Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפונטו מגיעה ל160..:wink:8)

נבדק מחקרית בישראל :evil:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהמשך להצעות הפלייליסט, תקשיב לספר, הרצאה או מופע - יש המון חומר באינטרנט. היתרונות:

מוריד את מהירות הנסיעה שלך, כי אתה צריך כמה שיותר שקט (בשונה ממוזיקה, פה אתה ממש צריך לשמוע כל מילה).

אתה מפסיק להתעסק בשטויות ולהתעצבן מאנשים אחרים. אם אתה מתעצבן, אתה מאבד את קו המחשבה ונאלץ להחזיר את ההקלטה לאחור, ובכלל, תקשיב למשהו שיעניין אותך יותר מאותו מניאק שחתך אותך.

אתה מנצל את זמן הנסיעה כדי לקרוא דברים שאחרת היית צריך למצוא בשבילם זמן (שאני, אישית, בד"כ לא מוצא).

עובד בשבילי :)

פורסם
כשהייתה לי כזאת זה לא ממש עזר לי לנהוג רגוע :lol:

45 כ"ס זה המון כשהאוטו קל וידני ולא נותן להשתמש בהילוך 5 המסרס (כי אין כזה הילוך שמה)

אבל באמת שלנהוג עם הצריכה הממוצעת במחשב דרך זה הכי טוב, ככה כשהמספר עולה אז בלי להרגיש כמעט עושים מה שצריך כדי שהוא יחזור למטה.

אני זוכר של1.1 היה 60 כ"ס...:wink:

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
בהמשך להצעות הפלייליסט, תקשיב לספר, הרצאה או מופע - יש המון חומר באינטרנט. היתרונות:

מוריד את מהירות הנסיעה שלך, כי אתה צריך כמה שיותר שקט (בשונה ממוזיקה, פה אתה ממש צריך לשמוע כל מילה).

אתה מפסיק להתעסק בשטויות ולהתעצבן מאנשים אחרים. אם אתה מתעצבן, אתה מאבד את קו המחשבה ונאלץ להחזיר את ההקלטה לאחור, ובכלל, תקשיב למשהו שיעניין אותך יותר מאותו מניאק שחתך אותך.

אתה מנצל את זמן הנסיעה כדי לקרוא דברים שאחרת היית צריך למצוא בשבילם זמן (שאני, אישית, בד"כ לא מוצא).

עובד בשבילי :)

שמע זה גאוני,השאלה היא האם נשארים מרוכזים בנהיגה?

פורסם
אהלן חברה,

בימים אלה שמחירי הדלק בשמים צריך לחסוך, ולנהוג יותר רגוע.

לצערי אני פשוט לא מצליח.

אני מוצא את עצמי בכל נסיעה על כביש מהיר נותן קיקים ומשייט לרוב בין 120-150

לא מצליח לנהוג רגוע ממש בלתי אפשרי.

לצערי אין לי CC ברכב ואני לא יודע מה לעשות..

אני ממש משתעמם בנסיעה רגועה.

מה האופציות שלי ואיזה טיפים אתם יכולים לתת לפני שאאבד את הרישיון:wink:

תודה,

אצלי , מחיר הדלק מצליח לשכנע יופי להוריד המהירות - ברגע שהמחוג עובר את ה100,

כל אחד והשיקולים שלו, בנימה אישית - אם תמשיך ככה, סביר להניח שתלמד להשתעמם באוטובוסים ומוניות שירות לאחר שיילקח ממך הרשיון בגין מהירות מופרזת.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אל תפגע, אך אם לא הייתי נוהג על טנדר/משאיות, לא הייתי רוצה להיות בסביבתך בכביש, (בשיא הרצינות)

לעניינינו, אינך ילד עוד, שלוט בעצמך, שווה לך לשלם על השבתת רכב במגרש + עלויות של מוניות + אי חופש

תנועה? אני מאמין שלא, אני עם מנוע 5.7 אם אני רוצה אני לוקח גם מכוניות מכוניות מודרניות ממוצעות,

אבל מה? אני משייט לי באיזור שנע בין ה70 ל-90,

רוצה לנהוג רגוע? שים לעצמך מוזיקת רקע מרגיעה, זה כבר משנה את האווירה,

נסה לשייט על 90, בהתחלה קשה להתרגל, אך כשמתרגלים זה כיף לא נורמאלי,

אתה גם לא מתעייף מהנסיעה, הכל הולך יותר באיזי, יש לך יותר זמן תגובה,

יש לך יותר יכולת להתמודד עם פסיכים על הכביש,

נסה זאת!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אהלן,

התחלתי לנסות ליישם את מה שאמרתם זה באמת כיף,

עד שמישהו מזדחל בשמאלי שאני משייט על 90 ואז אני מתפתה לתת קיק ולעקוף...

