Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דובר על זה רבות בפורום, ועוד קצת...

להלן ציטוט מהודעה שלי מהעבר:

יש היגידו כי הרצה כשלעצמה - מיותרת לחלוטין.

יחד עם זאת - כל פעם שהוצאתי רכב חדש מהחברה (3 פעמים סה"כ) אמרו לי מפורשות לבצע...

בספר הרכב שלי כתוב כי יש לבצע הרצה ב-1500 ק"מ הראשונים.

הכוונה בהרצת מנוע היא לא לעבור את ה-3500 סל"ד ולא להגיע למהירות העולה על שני שליש מפוטנציאל המהירות המרבית של הרכב, או במילים אחרות, סע במהירות של 100 קמ"ש - מאסו מינוס.

חשוב עוד לציין שלא מומלץ לעשות את כל ה-1500 ק"מ במהירות קבועה בכביש החוף... אלא לתת למנוע לעבוד בטורים ובמהירויות / הילוכים שונים.

בתום תקופות ההרצה מומלץ (בהדרגתיות) למשוך את ההילוכים לסל"ד גבוה יותר וכן, גם להגיע לגזרה האדומה.

לא יקרה כלום למנוע, בוודאות. נהפוך הוא, זה חשוב לתת למנוע לעבוד תחת מאמץ...

גיא

באשר לעניין השני,

כנראה שהכל תלוי ברכב -

אני בהחלט הרגשתי (וראיתי - אינדיקציה) הבדל בתגובת המנוע והאצה ב-3K מול 15K.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
זה נכון. לאחר שאני מכבה את האוטו שומעים את המערכת קירור פועלת לעוד איזה עשרים שניות..

יש איזשהי דרך שאני יכול לדעת אם עשיתי נזק (חוץ מלקחת לבדיקה סתם)..

כי אני השתדלתי מאוד לא לעבור את ה100 קמש.. ובקשר לנסיעה האוטו חזק והוא מאיץ לי ממש מהר .. מפחד שעשיתי נזק לאוטו (כן פרנויות של פולני עם אוטו חדש) ..

תקרא שוב מה שכתבתי לך בפעם הראשונה שהגבתי. הנזק הוא לא נזק מיידי בינארי (כלומר זה לא שעשית או לא עשית)

הנזק הוא נזק מצטבר בכל פעם שברזלים נוגעים אחד בשני ללא שימון.

בהרצה יש חשש שלא כל החלקים בדיוק מתאימים ועדיין נשחקים עד שהם מתאימים אחד לשני.

כיום, איכות יצור החלקים כל כך גבוה שכמעט ואין דברים כאלה.

האם הגעת לסל"ד גבוה? כלומר מעל 5.5 קיי?

האם נסעת 160?

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
תקרא שוב מה שכתבתי לך בפעם הראשונה שהגבתי. הנזק הוא לא נזק מיידי בינארי (כלומר זה לא שעשית או לא עשית)

הנזק הוא נזק מצטבר בכל פעם שברזלים נוגעים אחד בשני ללא שימון.

בהרצה יש חשש שלא כל החלקים בדיוק מתאימים ועדיין נשחקים עד שהם מתאימים אחד לשני.

כיום, איכות יצור החלקים כל כך גבוה שכמעט ואין דברים כאלה.

האם הגעת לסל"ד גבוה? כלומר מעל 5.5 קיי?

האם נסעת 160?

ממש ממש לא!

הכי הרבה שהרשיתי לעצמי להגיע זה משהו כמו 110..

הכוונה היא שהאוטו מגיע לי מ0 ל80 ממש בכמה שניות בודדות.. ומבחינת השעון של הטורים הגיע לסביבות 3 ומשהו.. איך אני בודק את הסל"ד?

פורסם

שעון טורים הוא שעון סל"ד.

כשהשעון מראה 3, פירוש הדבר הוא שהמנוע מסתובב ב 3000 סל"ד (סיבובים לדקה).

מעבר לכך, אני ממליץ להשתמש במנוע החיפוש של הפורום. היו בעבר עשרות דיונים בנושא הרצה לרכב חדש, ועוד יותר דיונים בנושא כיבוי מנוע טורבו ברכב מודרני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...