Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר למוזיקה רגועה תחליף דיסקט בראש.

אתה צריך לעבוד על עצמך שבאת להנות מנסיעה רגועה בפנאן ושכל העולם יעקוף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תאמין לי גם עם אונו אפשר להתגרזן.

עזוב אונו,לפני 4 שנים הייתה לי פולקסווגן קאדי ישנה,הייתה צריך לראות מה הייתי מעולל לה בשבתות... :lol:

פורסם

אני לא יודע מה איתכם, אבל אני נוהג בסופר לנסר, שומע רק טראנס/פול און פרוגרסיב והאוס - לא נוסע מהר, גם אם אני רוצה אני לא יכול אבל עדיין הרכב סביל. לעומת זאת שאני נוהג בלנד קרוזר השניה, לפעמים הרעש של הטורבו והבעיטה בגב כשהוא נכנס עושה לי חשק ללחוץ על הגז גם אם אני שומע שיר ברדיו של נעמי שמר.

אבל עכשיו ברצינות, מה זה הילדותיות הזו לא יכול לרדת מ 120-150? חבל על הרשיון שלך.

Opel Adam S 2017

פורסם
אהלן חברה,

בימים אלה שמחירי הדלק בשמים צריך לחסוך, ולנהוג יותר רגוע.

לצערי אני פשוט לא מצליח.

אני מוצא את עצמי בכל נסיעה על כביש מהיר נותן קיקים ומשייט לרוב בין 120-150

לא מצליח לנהוג רגוע ממש בלתי אפשרי.

לצערי אין לי CC ברכב ואני לא יודע מה לעשות..

אני ממש משתעמם בנסיעה רגועה.

מה האופציות שלי ואיזה טיפים אתם יכולים לתת לפני שאאבד את הרישיון:wink:

תודה,

אתה תאבד את הרישיון. זה ברור.

ואם לא בא לך, אז אולי תתאמן. בהתחלה תחליט שיום בשבוע אסור לך לעבור מהירות מסויימת ולא משנה באיזה סבל זה כרוך.

אחרי שתתרגל ליום בשבוע, תגדיל...

בהצלחה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני מרגיש שפוט אין לי סבלנות ומת להגיע ליעד, אני מרגיש שאני מכור למהירות

הרגשה מאוד מוכרת !

גם אני סבלתי פעם ממחלת ה-"מגיעטיס מהרטוס" אבל הנה כמה טיפים:

א. מוזיקה רגועה- מאוד מומלץ לנסיעות יחסית קצרות (עד שעה) מאוד לא מומלץ לנסיעות ארוכות :sleeping:.

ב. לפי הסמלון שלך יש לך מכשף אימתני בחנייה, לכן בטוח יש לו אופציה ל"אזהרת מהירות" מצפצפת במחשב הדרך.

ג. תצא מנקודת הנחה כי כל הנוסע מהר שלא לצורך הוא פרייאר של ביבי ,כי הוא מבזבז כסף על דלק יקר וסתם.

ד. תהנה מהרכב לא רק מהעובדה שהוא מביא אותך ליעד. אני מנהל שיחות ארוכות עם הפולו על עבודה, לימודים, יחסים. הבעיה היא מחסום השפה, כי הוא מדבר גרמנית, היה קשה לתקשר בהתחלה. :lol:

ה. אם כל אלה לא עוזרים ואתה בקריז מהירות קשה, פשוט תדמיין את הילדים שלך כשהיו קטנים עם מבט "אבא תרים אותי על הידיים" ישר המהירות יורדת ב 20 קמ"ש .

ו. תשתדל לא להיכנס לרכב ישר אחרי הקפה של הבוקר. מכת הקפאין לפעמים גורמת לנהיגה פזיזה.

ז. במקרה ואתה נתקל בטרול על הכביש, תן לו מרחב פעולה ותן לנהגים האחרים לחנך אותו. עובד כמו קסם, לפעמים כל מה שחסר זה פופקורן :popcorn:

זמין 8)

פורסם

כסף לא חשוב לך? יש לך מושג כמה אתה יכול לחסוך במידה ותיסע בצורה רגועה?

תתחיל מלשייט במהירות המותרת ולחשוב כלכלי.

מבטיח לך שבסוף תמצא את עצמך נצמד לנתיב הימני ונוסע על 80.

זה מה שאני עושה בבין עירוני. עושה פלאים, גם לצריכת הדלק ברכב וגם לחשבון הבנק.

פורסם

תבחר רכב שנראה לך טוב בימני ותחליט שאתה נוסע אחריו ובוהה באחוריו כל הדרך. הוא ישייט על 100 - 110 ואתה גם (:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
עזוב אונו,לפני 4 שנים הייתה לי פולקסווגן קאדי ישנה,הייתה צריך לראות מה הייתי מעולל לה בשבתות... :lol:

Say what?!

מה זה הייתה לך קאדי? טנדר?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ניסית פעם להנות מהנסיעה ולא רק לתת קיקיים? תנסה פעם אחת לנסות לנהוג קצת באיטיות, עם חלון פתוח שיכנס אוויר צח ומוזיקה טובה, אתה תהיה הכי רגוע שאפשר.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

• תוכן חדש...