Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבי יוקרה, איך הם נתפסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה חשוב וזה עוזר, כשאני מדבר עם לקוח על העבודות שלי ואני מדבר איך על סכומים של עשרות אלפים, אני לבוש טיפ טופ, והאוטו שלי חונה לו בכניסה לבית, אני משדר עסקים. לא באתי לשחק.

haters will hate

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טרי מלפני כמה שעות,

פגשתי עם קולגה שלי (בחור חדש שעובד אצלי) את אחד הלקוחות לארוחת ערב.

הלקוח הגיע לאסוף אותנו מהמלון ברכב החדש שלו, מרצדס CLS שחורה דנדשה.

אחרי שהוקלגה שלי שיפצר את הלסת בחזרה למקומה הוא ספק פלט ספק לחש ״הבחור עובד, אה?...״.

כל עסק והנורמות שלו, בענף שלי מטבע הדברים אני ארים גבה אם וכאשר אדע שלקוח שלי נוסע באיזו טרנטה ולא במכונית מכובדת.

נ.ב

כמה שה-CLS יפה!

פרסמתי כליה וריאה למכירה, סתם כך אם מישהו צריך....:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני לא מאמין שהלקוחות שלו יחשבו שהוא מגיע עם האוטו של אבא לפגישות. הרי הוא כתב שזה לא מעניין אותו לעשות סיבובי פוזה בשכונה, הוא צריך את תדמית המצליחן הצעיר למטרה ספציפית.

כמו שכבר אמרתי, לדעתי יש השפעה על הלקוחות כשבאים לפגישות ברכב מנהלים, אבל לא צריך להגזים. בעיניי איזה פסאט או A4 בנות שנתיים שלוש למשל יתנו רושם של אדם רציני שלא מתעסק בשטויות. מכוניות סולידיות פחות כמו BMW או מרצדס לבחור צעיר יחסית זה כבר אפקט של "הנה אני, תסתכלו עלי!!"

כמובן שזה רק הדעה שלי בנוגע לתדמית של המכוניות האלה בעיניי אחרים.

אישית אני לא מאמין בסטיגמות של עבריינים בBMW וערסים באקורד שחורה, נכי צה"ל בוולוו ומעלימי מס במרצדס.

אם הוא צעיר מספיק, יחשבו שזה הרכב של אבא. אגב, של אבא, ולא של אמא. לך תבין סטיגמות :roll:

וזו בדיוק הפואנטה. הכל רק סטיגמות.

נתקלתי במהלך שיטוטיי אחר תמונות מצחיקות במשפט שאומר: "איך נוכל לדעת אם התרופה לסרטן לא חבוייה בראש של מישהו שלא יכול להרשות לעצמו השכלה גבוהה?".

העולם מלא באנשים עם טונה וחצי של יכולת, אבל שבאו ממקום לא טוב מבחינה פיננסית, ולכן עדיין אין להם רכב יוקרה- ומסתכלים עליהם כנחותים בגלל זה בחלק מהמקומות. הצלחה ויכולת ניתן לשדר בקלות גם ללא כסף, הכל תלוי באיך אתה מתנהל.

זה חשוב וזה עוזר, כשאני מדבר עם לקוח על העבודות שלי ואני מדבר איך על סכומים של עשרות אלפים, אני לבוש טיפ טופ, והאוטו שלי חונה לו בכניסה לבית, אני משדר עסקים. לא באתי לשחק.

סליחה מראש, בנצי, אבל אתה לא חכמה כמו שאומרים. אתה מנסה להשוות דיון בין מדינה עם תרבות מוטורית עשירה ומפותחת כמו ארצות הברית, לבין תרבות הבבון (על משקל תרבות הדיון) שיש בין נהגי ארצנו.

היחס למכוניות שם הוא שונה ממה שהוא פה. מחיר המכוניות שם שונה ממה שהוא פה. המכוניות עצמם שונות ממה שהן פה. וכתרבות מוטורית עתיקה יותר מקיומה של מדינתנו, הסטיגמות עמוקות הרבה יותר ורק מתחזקות עם השנים.