או שיש איזה מכונית שווה שעושה לי עניים:twisted:

אני עוד עובד על זה, אבל אני משתפר.

בעיקרון כרגע אני משתדל תמיד לשים איזה תוכנית בפלאפון שמחובר לרכב, תוך כדי נסיעה, החברים של נאור, הבורר או סטנדאפ.

וזה ממש כיף, ודווקא עובד מעולה.

תמיר.

פורסם

יפה שלקחת את העניין לידיים ואתה באמת מנסה לשנות אותו. בלי קשר לכביש, תתרגלו לעניין- פחות אגרסיביות=פחות לחץ=פחות מתח=חיים ארוכים ורגועים יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מבין את ה"מצוקה" שלך. יש מכוניות שזה מרגיש מאד נורמלי לנהוג בהן במהירויות כאלה, כל עוד תנאי הדרך מאפשרים. מצד שני, הרישיון שלך בסכנה תמידית.

המכונית שלי מותאמת במיוחד למגבלות המהירות בישראל :lol:

לא מקנא בכם, בעלי המכוניות החזקות והאוטומטיות, אתם כל כך משתעממים מהנהיגה שאתם רוצים להגיע כמה שיותר מהר ולגמור עם זה כבר:)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני מבין את ה"מצוקה" שלך. יש מכוניות שזה מרגיש מאד נורמלי לנהוג בהן במהירויות כאלה, כל עוד תנאי הדרך מאפשרים. מצד שני, הרישיון שלך בסכנה תמידית.

המכונית שלי מותאמת במיוחד למגבלות המהירות בישראל :lol:

לא מקנא בכם, בעלי המכוניות החזקות והאוטומטיות, אתם כל כך משתעממים מהנהיגה שאתם רוצים להגיע כמה שיותר מהר ולגמור עם זה כבר

אני מסכים איתך אך מסתייג טיפה, לא כל מכונית חזקה ואוטמאטית היא משעממת,

ואני חיי את זה על טנדר אמריקאי יליד האייטיז עם מנוע 5.7 בנזין וגיר אוטומאט 3 הילוכים,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
שמע זה גאוני,השאלה היא האם נשארים מרוכזים בנהיגה?

שאלה טובה. אין ספק שרמת הריכוז בנהיגה נמוכה יותר מאשר בנהיגה מהירה, מצד שני מרווח הביטחון שלך גדול יותר. אני בד"כ מתמקם בנתיב המרכזי או הימני (מעדיף את המרכזי - פחות הפרעות ממכוניות משתלבות ומשאיות), ומאחורי רכב שנוסע בצורה סבירה על 90-110 קמ"ש.

בנוסף, מניסיוני, גם כשאתה על דיבורית או מקשיב לספר, האינסטינקטים שלך עדיין בכביש ותוכל להגיב נכון אם מישהו יתפרץ לך לנתיב או יבלום בפתאומיות. בנסיעה רגועה, אתה לא צריך את ריכוז היתר שיש לך כשאתה נוסע מהר. אבל זאת רק תחושה סובייקטיבית שלי, אולי נהגים מנוסים יותר כאן יוכלו לומר מה דעתם.

בשורה התחתונה, קח באחריות, אם אתה לא שם לב לכביש, עזוב אותך מהרצאות...

נ.ב.

מה שלא יהיה, לפקקים זה פשוט מעולה!

פורסם

המסקנה מהשרשור:

למען שליטה וריסון עצמי - נא סע במהירות חוקית ונגן ברדיו/Mp3 תוכנית למען ניתוק גדול ככל הניתן והיסח הדעת מהסביבה, כביש וכו'...

דיי לקשור את הפיזיקה("מהירות") עם המצב הנפשי("עצבים"), אפשר בהחלט להיות נהגים מהירים ורגועים -

מה שמבטיח לנו פוקוס מלא בכביש ובסביבה, נהגים רגועים מכיוון שכולם קשובים אחד לשני (אחרת כיצד ייתקדמו מהר ביחד?), פחות תאונות והגעה זריזה ליעד. זה מצב של Win-Win.

כך שבתנאי שפותח השרשור רגוע, אני נוטה לכיוון של tamirh הקודם אשר אולי הגביר את מהירותו מפעם לפעם אך היה עירני לנעשה ומלוא תשומת ליבו הייתה נתונה לכביש וסביבתו.

• תוכן חדש...