Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רציתי BMW. לא יקרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון להחליף בקרוב את ה-A6 שלי.

בארה"ב אני כיום מחזיק 328ix coupe. רכב מדהים.

בארץ מעולם לא העזתי להחזיק BMW, עניין של תדמית שלילית בעיקר.

הצלחתי לשכנע את עצמי להתגבר על העניין. חווית הנהיגה שווה את זה.

נכנסתי לאתר של BMW בארץ, קצת להסתכל ולראות לפני שאני טורח ללכת לסוכנות.

לקח לי חצי דקה להחליט ש-BMW אני לא ארכוש בארץ. אם היבואן לא מוכן להשקיע כמה אלפים בשביל שהאתר יראה נורמלי, ולא מוכן לכבד את עצמו ואותי בתור לקוח, אני לא מוכן להשקיע כמה מאות אלפים ברכב שהוא מייבא. אתר אינטרנט אמור להיות החזית היפה של העסק. אם ככה נראית החזית, לא רוצה לדמיין איך זה נראה מאחורי הקלעים ובמוסך, במקומות שהלקוחות לא רואים.

עכשיו צריך להחליט, A6 נוספת? אולי לקסוס או אינפיניטי? החלטה תתקבל בקרוב.

סתם רציתי לשתף. אני מאמין שרק הרווח ממכירת הרכב לי היה הרבה יותר מההשקעה הדרושה בשביל אתר נורמלי... אז אולי היבואן במקרה יקרא את זה ויפנים.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לרוב הבאסטונרים ואנשי העולם התחתון אין אינטרנט, אז למה להשקיע באתר?

רוב הפירסומים שלהם הם במגזין המקצועי של לקוחותיהם "Protection Monthly" וגם בספרות המקצועית כגון

Extortion chronicle.

:twisted:

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

האתר של במו הוא חרפה בכל קנה מידה אפשרי. אני לא חושב שיש יבואן אחר עם אתר במצב כ"כ עגום. להשוואה, תסתכל באתר של אודי / מרצדס או "אפילו" היונדאי (no offence)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא שאכפת לי, אבל בעצם מה שאתה אומר שבגלל אין להם אתר אינטרנט יפה שיעזור לך להאכיל את עצמך בחומר השיווקי של ב.מ.וו אינך מוכן לרכוש ב.מ.וו?

אז כנראה שכן רצית את התדמית היוקרתית מלכתחילה, אם כי ברגע שנוכחת לדעת כי היבואן אינו משקיע בה כמצופה ממשווק של מותג יוקרה, ירדת מהעניין.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אני מתכוון להחליף בקרוב את ה-A6 שלי.

בארה"ב אני כיום מחזיק 328ix coupe. רכב מדהים.

בארץ מעולם לא העזתי להחזיק BMW, עניין של תדמית שלילית בעיקר.

הצלחתי לשכנע את עצמי להתגבר על העניין. חווית הנהיגה שווה את זה.

נכנסתי לאתר של BMW בארץ, קצת להסתכל ולראות לפני שאני טורח ללכת לסוכנות.

לקח לי חצי דקה להחליט ש-BMW אני לא ארכוש בארץ. אם היבואן לא מוכן להשקיע כמה אלפים בשביל שהאתר יראה נורמלי, ולא מוכן לכבד את עצמו ואותי בתור לקוח, אני לא מוכן להשקיע כמה מאות אלפים ברכב שהוא מייבא. אתר אינטרנט אמור להיות החזית היפה של העסק. אם ככה נראית החזית, לא רוצה לדמיין איך זה נראה מאחורי הקלעים ובמוסך, במקומות שהלקוחות לא רואים.

עכשיו צריך להחליט, A6 נוספת? אולי לקסוס או אינפיניטי? החלטה תתקבל בקרוב.

סתם רציתי לשתף. אני מאמין שרק הרווח ממכירת הרכב לי היה הרבה יותר מההשקעה הדרושה בשביל אתר נורמלי... אז אולי היבואן במקרה יקרא את זה ויפנים.

אכן אתר עלוב מאוד.

