Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה יטי DSG. הכותרת נערכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אנו מעניינים בסקודה ייטי 1.2 DSG.

הבעיה היחידיה זה המחיר הגבוה אותו מבקשים (138K).

השאלה היא לאיזה מחיר לדעתכם אפשר להוריד את הסוכנות (או לחלופין איזה תוספות לבקש) בתקופה זו של השנה.

ממה שראיתי גולף כרגע נמכרת בהצעה אטרקטיבית של 125K (יש להם כל מיני שטויות כמו תוספת של 3.5K על הצבע) אבל עדיין זה הצעה מעניינת, שכן אם לא נגיע להסכמה עם סקודה אולי נצטרך "להתפשר" על הגולף.

אשמח לקבל עצות,

תודה

THEN: Ford Focus ZX5 2001 ,VW Golf 1.2 TSI 2012

פורסם

היה לא מזמן מבצע חבר שבו הורידו כ 10K - אולי עדיין נמשך. בימים רגילים המקסימום שנותנים שם זה חיישני רוורס ורישוי.

פורסם

זה מחיר מצוין. חברים שלי קנו לפני חצי שנה ביותר. אמנם עם כל התוספות ואני לא יודע מה כוללת ההצעה שלך, אבל זה ממש לא גבוה. הגולף היא מכונית אחרת בתפיסה. אין כאן עניין של פשרה כמו שאתה כותב.

פורסם

המבצע של "חבר" תם לו שבוע שעבר - כך שזה לא רלוונטי.

הגולף שהציעו לך היא מהדור היוצא (MK6). ישנו דור חדש (MK7) האמור להגיע ארצה בימים אלו במקביל.

אם הגולף מספקת את צרכיך והפער המצומצם (אחרי צבע מטאלי / אביזרים / טס) שיהיה ביניהן כל כך קריטי לך - תתחדש ותהנה.

ג'וניבוי, יש כן סוג של פשרה - היטי הרבה יותר פרקטית ומרווחת. בנוסף לכך יש לה את הבונוס של יכולת שבילים נאה. זה לא אומר שהגולף מכונית גרועה, היא פשוט שונה מהיטי (למרות שהן סוג בנות דודות :wink:). פותח הת'רד צריך לעשות חושבים ולדעת מה עדיף עבורו על פי דרישותיו האישיות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הגולף מספקת את צרכיי אבל ייטי פשוט יותר קורצת לי מבחינת המראה.

הבעיה שהמחיר הזה הוא עבור רכב ברמתו הבסיסית (הורידו לנו 2000 ש"ח ואיתוראן בחינם).

ברגע שאתה רוצה להוסיף מערכת (כשהרבה יבואנים כבר מתקינים אותה כסטנדרט) המחיר מגיע כבר להיות מוגזם.

אני עדיין חושב שאפשר לבוא יותר לקראת הלקוח בסוף השנה, אלא אם כן אני טועה ולא נשאר להם כבר מלאי של רכבים השנה.

ד"א מישהו שמע על איזה ארוע מכירות שצ'מפיון יעשו עד סוף השנה או שאין מה לבנות על זה?

פורסם

נשארו להם כמה יטי'ם אבל הם כבר עברו למגרש של אוטודיל ולהבנתי נמכרים שם כיד ראשונה עם 0 קילומטרים.

שווה לברר מה גובה ההנחה שמקבלים באוטודיל, לפי האתר שלהם יש 2 אמבישן ו-2 אקספיריאנס.

פורסם

המערכת המשודרגת שכולם נותנים - אינה מקורית. לעיתים מדובר במוצר איכותי ומוכר (קנווד / פיוניר) ולעיתים מדובר במוצר סיני נחות.

אוכל לומר לך שהר"ד / רמקולים המקורים בסדר גמור בשביל מוצרי OEM. כל עוד אין לך דרישות מוגזמות, הם יספקו אותך בהחלט.

אני החלפתי את הר"ד המקורי הבסיסי אל מקורי משודרג - לא רציני זבל סיני זול. לא רציתי קנווד / פיוניר שלא ישתלבו במראה הכללי. וכמובן, העדפתי מסך מגע עם שליטה / חיווי על המיזוג ועל מצלמת רוורס ו/או חיישני חנייה עם תצוגה גרפית. בנוסף רציתי גם חריץ SD שאין בבסיסי - יש רק AUX (וכרגע יש לי שניים בעצם. האחד במשענת היד והשני על הר"ד עצמו). מרוצה מהתוצאה הסופית.

מבצע 72 שעות כבר היה - ספק רב אם יהיה בשנית. גם "חבר" כבר היה - כפי שציינתי קודם לכן.

אם אתה מאיזור המרכז וראשון לציון היא בגדר קפיצה קלה, גש לסוכנות של שקודה - בקש את ניר (מנהל האולם התצוגה) ואזרוק לו מילה, אולי (עם דגש על "אולי") הוא יוכל לסייע לך - אם לא מבחינת הנחה כספית, אז לפחות באיבזור מקורי בהתקנה מקומית.

מייק, לפי מה שראיתי לפני שבוע - המחירים דרך "אוטודיל" זהים. אין שום פער כזה או אחר - אלא אם משהו השתנה בימים האחרונים...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קשה לי להאמין שמוכרים יד שניה 0 קילומטרים במחיר מחירון של רכב חדש, זה שבאתר מפורסם המחירון לא אומר הרבה.

פורסם

RS-תודה רבה על הרצון לעזור. מחר אני בכל מקרה קופץ לפולקסווגן לראות אם יש להם הצעה שאי אפשר לסרב לה:shock: .

ד"א המערכת מולטימדיה שמתקינים על VW/סקודה (עולה כ-5 אלף) איכותית?

ראיתי שגולף 1.4 TSI מגיע כבר עם מערכת מולטימדיה מותקנת. זאת אותה מערכת?

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...