עד עכשיו, הלקוחות שלי לא חשבו אפילו על איזה רכב אני נוסע (למעט במקומות המצריכים אישור כניסה...). מה שמשנה בסופו של עניין זה איכות המוצר, יעילות הצוות, נוחות קלות ואמינות, באיזה רכב משנעים את הסחורה לא שינה דבר לאף אחד. במקרה שלי יש מצב טוב שרכב יוקרה ישדר בדיוק הפוך ממה שהרוב חושבים: שאני קורע לקוחות אם אני יכול להרשות לעצמי כזה רכב.

אני עדיין מאמין שעם התנהגות נכונה, לבוש נכון ושיחה כנה ובגובה העיניים משיגים הרבה יותר מאשר להגיע ברכב פוזה עם שעון פסייכו על היד והעט שאדגר אלן פו דקר איתו קממבר בכיס החולצה.

אבל, אני גם רואה איך זה משתנה מתחום לתחום. יש תחומים שבהחלט ייתכן שבהם תהיה הצדקה כלשהיא לרכב פאר כלשהו.

ואני גם רואה איך אני מגיב לרכבים של חברות שעוברות לידי, רכבי הובלה מסוג מרצדס לחנות כלים למשל בהחלט מאותת לי משהו אחד, כשיכול להיות שהן רק נקנו עבור אמינות מוכחת שתחסוך לטווח הארוך כסף. כן, גם אני חוטא במחשבות סטיגמטיות לפעמים. משתדל שלא, או לפחות לנתח באופן אובייקטיבי מה שראיתי וחשבתי באותו רגע, אבל זה קורה.

באשר לרכב שישדר הצלחה לתחום שלי- אני מפנטז על פיק-אפ חדיש ומלוקק (חדיש לא אומר חדש) מסוג מיצובישי האנטר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כשאני רואה מרצדס יקרה עוברת ברחוב ובתוכה ישוב אלמוני מחוייט כלשהו, אני מיד חושב לעצמי - הייתי רוצה לדעת שני דברים:

1) מה הוא עושה

2) איך הוא עושה את זה

כשאני מקבל שירות מאדם עם מרצדס, ומדובר בשירות שאינו ייחודי - התחושה שעוברת לי בראש היא:

1) מעניין איך הוא דופק את הלקוחת שלו

2) אני אעדיף לתת את הכסף שלי לאנדרדוג. כזה אני.

ההמחשה הכי טובה לכך היתה כאשר התפרסם באחד הגליונות של מגזין 'אוטו' כי פרמצ'נקו, הבעלים של המגזין, קנה פורשה 911 דנדשה. עד אותו היום העלמתי עין מהכתבות הרדודות וחסרות העניין של המגזין כי לתומי חשבתי שהאדון נוהג בפיאט קופה 96' ונושא בעול המגזין על אף היותו לא רווחי.

מיותר להגיד כי הגיליון הבא לא הונח על שטיח ביתי.

כשמדובר בשירות שאינו ייחודי ובאיכות שווה - תמיד אעדיף את האדם הצנוע, וזה שזקוק לכסף, מאשר לתת אותו לאיזה ראוותן שיתן לי תחושה שמחיר שירותיו מופרזים.

קאר4כיף, אם זה לא סוד אפשר לדעת באיזה תחום עיסוק מדובר?

תוכל לקבל חוות דעת עניינית יותר, כיוון שכל אחד מקבל מדמיין בראשו תמונה אחרת - אף אחד לא רוצה שרברב שנוסע בלקסוס, אבל מצד שני לא תתן את כספי הפנסיה שלך למנכ"ל שמתנייד באקסנט.

פורסם

אין לי דעה חיובית או שלילית לגבי מגזין הגה, אבל אני מנסה להבין למה בעלים של מגזין רכב שמונה 12 כתבים, 20-25 שנות וותק ואלפי מנויים לא יכול לרכוש 911 חדשה?

