Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום רביעי יש השקה ללקוחות - הוזמנתי, אגש להתרשם, כנראה גם לנהוג בוורסיות השונות.

אשוב עם תמונות וחוויות :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 183
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל שאותי לא הזמינו :cry: חוץ מלשבת בה באוטומוטור לא יצא לי לראות יותר מדי..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
חבל שאותי לא הזמינו :cry: חוץ מלשבת בה באוטומוטור לא יצא לי לראות יותר מדי..

אם אתה זמין, אתה מוזמן להצטרף.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

סה"כ עוד מתמודדת בפלח שוק עמוס לעייפה, ולא יותר.

אגב פיקנטו, הגירסה האוטומטית הרבה יותר אטרקטיבית מהידנית, ונמכרת במיספרים גבוהים בהרבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
צר לי, טובה ככל שתהיה הפיקנטו - והיא טובה - במקומה אעדיף UP מגניבה. והיא ה-ר-ב-ה יותר מגניבה מהפיקנטו, אין מה לעשות.

א.כנראה שלא בכדי בחרת ב-UP לתשובתך. בסיטיגו אין שום דבר עאלק מגניב.

ב.אופל אדם היא מכונית מגניבה. אנא ספר לי מה הופך את UP למכונית מגניבה, כל עוד לא יצאו לה גרסאות GT, קרוס וכו'(סטיקרים, צביעה פנימית וקשקושים עדיין לא הופכים מכונית למגניבה, לטעמי בכל אופן).

ג.פיקנטו היא דוגמה למוצר שתוכנן ועוצב עם מחשבה רבה ליעודו ואיזשהו שאר רוח. סיטיגו נראית כמו הוראה שירדה מוולפסבורג; יש לכם פלטפורמה, השתמשו בה!

ד.יש חיים מחוץ לואג. תתקדם :wink:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

504L, האופל אדם הרבה יותר ממגניבה והייתי שמח לכזאת. החששות שלי הן מתמחור מוגזם בעליל, מה שיגרום למכירות דלילות עד אפסיות בארצנו.

נראו להן לא מעט יחידות של UP! Black Edition באוסטריה וגרמניה, יש בהן משהו מגניב. הפנים הנאה יותר, המאובזר יותר, המראה החיצוני המעט מרשים יותר (גימורי ניקל למיניהם) והחישוקי סגסוגת אולדסקול. לטעמי זה מגניב - מה שאני לא יוכל לומר על פיקנטו - גם בגרסת 3 דלתות מאובזרת לעייפה, היא נשארת חסרת יחוד. נראית כמו עוד פיקנטו אבל עם חישוקים גדולים ו-2 דלת' פחות.

הסיטיגו עם כל התוספות האופציונליות (חצאיות, פגושים שונים, "פסי מירוץ" וחישוקי סגסוגת גדולים וכהים) - נראית נאה ומגניבה יותר מכזאת עם טאסות ודלת איבזור. אין ספק שהאופל אדם נאה משלושת האחיות - והיא הנאה מכל האופציות שבקטגורייה.

ד"א - יש שמועות מבוססות על גרסת vRS לסיטיגו עם מנוע TSI חדשה, ככל הנראה ה-1.0 וסביב 130 סוסים :shock:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מכונית חמודה ללא ספק. מזכירה לי במשהו את הלופו/ארוסה שלא נמכרו בארץ.

חבל שאין אופציה (בכלל) לדיזל מוגדש קטנטן וחסכוני. אולי בעתיד יהיה.

פורסם
צר לי, טובה ככל שתהיה הפיקנטו - והיא טובה - במקומה אעדיף UP מגניבה. והיא ה-ר-ב-ה יותר מגניבה מהפיקנטו, אין מה לעשות.

לגאסי, לא פשוט לנצח את הפיקנטו? מתברר שכן, ושלישית ה-VAGיות עושה זאת היטב - על פי מבחנים מאירופה. אל תהפוך את הפיקנטו לחסרת תחרות, היא טובה ואין ספק בזה, אבל מתברר שהגרמנים מחזיקים בכיסם עוד אסים כאלה ואחרים על פני השאר.

נ.ב, הסיד / סיד פרו החדשות מדהימות.

אין לי כבר מה להגיד עליך...אתה צריך לקבל בונוס מצמפיון, להגיד שהקופסת נעליים הזאת יותר מגניבה מפיקנטו, לפעמים אין מילים.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
ברור, כאילו שציפינו לשמוע זמירות אחרות מפיך :wink:

אין צורך מובהק להיות אוהד שרוף של VAG בכדי להעדיף את העיצוב הנעים והבוגר של האוטו הזה על פני עיצוב היתר של הפיקנטו או זה הסתמי של ה I10. ענין של טעם כנראה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אין לי כבר מה להגיד עליך...אתה צריך לקבל בונוס מצמפיון, להגיד שהקופסת נעליים הזאת יותר מגניבה מפיקנטו, לפעמים אין מילים.

אבל מה כ"כ מגניב בפיקנטו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אבל מה כ"כ מגניב בפיקנטו?

שום דבר לא מגניב בה. היא נאה וחמודה, יש לה תא נוסעים חביב - וזהו.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אין שום דבר מגניב בפיקנטו ובסיטיגו, ובכלל בטווח המחירים הזה.

רוצים מגניב? תוציאו עוד 40K ולכו איתם לפיאט. יש להם איזו מכונית קטנטנה ומגניבה בשם 500.

פורסם

בקרוב מחיר חדש ל500

בוא נגיד שתהיו בשוק מהמחיר!!!:-D

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

לדעתי רק מטורפים יעדיפו ריקשה על פני רכב איכותי כמו הסיטיגו במחיר כזה.

או כאלה עם ראש על הכתפיים שלא יתקרבו לצ'מפיון כי זה יבואן שלא נותן שירות ראוי.

לפעמים עדיף לקנות מוצר נחות עם שירות מאשר אחד טוב ללא שירות כשצריך (וצריך!)

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...