Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפליקציה לגילוי פנצ׳ר בצמיג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בחדשות ערוץ 2, דיברו על חברה ישראלית שפיתחה אפליקציה שמזהה אם יש פאנצ׳ר בצמיג הרכב .

מישהו הספיק לזהות את שם האפליקציה , או החברה ?

פורסם

בבקשה:

http://www.neo-matix.com

אין לאנדרואיד (בינתיים?) בוז! :evil:

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
Kreios, תוכל לבצע כמה בדיקות, לראות אם האפליקציה באמת עובדת?

איך אתה מציע לו לבצע בדיקות כאלו?

הוא ממש ישמח לעשות כמה נקרים בגלגלים שלו, לחתוך את הצמיגים שלו ולנסוע עד הריסה מושלמת של הג'אנט.

או שאני טועה?

אני מציע לסמוך בעיקר על החושים שלכם, תחשות ההגה, סטיית הרכב ממסלולו, ובכל סימן קטן לעצור במקום בטוח ולבדוק אם יש בעיה באחד הגלגלים, במקום לקוות לחסדי אפליקציה.

המהדרין יכולים לרכוש רכב עם חיישן בגלגל, מערכת שיצרן הרכב סיפק והרכיב. סדגמים מסויימים, לאו דווקא יוקרתיים, יש אופציה כזו כבר הרבה שנים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לא התקנתי אבל אני מתאר לעצמי שכשאתה מתקין את האפליקציה אתה צריך להגדיר את מידת הצמיגים (או לבחור סוג רכב), ומשם האפליקציה יודעת מה קוטר החישוק ועל פי החתך גם מה גובה הצמיג, משם יש אלגוריתם שמנתח את התמונה שצילמת, מזהה את הקוטר הכללי ויודע כמה אוויר יש בצמיג.

פורסם
מישהוא יודע איך האפליקציה עובדת?

הם כותבים שהיא כוללת צילום של הגלגל, שזה נשמע לי מפגר לגמרי כי אי אפשר לראות בעין הבדלים של כמה PSI-ים. פנצ'ר היא בטח לא מגלה.

האתר שלהם נראה חובבני לגמרי. הם כותבים שם שטויות. האפליקציה מיותרת לחלוטין כיוון שההבדל בין לבדוק ל"א בצורה מדויקת עם מדיד לבין להפעיל את האפליקציה, לצלם את הגלגל ולחכות לתשובה הוא לרעת האפליקציה מבחינת זמנים, אם כבר. קשקוש מארץ הקשקושים.

הנה תרגום גוגל קצר מהאתר שלהם, שתבינו כמה זה דבילי (תוספות שלי באדום):

Neomatix היא המפתחת של שיטה אלקטרו אופטית מהפכנית (צילום של הגלגל עם הסמארטפון) לניטור לחץ אוויר בצמיגים. הפתרונות (אחד. פתרון אחד) של החברה מבוססים על ראייה ממוחשבת מתקדמת (המצלמה של האייפון שלך) ואלגוריתמים לעיבוד תמונה (מתמטיקה של כיתה ח')

Neomatix מציעה מגוון רחב של מוצרים לשווקים שונים ולצרכים שונים (שוב. מוצר אחד), הנעים כל הדרך מחיישנים אלקטרו אופטיים עדכניים (מצלמות של סמארטפונים) לציי רכב ועד ליישומים חכמים לנהגים פרטיים (יישום אחד. אחד)

החזון שלנו

Neomatix נוסדה על מנת לספק לאנשים דרך פשוטה, בטוחה ובמחיר סביר לבדיקת לחץ האוויר בצמיגים שלהם ובכך לסייע להם להגביר את בטיחות נסיעתם ולחסוך כסף על דלק, כמו גם שחיקת צמיגים, שלא לדבר על ידידותיות לסביבה.