האמן לי שאם המגזין לא היה ריווחי הוא כבר היה נסגר ממזמן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אם הוא צעיר מספיק, יחשבו שזה הרכב של אבא. אגב, של אבא, ולא של אמא. לך תבין סטיגמות :roll:

וזו בדיוק הפואנטה. הכל רק סטיגמות.

נתקלתי במהלך שיטוטיי אחר תמונות מצחיקות במשפט שאומר: "איך נוכל לדעת אם התרופה לסרטן לא חבוייה בראש של מישהו שלא יכול להרשות לעצמו השכלה גבוהה?".

העולם מלא באנשים עם טונה וחצי של יכולת, אבל שבאו ממקום לא טוב מבחינה פיננסית, ולכן עדיין אין להם רכב יוקרה- ומסתכלים עליהם כנחותים בגלל זה בחלק מהמקומות. הצלחה ויכולת ניתן לשדר בקלות גם ללא כסף, הכל תלוי באיך אתה מתנהל.

אין ספק שניתן לשדר הצלחה גם בלי להראות עשיר, אבל כשעושים את זה במידה (לשחק אותה אמיד) זה יכול לעזור. במיוחד בחברה החומרנית שלנו. כמו שאתה אומר (וגם אני) זה כל סטיגמות.

בדיוק בגלל זה צריך לבחור משהו שהוא לא רק רעש וצילצולים, שישדר רצינות ואמינות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ההמחשה הכי טובה לכך היתה כאשר התפרסם באחד הגליונות של מגזין 'אוטו' כי פרמצ'נקו, הבעלים של המגזין, קנה פורשה 911 דנדשה. עד אותו היום העלמתי עין מהכתבות הרדודות וחסרות העניין של המגזין כי לתומי חשבתי שהאדון נוהג בפיאט קופה 96' ונושא בעול המגזין על אף היותו לא רווחי.

מיותר להגיד כי הגיליון הבא לא הונח על שטיח ביתי.

למה זה רלוונטי? ניתן אפילו לומר שזה מה שמצופה מבעלים של מגזין רכב - שיהיה חובב רכב בעצמו.

ח-ן הבנק של פרומצ'נקו מעניין אותי עוד פחות מתוצאות הבחירות באלסקה, זה עניינו הפרטי כמה כסף יש בו ואיך הוא בוחר לבזבז אותו.

השאלה היחידה היא האם המגזין מעניין ומצדיק את ההשקעה הכספית בו - וזה כבר נושא לדיון אחר.

פורסם

אל תתבלבלו, לרכוש רכב יוקרתי ישן יד שנייה זו אחלה דרך למי שרוצה לקבל סמל סטטוס מבלי להשקיע. בדיוק כמו שאפשר לקנות בגדים ממותגים יוקרתיים בזול ושעוני יוקרה מזוייפים.

ראיתי שכתבו פה שכל ילד יודע שמרצדס מלפני עשר שנים עולה פחות מיפנומטית. טעות בידו.

אולי רוב שוכני הפורום כאן יעלו על הטריק, אך הרוב המוחלט בציבור לא חושב ככה ולא מזהה.

איש אחזקה בחברה בה עבדתי עד לא מזמן היה בעל מרצדס משנת 2001 בערך. המחירון שלה כשהוא רכש היה בערך 75,000 ש"ח. אנשים בעלי יפנומטיות חדשות היו מסתכלים על הרכב חצי בקנאה חצי בביקורת, ולא מבינים איך הוא יכול להרשות לעצמו כזה רכב. אנשים רואים מותגים ולא חושבים הלאה.

מה שכן, עלות האחזקה של רכב כזה לא ממש משתנה. עדיין יקר להחזיק רכב שכזה גם אם הוא ישן יחסית.