שירות לקוחות גם לא ברמה גבוהה, לי שיחקו קטע קצת מציק עם האחריות לשנה השלישית (לא משנה כרגע), ונציגי השירות של קמור דיברו וטיפלו בי בצורה מחפירה, זה היה תחת ניהולם של וייס ושל הבחורציק השני, אולי תחת שליטת דלק חל שיפור בתחום.

לעניין המוסכים, אתה מטפל במרכזי בניר צבי, מוסך מפלצתי ומצוייד בכל טוב, ובקרוב תחל הבנייה של המוסל הראשי בפתח תקווה שאמור להיות ברמה של מוסכי במוו המרכזיים באירופה (למי שלא יצא לראות, מוסכים מדהימים לא פחות).

בשורה התחתונה, הרכב עבר תחת ידי טיפול אחד עד שמכרתי אותו, ושיחה אחת לשירות לקוחות בעניין האחריות. מלבד זה איזו אינטראקציה יש לך עם היבואן?

המנוע הוא אותו מנוע זה אני מבטיח לך, לא הייתי שולל מוצר על הסף בגלל אתר האינטרנט שלו, אתה קונה רכב לא חבילת עיצוב גרפי.

תדים מולי לקסוס עם אתר מדהים ושירות לקוחות מצויין, או במוו עם אתר מעליב ושירות לקוחות סביר מינוס, ועדיין אבחר בבמוו.

פורסם
לא שאכפת לי, אבל בעצם מה שאתה אומר שבגלל אין להם אתר אינטרנט יפה שיעזור לך להאכיל את עצמך בחומר השיווקי של ב.מ.וו אינך מוכן לרכוש ב.מ.וו?

אז כנראה שכן רצית את התדמית היוקרתית מלכתחילה, אם כי ברגע שנוכחת לדעת כי היבואן אינו משקיע בה כמצופה ממשווק של מותג יוקרה, ירדת מהעניין.

אני לא חושב שאתה צודק. אתר אינטרנט הוא בהחלט הפנים של היבואן, במיוחד עבור אנשים שבתהליך ההתעניינות ברכישת רכב

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אתר אינטרנט הוא כלי שיווקי רב עוצמה, אין ויכוח. אבל לא על זה מדובר. רק שנראה לי שהיה בלבול בין התפקידים של השחקנים פה.

מוכר: הוא זה שמנסה למכור, בכל דרך אפשרית.

קונה: הוא זה שיודע (אמור לדעת) מה הוא מחפש ותיאורטית מסוגל לבחון שני מוצרים, להשוות ביניהם ולבחור בזה שמתאים טוב יותר לצרכיו/רצונותיו/העדפותיו.

בוא ניקח את מוצר "כליה" ועוד מוצר שנקרא "האיחוד". אם צרכן A מעדיף את "כליה" על פני "האיחוד", לטענתו על בסיס נסיון, אז הגיונית הוא אמור לרכוש "כליה" ולא "האיחוד". לא סביר שA יבוא למוכר של "כליה" וינזוף בו כי לא הפעיל עליו מספיק תכסיסים שיווקיים כדי שיקנה את המוצר שלו - "כליה" ומסיבה זו יילך כעת וירכוש לעצמו "האיחוד".

פורסם

מלכתחילה הוא כותב לך שהוא לא בדיוק מתלבט בין קיה למזדה, נכון? אז הוא מצפה שיתייחסו לכסף שלו ברצינות. זכותו. כרגע האתר של BMW הוא בערך ברמה של סיאט. לי, אגב, זה מספק את המידע הבסיס שאני מחפש, אבל אני בן-אדם פשוט. ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

Cuore: לא הבנת.

קודם כל, אתר אמור להיות אינפורמטיבי ולא שיווקי. אבל לא זה העניין. ברור לכל שאתר אמור לשקף איך היבואן מציג את עצמו לציבור. יבואן שמוכן שככה תראה החזית שלו, אני יכול רק להניח שאת הדברים שאני לא רואה בתור לקוח הוא עושה גרוע יותר, וזה העניין פה.

אין לו מספיק כבוד עצמי לעשות אתר נורמלי, סיכוי סביר שאין לו מספיק כבוד עצמי להשקיע בתהליך קליטה ומסירה של רכב חדש, במוסכים טובים, בחלקים טובים, בהכשרה מספיקה של העובדים וכו' וכו'...