נשמע מרגש. אגב, גם לי יש חברת סטארט-אפ חדשה שמפתחת פתרונות עדכניים לנהגים פרטיים. תמורת 10 שקלים בלבד (לי זה עולה 5) אני אמכור לך מכשיר טכנולוגי עדכני ומתוחכם שאם תצמיד אותו לונטיל, הוא יספר לך במדויק מה לחץ האוויר בגלגל! זה יחסוך לך כסף! ויהיה ידידותי לסביבה! כדאי לך!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל אדיוט יכול לראות שחסר אויר בגלגל, לא צריך איזו תוכנה שתאשר את זה.

לדעתי זה מסוכן להרגיל אנשים לסמוך על שטויות כאלה בעיניים עצומות.

העיקר שהגרפיקה של האפליקציה מרשימה, היא נראית מקצועית וכנראה היא לא משקרת.

לא צריך ללכלך את הידיים במכונת מילוי אויר, האייפון אמר שאין פנצ'ר :screwy:

הם עלולים לנסוע עם חוסר אויר כי האפליקציה אמרה שלא חסר אויר...

אם כבר לפתח התקן שמתחבר לגלגלים, יתקשר בBT עם הסמארטפון וימדוד בזמן אמת לחץ אויר. זה כבר נשמע יותר אמין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Kreios, תוכל לבצע כמה בדיקות, לראות אם האפליקציה באמת עובדת?

תקרא את זה:

לא התקנתי אבל אני מתאר לעצמי שכשאתה מתקין את האפליקציה אתה צריך להגדיר את מידת הצמיגים (או לבחור סוג רכב), ומשם האפליקציה יודעת מה קוטר החישוק ועל פי החתך גם מה גובה הצמיג, משם יש אלגוריתם שמנתח את התמונה שצילמת, מזהה את הקוטר הכללי ויודע כמה אוויר יש בצמיג.

בדיוק ככה היא עובדת.

למרות שהורדתי אותה ואחרי שחשבתי על זה,

לא יודע עד כמה היא באמת מועילה, אנסה אותה בהמשך היום.

פורסם

לא צריך לזלזל בטכנולוגיה אם כי השיווק נראה לי הלכו לכיוון מיותר.

מהאתר נראה שיש להם מוצר לצי רכבים , מערכת חיצונית כזו בשער הכניסה של נניח מרכז החלוקה של הדואר שאליו נכנסים ויוצאים עשרות ומאות רכבי חלוקה נשמעת הגיונית מאוד.

גם התקנה של מערכת כזו בכניסה לכביש 6 ואינדיקציה לנהג בדומה לשלטי המהירות יכלה להועיל ולחסוך , המדינה יכלה לחייב במסגרת מכרז כביש 6 או מנהרות הכרמל או אפילו הנתיב המהיר בת"א להתקין מערכת כזו או דומה לה , זה היה מייקר את הפרוייקט בפרומיל הפרומיל של האחוז.

ההסבה לשוק הפרטי באמצעות אפליקציה נשמעת באמת מיותרת.

פורסם

חרטא בכפית.

בת זוגתי היא אחות, היום הציגו להם את האפליקציה למדידת לחץ דם דרך הסמארטפון. בוא נגיד שהבית חולים לא יזנח בקרוב את הציוד הקונבציונלי למדידת לחץ דם.

כל אלו פשוט ממשיכות הדרך של האפליקציה לבדיקה האם האבטיח הוא טוב וכו'.

לפעמים אני לא מבין מי יותר הזוי, מי שמפתח את השטויות האלה או אלו שבאמת משלמים על החרטא הזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בקרוב...אפליקציה לניטור ומדידת רמת פליטת המזהמים מהאגזוז לסביבה+בונוס מדידת תצרוכת שמן מנוע.

איך זה עובד ? טכנולוגיה של צילום תלת מימדי פנורמי של צבע העשן והצורה הגיאומטרית של העשן.

פשוט וקל.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...