Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשרת טימינג - קורולה 94

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה קורולה 94 עם 225,000 ק"מ.

עשיתי טיפול שרשרת טימינג לפני 6 שנים ב-177,000 (כלומר לפני כ-50,000 ק"מ)

צריך לבצע שררשת טימינג כל 5 שנים או 150,000 ק"מ.

לפי זמן אני צריך לעשות טיפול שרשרת טימינג.

הדילמה שלי אם לעשות טיפול כזה.

מחיר האוטו הוא כ-10,000 שקל.

מה יותר גורם בלאי לשרשת הטימינג הזמן או הק"מ?

מה יקרה אם אני לא עושה?

מה דעתכם האם לעשות שרשרת טימינג?

פורסם

אתה יכול להמשיך לנסוע אבל זה עניין של הימור, 6 שנים זה לא מעט זמן וכנראה שהרצועה כבר לא במצב משהו.

במקרה הטוב נקרעת רצועה אביזרים ותהיה תקוע ללא טעינה, מזגן, הגה כוח (אם בכלל יש בשנתון שלך), במקרה הפחות טוב נקרעת רצועת טיימינג, מפגש בוכנה-שסתומים ומשם הדרך למנוע חדש קצרה.

אני לא הייתי לוקח סיכון וניגש מיד להחליף.

פורסם

ברכב שלך אין שרשרת, זו רצועת טיימינג, ורצועה עשוייה מגומי שמתייבש ומתפרק עם השנים.

6 שנים זה מעל ומעבר לרצועה וכרגע ניתן לומר שאתה נוסע על זמן שאול. זה שהאוטו שווה רק 10,000 שקל לא ממש פותר אותך מביצוע טיפולים שוטפים.

החלף את הטיימינג ורצועות מנוע ותזכה לשקט תעשייתי מהפן הזה במשך השנים הבאות. יש יצרני רצועות שאיכותם לא נופלת מאיכות המקור ועלותם נמוכה בעשרות אחוזים. הקורולה היא רכב פשוט ונוח לטיפול וכל מוסכניק יעשה עבורך את העבודה תמורת כמה מאות שקלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...