Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה ימים אמא שלי מכרה את הרכב, הונדה סיויק 1600 שנת 99,

כרגע התקציב עלה ל40 אלף ואנחנו מחפשים לה רכב חסכוני ואמין משנתון גבוהה יחסית לפחות 2008,

חשוב לציין לא רכב מיני אלא משהו קצת יותר גדול,

חשבנו על יונדאי גטס 2008, איך הם?

ניסיתי לבדוק על סקודה פולסווגן או סיאט עם המנועים החדשים 1.2 TSI שהבנתי שחסכוניים אבל ראיתי שהן יקרות יחסית,

אשמח לעזרה,

תודה

פורסם

גם רוב הגטס נמכרו לחבות הליסינג.

אפשרות נוספות מאותם שנתונים היא פיאט גרנדה פונטו אך היא הגיעה עם גיר רובוטי חד מצמדי ולא גיר אוטומטי רגיל.

שאר האופציות יהיו בעיקר ישנות יותר, אפשר לבדוק פולקסוואגן פולו, הונדה ג׳אז, רנו קליאו ובעצם כל סופר מיני.

ממליץ להימנע משברולט אוואו, המחיר האטרקטיבי מסתיר רכב לא בטיחותי, לא אמין ולמעשה לא מצטיין בשום דבר.

הצעתי את הסיריון כי היא רכב עירוני מצויין, קומפקטית וזריזה ועדיין מספיק מרווחת ונוחה כדי לא לגרום סבל בנסיעות בען עירוניות. בנוסף נחשבת לאמינה וחסכונית למדי.

פורסם

אוקיי אני יבדוק על הסיריון רק בעיה קטנה,

אמא שלי הייתה רגילה למנוע 1600 של ההונדה, מי שמכיר מנוע זריז עם מומנט טוב,

כל רכב מהמיני היא פשוט תרגיש מסורסת בגלל זה חשבתי על כיוון ה1.2 TSI אבל ראיתי שהם רחוקות מהתקציב,

אין בסכום הזה רכב שיהיה גם חסכוני וגם עם קצת כח?

תודה

פורסם

כדאי שהיא תעשה נסיעת מבחן קודם, ההונדה שלה בכל זאת חגגה כבר בר מצווה וכמה סוסים ברחו מהארווה שלה, לזכות הסיריון עומד משקל קל יותר.

פורסם

בדקנו קצת על סיריון, קשה למצוא כאלה שלא היו ליסינג לפני והרוב עם יותר מ140,000 ק"מ,

מה עוד כדאי לחפש?

• תוכן חדש...