פורסם
אין לי דעה חיובית או שלילית לגבי מגזין הגה, אבל אני מנסה להבין למה בעלים של מגזין רכב שמונה 12 כתבים, 20-25 שנות וותק ואלפי מנויים לא יכול לרכוש 911 חדשה?

האמן לי שאם המגזין לא היה ריווחי הוא כבר היה נסגר ממזמן.

אתם מפספסים את הנקודה - צאו מההתעסקות בעומק הכיס. זה לא מעניין אותי.

שיסע ב-911 דנדשה וגם יבנה וילה ברישפון. אבל כשאני משלם את ה-30 ש"ח בחודש, אני מצפה לקבל תמורה הולמת. לא איזה כתבה על איגניס ספורט ועוד אחד על מבחן האקסנטים.

תמיד היו לי הסגות לגבי איכות המגזין. תמיד ויתרתי, החלקתי, כי שכנעתי את עצמי שהכסף הזה הוא הוא הלחם והחמאה שלהם. אבל אם הוא נוהג ברכב בשווי 800 אלף ש"ח, שישקיע את הכסף בשיפור המוצר הבינוני הזה - תטיס את הכתבים לחו"ל, רכבים מיוחדים וחדשים. אל תחסוך עליי. כתבה על סובארו BRZ אני יכול גם לקרוא באינטרנט, לא צריך פאקינג לשלם על זה 30 ש"ח. גם ככה זה מגיע שבועיים אחרי שכולם קראו עליה.

כשאתה מציע מוצר בינוני ונוסע במרצדס - אתה בעצם צוחק על הלקוחות שלך בפרצוף. אני לא אדרוך בעסק כזה.

וזו הדעה שאני מפנה אל עבר פותח השרשור. אם המוצר של ייחודי או מצדיק את עלותו - סע בפרארי. אם ללקוחות יש תלונות, אל תהפוך את עצמך לבדיחה.

פורסם

דני פרומצ'נקו

תנוח דעתך, נראה לי שאוטו הוא יותר תחביב בשבילו, לא מקור הכנסה עיקרי. הכסף מגיע מהבית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
+1

מי שבאמת מוצלח יודעים על זה גם בלי מרצדס למטה, ולטעמי האישי זה עובד גם ההפך.

בגלל זה אם תהיה לי מרצדס היא תהיה W126 8)

אני חייב להגיב על זה, כי אני מניח שזוהי דעה חופפת אצל הרבה אנשים.

פגשתי לא מעט אנשים בחיי (אני אוהב לקרוא לעצמי "פנסיונר". אז יש לי זמן לזה).

לא מעט באו עם טנדר טויוטה חבוט וטענו כי "אנחנו עושים מיליונים, חבל לך על הזמן".

זה רק רעש וצלצולים. ההסבר לזה הוא פשוט.

לא משנה על מי תסתכל, לא משנה באיזו מדינה. אנשים עובדים מסיבה מסויימת.

העשירים לעומת זאת, הסיבה שלהם ברורה. מי שיש לו 10 מיליון שקל, אבל נוסע בטנדר טויוטה ישן, לא באמת צריך עוד 10 מיליון שקל. לכן, מאוד פשוט, אין לו 10 מיליון שקל.

למה אתה חושב שהם עושים כסף? כי פשוט זה כיף להם והם מגדלים אותו בגינה? אז זהו שלא.

אנשי עסקים ישנים 4 שעות ביום. עובדים בלי הפסקה, כל הזמן בחששות, כוססים ציפורניים, ובתכלס, אין להם חייים למעט המותרות שניתנת רק לבעלי הון גבוה.

ז"א, אם יש לך 10 מיליון שקל, ואתה לא עוצר בעבודה (יענו ממשיך לעשות כסף), אתה תציג את הכסף.

אתה תעלה את הרמה שלך, כדי להסתובב עם בני רמתך, כדי לדרבן את עצמך להתקדם. אחרת, למה לך עוד 10 מיליון?

אתה אין לך כלום. אתה רוצה רק בית. הוא יש לו ארמון. זה יותר מבית. למה הוא לא מפסיק?

