Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחתה בארץ קונטאש אמיתית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבחינה חיצונית\פנימית נראית די אמין, אבל זה לא הסאונד של המנוע המקורי.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
מקורית, לא רפליקה... וזה בוודאות לאחר שיחה עם חבר שבמקרה גם מכיר את הבעלים של הרכב.

בשעה טובה אפשר להגיד מזל טוב יש למבורגיני עם מספר צהוב. :beerchug:

זו הלמבורגיני השנייה בארץ עם מספר צהוב, יש אספן שייבא אחת כבר לפני כמה שנים... (אוראקו, לא קונטאש וכן... יש כאלו שיגידו שאוראקו זו לא באמת למבורגיני... :) )זכיתי בזמנו לקחת אותה לחצי יום נסיעת מבחן ולכתוב עליה בקלאסיק קאר ז"ל :)

attachment.php?attachmentid=313450&stc=1&d=1352144459

P1060217.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

שלום לכל חברי הפורום !

כמי שמכיר אותי ויודע שאני אמין במקצת :-D , שמע ממני על קונטאש שבדרך למדינה.

לכל ה"יודעי דבר" שהגיבו כאן בפורום וקבעו בצורה חותכת ש"זאת רפליקה צבועה", "רכב שנצבע" או "הצליל לא מזכיר את המקורי" - ימשיך להיות ישראלי מצוי.

ממקור ראשון וראשוני הן מהיכרות עם האספן שדיברתי עליו בהודעות קודמות, והן מהסדנה שבנתה לו את הרכב בימים האחרונים (אגב אותו מקום שבנה את הרכב שלי, ועל אותה סדנה שאני ממליץ לחבריי הטובים ולחברי הפורום שרוצים לשפץ רכבים) והן מכך שראיתי במו עיניי את הרכב, בעל הסדנה שהוא חברי הקרוב ביותר - זאת קונטאש אמיתית, מקורית, מפס הייצור של למבורגיני, עם מנוע מקורי, בעל צליל מקורי ומה רק לא :wink: .

תמונות לא אפרסם מפאת כבוד ושמירה על פרטיות, אך ללא ספק היא בארץ אצלנו והיא הולכת להישמר טוב טוב !

לילה טוב לכולם !

פורסם

הקונטאש האדומה מקורית לגמרי.

הרפליקה השחורה סתם גורמת לכולם לחשוב שהיא רפליקה.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

• תוכן חדש...