאלפון מצב מעולה רק אין מטען יש מגן ואין מכסה אחורי פשוט הפאלפון מצב חדש הכל טוב אין בו שיבושים"

הכל תקין ואין שיבושים? אז איך זה שאין פאנל אחורי??? ומטען לאן נעלם?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שאומר שאפשר לתקן ב300-400 ש"ח מסך של גלקסי- תגיד לו שיתקן בעצמו ואז שימכור. נראה אותו עומד במילתו.

למען הסר כל ספק- עלות המסך לטכנאי מעבדה נע בין 160ל-200 דולר, וזה עוד לפני עבודה. אז שלא יעבדו עליך.

ולענייננו: הם יכולים לבקש מה שבא להם, אבל בפועל המכשיר יימכר בהרבה פחות (כך זה עובד במשא ומתן). חבר שלי קנה מיד2 גלקסי 2 שבתקופתו היה עולה 2400 לעברית מלאה, מכשיר בן 3 חודש שבעליו רצה 2300 (נקנה מחברה סלולרית דאז) והוא לבסוף שילם 1700 ש"ח.

תנסה, ואז תדע. שום שוק לא חזק כיום.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

למה להסתבך, במחיר של S2 משומש אתה יכול להביא את הNEXUS 4 שחזק הרבה יותר אפילו מה S3.

300 דולר לגירסת 8GB, ו350 לגירסת 16GB.

אנשים כנראה עדיין לא התעדכנו שהS3 כבר לא בראש הפירמידה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הייתי באותו מצב כמו שלך לא מזמן, אחי הקטן היה צריך (=רצה מאוד מאוד וחסך אפילו את רוב הסכום) סמארט פון כל שהוא, בהתחלה באמת הסתכלנו בשוק של יד 2, ובאמת שלא הבנתי מה נסגר עם אנשים.

אחרי זה הסתכלתי מה אפשר לקנות בסכום שהם דורשים (+/-) כחדש ומצאתי את ה-Motorola Razr XT910 ב- 1885 ש"ח. אחרי בירורים קצרים (בין היתר עם חבר שמחזיק בכזה), זה די היה No brainer, נבחר לו מוטרולה חדש.

המכשיר לא נופל בשום צורה מהגלקסי S2, ולדעתי אפילו עולה עליו. אומנם בארץ הוא יגיע עם אנדרואיד 2.3.6 בדיפולט, וכרגע אין עדכון לגרסה העברית ל 4.0.4, אבל אם העברית בתפריט לא חשובה לך (מקלדת וקריאה בעברית כמובן תשאר), העבודה של לעדכן לרום מקורי של מוטורולה בגרסת 4.0.4 היא פשוטה עד דמעות, שאפילו אני, עם כל השנאה שלי לאנדרואיד, הצלחתי לעשות זאת בקלות יחסית (כמובן, עם הרבה הצקות לחבר.. אבל היה אפשרי בלי :lol: ).

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

זה לא השוק של סלולארים חזק כמו שהשוק יד שניה בארץ והמחירים המופלצים על כל דבר מגוכחים.

פלאפונים , לפטופים , קונסולות , טאבלטים ... מה לא.

אני רואה לא פעם (גם חברים) מנסים למכור דברים יד שניה ב10-20% פחות מחדש וזה פשוט מטמטם.

לא עדיף לתת מחיר ריאלי ולהטיס את זה מהבית?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

באמת מחירים מוגזמים, אני חיפשתי בזמנו לאישתי סמארטפון ונפלתי במקרה על מציאה.

תומר, אולי אמכור לך את שלי בסכום הגיוני מאוד (שמור עם אפס תקלות), תלוי באיך הנקסוס החדש יעבוד בשטח.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
הייתי באותו מצב כמו שלך לא מזמן, אחי הקטן היה צריך (=רצה מאוד מאוד וחסך אפילו את רוב הסכום) סמארט פון כל שהוא, בהתחלה באמת הסתכלנו בשוק של יד 2, ובאמת שלא הבנתי מה נסגר עם אנשים.

אחרי זה הסתכלתי מה אפשר לקנות בסכום שהם דורשים (+/-) כחדש ומצאתי את ה-Motorola Razr XT910 ב- 1885 ש"ח. אחרי בירורים קצרים (בין היתר עם חבר שמחזיק בכזה), זה די היה No brainer, נבחר לו מוטרולה חדש.