פשוט, כי הוא רוצה אוטו. הוא רוצה יאכטה, מטוס, שעון, שרשרת. זה לא משנה. הוא פשוט ר-ו-צ-ה.

אז תן לי לסבר לך פנים.

אם מישהו מגיע אליך, עם אוטו גרוטאה, ששווה 20 אלף שקל, וטוען שהוא מיליונר, אז הוא פשוט - מ-ש-ק-ר.

מיליונר הוא מסיבה מסויימת. זה בגלל שהוא מוציא כסף, ואז הוא רוצה להכניס כסף. אם הוא לא מוציא, אין לו בשביל מה להכניס.

לכן, בנאדם עשיר (לא מבוסס, מבוסס זה מי שמרוויח 100 אלף שקל ברוטו בחודש, עשיר זה מי שמרוויח 500 אלף שקל נטו בחודש), יסע ר-ק באוטו יקר, יגור ר-ק בוילה טובה, וילך לישון ר-ק במזרון איכותי. זה כולל טיסה במחלקה ראשונה, וארוחה ב-700 שקל למנה. למה? כי הוא עובד קשה בשביל זה! זה למה!

מנגד, זה שיש לך אוטו של 400 אלף שקל, זה לא אומר שאתה עשיר. גם אם הוא חדש.

למשל, אדם קיבל דירה בירושה (או בית פרטי) בתל אביב רבתי. בית ישן. מכר אותו ב-4, קנה וילה בברקן ב-2 מיליון, ועוד אוטו ב-400 אלף. הוא מרוויח 30 בחודש. חוסך 15 כל חודש ויש לו עוד 2 מיליון בבנק. זה אדם "מבוסס" מהמעמד הנמוך של המבוססים (לפי סקר משכורות נכון ל-2011). אפילו לא בעשירון העליון (שלא לדבר על האחוזון העליון, שזה לא האלפיון העליון, רק המאיון העליון). המאיון העליון (שכירים) מרוויחים 74 אלף שקל ברוטו בחודש. העצמאיים במאיון העליון מרוויחים 504!!!! אלף שקל ברוטו ב-ח-ו-ד-ש.

זה לא האלפיון. אתה יודע כמה האלפיון עושים? הם עושים בקלילות ובלי מאמץ למעלה מ-6 מיליון שקלים בשנה לכיסם האישי, נטו (יענו כ-1 מיליון שקלים בחודש ברוטו). וזה רק הממוצע.

אלו קונים אוטו כמו שאתה קונה גלידה בסופר.

אתה לא מודע למספרים. סביון זו קהילה של יותר מ-10 אלף איש. מה עם הרצליה רבתי? כפר שמריהו, ואפילו שכונת נובל בראשון לציון, שם צריך לא פחות מ-6 מיליון שקלים כדי לקנות קוט'ג 250 מ"ר (קרקע) בנוי 200.

צאו מזה. נסעת בגרוטאה? אתה לא עשיר. בית אפשר לקנות עם משכנתא ל-30 שנה, אוטו לא.

לכן, אמור לי על מה אתה נוסע, אומר לך (ככל הנראה) מה אתה שווה.

פורסם

לגבי מי מכם שרצה לדעת בסוג העבודה שלי

פייסבוק - http://www.facebook.com/giladliat/info

יוטיוב-

אגב, חשוב לי לציין. ראיתי בכמה תגובות כאן שהעלו כי אני נותן את שירותיי רק לבעלי המעמד הגבוה . (לא זוכר איפה כדי לצטט כי יש המון תגובות).

זה לא נכון,

אני מעניק משירותיי לכולם ויש לי לקוחות מכל הסוגים והמעמדים. אמרתי שיש לי לא מעט לקוחות אמידות ואפילו מאוד.

כתבתי גם שמלשמים בהתאם, כיוון שמהתחום שלי יש בשפע כמו פטריות אחרי הגשם.