זה כמובן לא אומר שבהכרח מי שיש לו אתר יפה ומושקע עושה גם את הדברים האחרים טוב. אבל מי שמוכן שמה שרואים ייראה כמו זבל, לא יודע איך נראה מה שלא רואים.

כאנלוגיה אני יכול להגיד ששני הדברים הראשונים שאני מסתכל עליהם במסעדה זה הניקיון בחלל המסעדה ובשירותים. אם אלו לא נקיים וככה בעל המקום מוכן שמקומות שאנשים רואים ייראו, אני רק יכול לנחש את רמת הניקיון במטבח שאותו האורחים לא רואים, ולכן אני לא אוכל שם.

פורסם

bar72, הויכוח הוא מדוע צריך בכלל להתייחס לאתר ולא האם הוא נראה טוב או שלא.

kramerica, אתה רוצה ב.מ.וו? קנה אחת ושידחפו ת'אתר שלהם עמוק עמוק.

אתה יכול לבקר בסוכנות ואפילו במוסך, זה ייתן לך אינדיקציה טובה יותר מאשר הנראות של אתר האינטרנט שלהם.

אלא אם כן, אתה קונה ב.מ.וו כמו גרעינים בשוק ואז הייתי ממליץ להשקיע את הכסף בפרארי או מאזרטי.

נ.ב. אגב, אני חשוב שאיכות השירות, חלקים, מחירים היא מחלה אשר מכה בכלל יבואני הרכב.

נ.ב. 2 האתר של אלפא לא היה קיים עד לאחרונה וכרגע הוא מתחיל להראות כמו משהו, אבל לא משהו להתלהב ממנו.

למרות האתר הבזיוני שלהם ולמרות שלדעתי האישית יש עבודה מרובה שצריכה להעשות בסמל"ת, הם כן מצליחים, לא אחת, לתת שירות טוב ללקוח.

פורסם

אם הייתי נעול על BMW, ורוצה רק כזאת, זה היה סיפור אחר.

גם ככה התאמצתי לשכנע את עצמי שחוויית הנהיגה שווה את התדמית השלילית. אך כשמצטרפים לצד השלילי של המשוואה עוד גורמים, ושבכל זאת, זה לא הרכב היחידי בעולם שנותן את זה, התוצאה מתהפכת.

בקיצור, תמיד כדאי להשקיע בדברים שרואים. לא שווה להפסיד בגלל זה אפילו לקוח אחד. אני חותם לך שהם מפסידים יותר.

פורסם

אני איתך.

בתור מישהו שמתעסק בתחום אני משתגע מחברות שלא מתביישות להציג אתרים מבישים.

אני כבר לא מדבר על אלפי אתרים ישראלים שבכלל לא עובדים עם חלק מהדפדפנים או עוד כל מיני באגים שונים ומשונים.

האתר של במוו לא עלוב, הוא פשוט לא התקדם מאז סוף שנות ה90.

פורסם
אתר אינטרנט הוא כלי שיווקי רב עוצמה, אין ויכוח. אבל לא על זה מדובר. רק שנראה לי שהיה בלבול בין התפקידים של השחקנים פה.

מוכר: הוא זה שמנסה למכור, בכל דרך אפשרית.

קונה: הוא זה שיודע (אמור לדעת) מה הוא מחפש ותיאורטית מסוגל לבחון שני מוצרים, להשוות ביניהם ולבחור בזה שמתאים טוב יותר לצרכיו/רצונותיו/העדפותיו.

איך אתה אמור להשוות בין המוצרים כשחסרים בפניך נתונים כמו אבזור, מחירים, גלריה נורמלית וכן הלאה? ללכת לסוכנות?

דווקא לי זה נראה שהם לא שמים אתר בדיוק בשביל שהאנשים יגיעו אליהם, שם הם מטרה הרבה יותר קלה ממישהו שרק יושב בבית.

בכל אופן, קמור החליפו בעלים ואולי הדברים האלו יסתדרו.

Extortion chronicle

לול.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...