המכשיר לא נופל בשום צורה מהגלקסי S2, ולדעתי אפילו עולה עליו. אומנם בארץ הוא יגיע עם אנדרואיד 2.3.6 בדיפולט, וכרגע אין עדכון לגרסה העברית ל 4.0.4, אבל אם העברית בתפריט לא חשובה לך (מקלדת וקריאה בעברית כמובן תשאר), העבודה של לעדכן לרום מקורי של מוטורולה בגרסת 4.0.4 היא פשוטה עד דמעות, שאפילו אני, עם כל השנאה שלי לאנדרואיד, הצלחתי לעשות זאת בקלות יחסית (כמובן, עם הרבה הצקות לחבר.. אבל היה אפשרי בלי :lol: ).

הרשה לי לחלוק עליך: לפני מס' חודשים הייתי באותה דילמה בדיוק - לרכוש S2 או מוטורולה.

לאחר תחקיר מעמיק ברשת גילית שהמוטורולה נופל בכמה וכמה סעיפים:

1. סוללה חלשה יותר.

2. מצלמה משמעותית פחות איכותית.

3. הסוללה קבועה במכשיר ולא ניתן להחליך אותה.

4. מסך פחות איכותי.

המחירים אולי דומים אבל יש הבדלים בין המכשירים.

פורסם

אגב לגבי המוטורולה.

לחבר יש אותו. והוא מקלל אותו כל יום. הוא שונא אותו בדם.

והיה לו לפני זה את הS1. שהיום הוא טוען שהוא ממש טוב יותר. פחות מהיר וחזק. ואבל נוח ופרקטי יותר.

ולגבי S2 משומש. אני איתך. באותו מצב.

לגבי גלקסי S2. אפשר למצוא ב1200 רק עם בעיות. וב1500 ומעלה במצב סביר. חדש עולה 2000 שקל עם אחריות.

וראיתי חנויות שמוכרות חדש ב2500. שכולל! מטען לרכב + לבית (נוסף) מגן מסך + מגן אחורי איכותי + אחריות מלאה לשנתיים.

תיקון בעלות החלק בלבד (יש שם רווח ברור). לא זול. אבל שקט נפשי. (נותנים אביזרים של 100 שקל. ב 500.)

וכנ"ל לגבי מחשבים ניידים.

מחשב נייד חדש!! סדרת המעבדים החדשים. I3/I5/I7. אפשר להביא I3 בכ2400 שקל. I5 בכ2600 שקל. וI7 בכ3300 שקל.

מבקשים על מחשב I5 משומש מעבד ישן. ללא אחריות. כ2000 שקל. ועד 3000 שקל.

אני מדבר על מחשבים שחדשים מהדגם החדש מפרט דומה עולה כ300-500 שקל יותר. עם אחריות!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
איזה בעיות יש לנקסוס?

מתחמם, ביצועים ירודים ביחס למה שהוא אמור לתת ויש עוד לא בעיה למצא בגוגל

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מצטרף לשאלה אלו בעיות יש לנקסוס?

בהנחה ואני קונה בחו"ל

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

כמו שציינו כאן, אנשים חושבים שיש להם איזו פנינה נדירה ביד, ודורשים לפעמים מחיר זהה לחדש.

בזמנו שחיפשתי אייפד2 לאשתי, חדש עלה 1900 שקל, והיו אנשים שרצו עליו מחיר מבצע של...1900 שקל.

מי שרצה למכור באמת היה מפרסם במחיר של 1400-1500, וסוגר על 1300. שזה באמת המחיר שקניתי.

כל השאר מפרסמים נראה לי עד היום את האייפדים שלהם.

פורסם
מצטרף לשאלה אלו בעיות יש לנקסוס?

בהנחה ואני קונה בחו"ל

ה'בעיות' היחידות שיש לנקסוס 4 שהוא שאינו כולל חריץ הרחבה לכרטיסי זיכרון, לכן אתה 'תקוע' עם 16/8 GB שבאים עם המכשיר.

ואין אפשרות להחליף סוללה, הסוללה BUILT IN בתוך המכשיר.

מעבר לזה מדובר במכשיר החזק והאיכותי ביותר כיום בשוק במחיר מצחיק.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

המחיר מצחיק כי גוגל מוכרת אותו,בקניה מגוגל ושליחה לארץ זה יוצא סביבות ה500 דולר.

השמועות אומרות שהנקסוס יעלה 600 דולר בחניות רגילות(לא של גוגל).

הבטריה נשלפת רק צריך לפרק את הפאנל האחורי,שדרך אגב עשוי זכוכית(עוד דבר שישבר)

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...