לצערי (ולשמחתי),לא לכולם יש את המיומנות לתת את המענה המדויק ללקוחה ולכן הם גובים בהתאם (מחיר נמוך).

מה שהופך אותי ליקרן (באופן יחסי מולם) לא כי אני באמת גובה מחירים מטורפים בתמורה לשירותיי או כי אני פונה רק לאמידים.

פורסם

אחת הבעיות בארץ זה שאנשים לא מפחדים להכנס למישהו אחר לכיס.

ברוב העולם, כשמישהו קונה רכב יוקרה אנשים חושבים "הוא יודע לעשות כסף".

בארץ לעומת זאת, אנשים חושבים "הוא עושק את הלקוחות שלו או הוא לא ישר".

זו הסיבה שבצ'ילה אני שוקל לקנות מרצדס אבל בארץ זה פשוט דבילי ואין לזה הצדקה. זה נראה מפגר.

לא צריך אנשים שייכנסו לי לכיס ולא צריך לקוחות שיחשבו שיש לי רכב יוקרה כי אני דופק את כל העולם.

פורסם
לגבי מי מכם שרצה לדעת בסוג העבודה שלי

פייסבוק - http://www.facebook.com/giladliat/info

יוטיוב-

אגב, חשוב לי לציין. ראיתי בכמה תגובות כאן שהעלו כי אני נותן את שירותיי רק לבעלי המעמד הגבוה . (לא זוכר איפה כדי לצטט כי יש המון תגובות).

זה לא נכון,

אני מעניק משירותיי לכולם ויש לי לקוחות מכל הסוגים והמעמדים. אמרתי שיש לי לא מעט לקוחות אמידות ואפילו מאוד.

כתבתי גם שמלשמים בהתאם, כיוון שמהתחום שלי יש בשפע כמו פטריות אחרי הגשם.

לצערי (ולשמחתי),לא לכולם יש את המיומנות לתת את המענה המדויק ללקוחה ולכן הם גובים בהתאם (מחיר נמוך).

מה שהופך אותי ליקרן (באופן יחסי מולם) לא כי אני באמת גובה מחירים מטורפים בתמורה לשירותיי או כי אני פונה רק לאמידים.

אני שמח בשבילך ומופתע, בראייתי החוש של רוב הנהריינים לאיכות לא משהו, ובמגמת ירידה.

מנסיון אישי, המשפחה שלי החזיקה רכב יקר בנהריה בעבר, ואין שום כוונה לחזור על זה לאור הצורה בה אנשים רואים את זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מנגד, זה שיש לך אוטו של 400 אלף שקל, זה לא אומר שאתה עשיר. גם אם הוא חדש.

למשל, אדם קיבל דירה בירושה (או בית פרטי) בתל אביב רבתי. בית ישן. מכר אותו ב-4, קנה וילה בברקן ב-2 מיליון, ועוד אוטו ב-400 אלף. הוא מרוויח 30 בחודש. חוסך 15 כל חודש ויש לו עוד 2 מיליון בבנק. זה אדם "מבוסס" מהמעמד הנמוך של המבוססים (לפי סקר משכורות נכון ל-2011). אפילו לא בעשירון העליון (שלא לדבר על האחוזון העליון, שזה לא האלפיון העליון, רק המאיון העליון). המאיון העליון (שכירים) מרוויחים 74 אלף שקל ברוטו בחודש. העצמאיים במאיון העליון מרוויחים 504!!!! אלף שקל ברוטו ב-ח-ו-ד-ש.

זה לא האלפיון. אתה יודע כמה האלפיון עושים? הם עושים בקלילות ובלי מאמץ למעלה מ-6 מיליון שקלים בשנה לכיסם האישי, נטו (יענו כ-1 מיליון שקלים בחודש ברוטו). וזה רק הממוצע.

ממליץ לך לבדוק את נתוני הלמ"ס לפני שאתה כותב בכזו נחרצות.

• תוכן חדש...